با سلام
آیا مایع زلالی که قبل از منی خارج می شود حاوی اسپرم است و اسم آن چیست؟ اگر در واژن زن بریزه بچه دار می شه؟
کاندوم خاردار چیست؟
با سلام
آیا مایع زلالی که قبل از منی خارج می شود حاوی اسپرم است و اسم آن چیست؟ اگر در واژن زن بریزه بچه دار می شه؟
کاندوم خاردار چیست؟
اسم خاصی ندارد..اینها مایعاتی هستند که در دستگاه تناسلی تولید میشود و برای حفظ شرایط بهتر اسپرم تولید میشود..و البته حاوی اسپرم هم هست و باید همان احتیاط هائی را که برای مایع سفید رنگ اسپرم رعایت میکنید برای این مایع هم رعایت کنید.
ظاهرا کاندوم خاردار برای آلت هائی استفاده میشه که مرد احساس میکنه کوچک هست و شریکش از این مسئله گله مند هست..( به اشتباه البته) تا به این ترتیب احساس رضایت بیشتری به شریکش بده.. ما در اینباره دریکی از topic ها صحبت کردیم که فقط در 30% خانمها اندازه آلت باعث ارگاسم اونها میشه...
سلام
چرا از آلت همسر من قبل از اينكه مايع سفيد رنگ خارج شود مايع شفافي كه گفته شد خارج نمي شود
كلا در سكس وقتي ارضا شد فقط يك مايع مني سفيد با جهش خارج مي شود و اثري از مايع شفاف قبله آن نيست؟
آيا مشكل خاصي دارد؟
نه نبودش دلیل بیماری بخصوصی نیست... همسر شما کاملا سالم استارسالی توسط ساراكورو
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
سلام اقاي دكتر...من 22 سال سن دارم وسابقا مايع مني ام كاملا به رنگ سفيد بود. ولي مدتي است كه متوجه شده ام تقريبا به همان مقدار مايع سفيد رنگ مايعي بي رنگ نيز به صورت مخلوط با آن بيرون مي آيد..آيا اين نشانه مشكل خاصي است؟ و آيا مي تواند با اسپرماتوسل ارتباط داشته باشد؟ متشكر
ارتباطی با اسپرماتوسل ندارهارسالی توسط امير22
تغییراتی که در مایع منی تان ذکر کرده اید.. طبیعی است
توده کیستیک بدون درد حاوی اسپرم بنام (اسپرماتوسل):
یک توده کیستیک بدون درد حاوی اسپرم است و درست در بالا و پشت بیضه و جدار آن قرار دارد. قطر آن کمتر از 1 سانتی متر است و گاهی بسیار بزرگ شده و با هیدروسل اشتباه می شود. در معاینه بصورت یک توده کیستیک قابل حرکت در بالای بیضه که نور را از خود عبور میدهد.. ظاهر میشود. در تشخیص افتراقی آن هیدروسل و سرطان غلاف پوشاننده طناب اسپرماتیک( نظیر مزوتلیوما و فیبروما) مطرح می شود. اسپرماتوسل نیازی به هیچ درمانی ندارد... مگر آنکه آنقدر بزرگ باشد
که بیمار را اذیت کند
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)