من ازدواج نكردهام اما به علت دردهايي كه گاهي اوقات در بيضههايم داشتم، به دستور پزشك برايم آزمايش مايع مني انجام شد. در اين آزمايش حجم مايع اندكي كمتر از ميزان طبيعي بود. آيا ممكن است من بچهدار نشوم؟
من ازدواج نكردهام اما به علت دردهايي كه گاهي اوقات در بيضههايم داشتم، به دستور پزشك برايم آزمايش مايع مني انجام شد. در اين آزمايش حجم مايع اندكي كمتر از ميزان طبيعي بود. آيا ممكن است من بچهدار نشوم؟
نگراني شما منطقي است اما بايد اين نكته را بهخاطر داشته باشيد كه در اين آزمايش تنها حجم مايع مني مورد بررسي قرار نميگيرد. شاخصهاي ديگري از عملكرد بيضهها نيز بررسي ميشوند. بهطور كلي در اين آزمايش تعداد اسپرمها، نسبت اسپرمهاي سالم و فعال به غير سالم و غير فعال، سرعت اسپرمها، تعداد سلولهاي سفيد خون در مايع مني، ph مايع و چندين مورد ديگر هم بررسي ميشوند كه همه آنها براي تصميمگيري صحيح در مورد وضعيت شما مهم هستند و تنها بهواسطه غير طبيعي بودن يكي از چندين مورد نميتوان گفت كه شما بچهدار نخواهيد شد. در كل تنها زماني ميتوان بهطور قطع در مورد مشكل شما مطمئن شد كه ازدواج كنيد و در بچهدار شدن مشكل داشته باشيد. نكته مهم ديگري كه بايد به آن اشاره كرد، نحوه انجام آزمايش است. در حالت عادي توصيه ميشود كه حداقل 3 روز و حداكثر 7 روز قبل از انجام اين آزمايش نبايد هيچگونه تخليه مايع مني صورت گرفته باشد. عدم رعايت اين موارد هم ميتواند روي نتيجه آزمايش تاثيرگذار باشد.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)