جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 18 مجموع
Like Tree3Likes

موضوع: درمان سرطان با داروهای گیاهی(گزارشات و مقالات)

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض درمان سرطان با داروهای گیاهی(گزارشات و مقالات)

    عصاره زنجبيل تازه، کشنده سلول‌هاي سرطان پستان است


    نتايج يک مطالعه نشان داد: خاصيت آنتي توموري موجود در عصاره الکلي زنجبيل تازه، باعث کشندگي سلول‌هاي سرطان پستان مي‌شود.

    به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا، منطقه علوم پزشکي تهران، نسرين محقي ، کارشناس ارشد ايمني‌شناسي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، مطالعه‌اي را با هدف «بررسي اثر كشندگي سلولي عصاره الكلي زنجبيل تازه بر سلول‌هاي سرطان پستان» انجام داده است كه بر اساس آن بسياري از ادويه‌ها اثرات بالاي مهاركنندگي بر كشت سلول‌هاي توموري دارند و زنجبيل نيز داراي خواص آنتي توموري، ضد قارچ، حشره كشي و ضد زخم است.

    براي انجام اين مطالعه تجربي كه طي سال‌هاي 1387 تا 1388 انجام شده، سلول‌هاي سرطاني و سلول‌هاي نرمال در محيط dmem حاوي سرم جنين گاو و آنتي‌بيوتيك كشت داده شدند. سپس اين سلول‌ها در معرض دو گانه غلظت‌هاي5000 تا 78/125 ميكروگرم بر ميلي‌ليتر از عصاره الكلي زنجبيل به مدت 24، 48 و 72 ساعت قرار داده شدند و ميزان زنده بودن سلول‌ها به روش mtt تعيين شد.

    يافته‌ها حاکي از آن بود که بعد از 48 ساعت در غلظت 1250 ميكروگرم بر ميلي‌ليتر 50 درصد سلول‌هاي سرطاني نسبت به سلول‌هاي نرمال زنده بودند، لذا ic50 در حدود غلظت 1250 در نظر گرفته شد. نتايج مرفولوژي نشان داد كه سلول‌هاي نرمال تحت اثر عصاره هيچ‌گونه تغييرات مرفولوژيكي مشخصي نسبت به سلول‌هاي كنترل (بدون عصاره) ندارند.

    طبق اين پژوهش سلول‌هاي سرطاني در روزهاي مختلف، تحت اثر غلظت‌هاي مختلف عصاره، از نظر مورفولوژيك تفاوت‌هاي بسيار بارز و وابسته به دوزي نشان دادند، بطوريكه به تدريج و با افزايش زمان و در دوزهاي بالاتر تغيير شكل سلولي بسيار واضح‌تر بود. مهار رشد سلول‌ها، تحليل رفتگي و افزايش اندازه واكوئل ، كاهش سيتوپلاسم و پيگمانه شدن هسته قابل مشاهده بود.

    نتايج فوق نشان مي دهد: عصاره زنجبيل خواص كشندگي سلولي بر روي سلول‌هاي سرطاني داشته، ولي با اين حال اثرات سمي بر سلول‌هاي نرمال ندارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    بیماران سرطانی از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی پرهیز كنند

    متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی گفت: بیماران سرطانی به ویژه بیمارانی كه تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند از مصرف سرخود گیاهان دارویی و یا پیروی بی رویه از یك رژیم غذایی خاص، پرهیز كنند.
    سلامت نیوز : متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی گفت: بیماران سرطانی به ویژه بیمارانی كه تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند از مصرف سرخود گیاهان دارویی و یا پیروی بی رویه از یك رژیم غذایی خاص، پرهیز كنند.

    امید صادق پور ه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیماران سرطانی، نسبت به دارو حساس هستند، هرگونه مصرف خودسرانه دارو یا گرفتن رژیم غذایی می تواند ، صدمات جبران ناپذیری به سلامت آنان وارد كند.

    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران ادامه داد: بیماران سرطانی به دلیل نوع بیماری شان ، مقدار زیادی دارو به مدت طولانی مدت مصرف می كنند. بنابراین باید مراقب تداخل دارویی و عوارض آن باشند.

    متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی ادامه داد: شیمی درمانی عوارض گوناگونی برای بیماران سرطانی ایجاد می كند، این بیماران به استفاده از داروهای گیاهی و مكمل یا گرفتن رژیم غذایی غنی ، رغبت زیادی دارند تا عوارض بیماری خود را كاهش دهند.

    صادق پور با یادآوری اینكه استفاده از خوراكی های مناسب مانند بادام و مغز آجیل و گوشت گوسفند برای بیماران سرطانی مناسب است در عین حال گفت: استفاده زیاد حد از برخی مواد مغذی مانند عسل هم می تواند برای بیماران سرطانی، عوارضی ایجاد كند.

    وی یادآورشد: بیماران سرطانی باید در حداعتدال مصرف موادغذایی را رعایت كنند و هرگونه رژیم غذایی یا استفاده از داروهای مكمل و گیاهی را با تجویز پزشك متخصص، انجام دهند.

    متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی به بیماران سرطانی توصیه كرد: كمتر از غذاهایی مانند سوسیس و كالباس، استفاده كنند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    قارچ‌هاي طبي به درمان سرطان كمك مي‌كنند


    پزشكان هندي مي‌گويند: قارچ‌هاي طبي كه در جنوب اين كشور يافت مي‌شوند، خواص درماني براي معالجه سرطان دارند.

    به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، اين پزشكان اظهار كردند: عصاره نوعي قارچ موسوم به «گانودرما لوسيدوم» هنگام راديوتراپي در بيماران سرطاني قابل استفاده است و در عين حال نسبت به پرتو درماني‌هاي عادي برتري دارد، چون عوارض جانبي پرتو درماني روي پوست را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد. در اين روش همچنين آسيب كمتري به بافت‌هاي سالم وارد مي‌شود.

    متخصصان موسسه سرطان آمالا در هند تاكيد كردند كه پرتو درماني به گونه‌اي بايد صورت بگيرد كه بافت‌هاي سالم در امان باشند و هيچ آسيبي به آن‌ها نرسد، اما از سوي ديگر بافت‌هاي سرطاني بايد بيشترين تشعشعات را دريافت كنند.

    اين متخصصان متوجه شدند، اگر بيماران پيش از پرتو درماني از عصاره اين قارچ استفاده كنند و بعد تحت تشعشعات قرار بگيرند، ميزان آسيب وارده به بافت‌هاي آن‌ها به حداقل مي‌رسد. علاوه بر اين، عصاره قارچ مزبور به دليل فعاليت بالاي آنتي اكسيداني براي پرتو درماني مفيد است.

    به گزارش روزنامه‌ تايمز آواينديا، اين قارچ در عين حال براي كاهش فشار خون و كلسترول هم مفيد است و خواص ضد پيري هم دارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    یک گل می‌تواند اثر داروهای سرطان را یک میلیون برابر کند !

    جامعه - دانشمندان ادعا کردند یک گل سفید معمولی می‌تواند درمان سرطان خون را متحول کرده و سالانه جان هزاران نفر را از مرگ نجات دهد.

    عصاره یک گل سفید رنگ می‌تواند اثرداروهای ضد سرطان و کارایی آن‌ها را تا یک میلیون برابر افزایش دهد.
    دانشمندان متوجه شدند ملکول‌هایی به نام ساپونین که از گیاه Gypsophila paniculata به دست می‌آید می‌تواند غشای سلول‌های سرطانی را در هم بشکند.
    به این ترتیب داروهای دارای آنتی‌بادی که به نام ایمونوتوکسین‌ها مشهور هستند راحت‌تر می‌توانند به سلول‌های سرطانی حمله کنند و اثر و قدرت درمان‌هایی موسوم به ایمنی درمانی که در انواع خاصی از سرطان خون و سرطان لنفوم استفاده می‌شود تا یک میلیون برابر افزایش پیدا می کند.
    این کشف جدید توسط محققانی که در مرکز خیریه Leukaemia Busters در سوث‌هامپتون کار می‌کردند صورت گرفت.
    این مرکز توسط دیوید و بی فلاول اداره می‌شد که فرزندشان به دلیل ابتلا به یک سرطان خون غیر قابل درمان در سال 1990 و در سن 10 سالگی جان خود را از دست داد.

    محققان این مطالعات را در آزمایشگاه تحقیقاتی سرطان خون سیمون فلاول در بیمارستان عمومی سوث هامپتون انجام دادند.
    دکتر دیوید فلاول در این باره گفت : این کشف جدید می‌تواند انقلابی در درمان سرطان به وجود آورده و جان هزاران نفر را از مرگ نجات دهد.
    البته این روش فقط اختصاص به سرطان خون ندارد و می‌توان آن را در بسیاری دیگر از سرطان‌ها نیز مورد استفاده قرار داد.
    به این ترتیب با کمک این کشف جدید سلول‌های سرطانی بسیار موثرتر کشته می‌شوند و برای درمان بیماران داروی کم‌تری نیاز خواهد بود.
    قدم بعدی ما این است که با استفاده از تحقیقات کلینیکی دارویی ساخته و آن را در اختیار بیماران قرار دهیم . اگر این تحقیقات که بین 3 تا 5 سال به طول می‌انجامد با موفقیت همراه باشد جان هزاران نفر از مبتلایان به سرطان نجات پیدا خواهد کرد.
    این یافته جدید در نتیجه 12 ماه تحقیقات مداوم و با همکاری دانشمندان آلمانی صورت گرفته است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    درمان سرطان به کمک گل ياس
    جام جم آنلاين: محققان موفق به توليد داروي ضد سرطاني شده اند که عناصر سازنده آن از گل ياس حاصل شده است.
    مشتقات اين گياه از گذشته به صورت گسترده اي در صنايع کشاورزي و آرايشي مورد استفاده قرار گرفته که اين امر نشانگر غيرسمي بودن آن است.

    محققان پس از ده سال بررسي بر روي اين گياه موفق به توليد دارويي از مشتقات آن شده اند که مي تواند در درمان سرطان تاثير مشهود و چشمگيري داشته باشد.

    آزمايشات نشان مي دهند که تاثيرات اين دارو بر روي سرطان خون و تومورهاي بدخيم بيشتر از ساير انواع سرطان بوده و تا به حال اثر سويي از اين دارو در مصرف کنندگان ديده نشده است.

    بر اساس گزارش ScienceDaily، محققان اعلام کردند داروي جديد که از مشتقات شيميايي گياه ياس به دست آمده است از نظر ايمني و سازگاري با بدن خود را به اثبات رسانده و در مراحل اوليه استفاده، اين دارو فعاليتهاي گزينشي ضد سرطاني از خود نشان داده است. اين امر مي تواند آغازگر گسترش در توليد داروهاي گياهي ضد سرطان و دليلي براي ادامه تحقيقات بر روي اين داروي جديد باشد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ريشه «گون» عوارض جانبي شيمي‌درماني را كاهش مي‌دهد

    به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، گياه گون از خانواده‌ (fabaceae) و ريشه آن خواص فعال كننده عميق ايمني، مدرترينك، هيپوتانسير و ضداسترس دارد.

    ريشه گون به عنوان كمك هضم مطرح بوده و شامل پلي سي كاريدها، فلاونوئيدها، گليكوزيدهاي تري ترپن است كه بوسيله اين تركيبات فعاليت سيستم ايمني و عملكرد t_cellها را افزايش مي‌دهد.

    در طب سنتي چين اين گياه به عنوان تونيك عميقي ايمني تلقي مي‌شود كه مغز استخوان انسان را تقويت مي‌كند، ذخاير مغز استخوان افزايش و بدن انسان را از پاتوژنها و عوامل بيماريزا محافظت مي‌كند.

    تحقيقات جديد نشان مي‌دهد كه گون تقريبا تمام فازهاي مربوط به فعاليت سيستم ايمني را تحريك مي‌كند و تعداد سلولهاي stemcell را در مغز استخوان و بافت لفناوي افزايش مي‌دهد و توسعه و رشد آنها را در جهت تبديل به سلولهاي فعال ايمني تحريك مي‌كنند تا در داخل بدن پخش شوند.

    پژوهشها نشان مي‌دهد كه گون مي‌تواند سلولهاي ايمني را از حالت استراحت به اوج فعاليت سوق دهد.

    مطالعات ديگر در چين نشان مي‌هد: تمايل و استعداد گون در جهت رسپانس سيستم ايمني است بدون اينكه اثرات مهاركننده‌اي داشته باشد.

    استفاده طولاني از اين گياه (به مدت 35 روز) فعاليت سلولهاي طهال را تشديد كرده و به اوج مي‌رساند؛ همچنين درمان با اين گياه اثرات جانبي منفي ناشي از استروئيد درماني را بر روي سيستم ايمني كاهش مي‌دهد.

    ريشه گون علاوه بر توانايي مهار رشد تومور بصورت كمكي در درمان عوارض جانبي شيمي درماني بكار مي‌رود و مخصوصا هنگامي كه بصورت تركيب با عصاره‌ privet ligustrumlucidum مصرف شود كارايي آن در مهار تومورها افزايش مي‌يابد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    اثرات فیزیولوژی گیاهان در زمینه سرطان زدایی



    هنگامی که دانه ای مانند لوبیا یا نخود در دستگاه گوارش وارد شده و در معرض شیره گوارشی قرار گرفت، به ذرات قابل هضمی تبدیل می شود. لکن مولکولهای غیرقابل انهدامی که به نام پروتئاز این هی بی تورز در آن دانه ها وجود دارد تغییر شکل نیافته و به فعالیت خود ادامه می دهد. ادامه فعالیت آنها بوسیله ادامه رادیو اکتیو تأیید شده است. و این همان پروتئازاین هی بی تورز است که از آثار مخرب و منکوب کننده ترشحات هاضمه مصون و محفوظ باقی مانده است.

    ناگفته نماند که این ماده مستقیماً برای مبارزه با سرطانها آفریده نشده بلکه این پروتئازها باعث تغییر دادن محیط گیاهی، برای زندگی حشرات است. و نیز دانه ها را به صورت ماده غیر قابل هضم و از بین نرفتنی برای خوراک پرندگان تغییر شکل می دهد تا به حال حدود هشت نوع پروتئاز این هی بی تورز از دانه های گیاهان خوراکی جدا شده است. که سیب زمینی یکی از این گیاهان است. همچنان که گفته شده خوشبختانه این ماده از آثار و پیشرفت سرطان جلوگیری می کند. اما بعضی از پروتئازها متأسفانه از عوامل کمک کننده به سلولهای سرطانی هستند. سرطانها این پروتئازها را استثمار کرده و در خدمت خود می گیرند و به Collagene که نوعی پروتئین است و ملات چسباننده دیواره سلولها به یکدیگر است حمله کرده و آنها را منهدم می نمایند تا بتوانند در سلول وارد شده و بکار خود ادامه دهند. اینجاست که اگر مولکولهای پروتئازاین هی بی تورز در صحنه وجود داشته باشند از فعالیت کولاژن ها جلوگیری کرده و مانع تخریب ملات کلاژن شده و از ادامه پیدایش زمینه برای سرطان جلوگیری می نمایند.

    مولکولهای این هی بی تورز خود دارای فعالیت ضد سرطانی هستند و موجب تخریب و کنترل آنکوژن یا عوامل تومرزا می شود. آنکوژنها طبق تحقیقات جدید دانشمندان از کلیدهای اصلی سرطانها می باشند و عموماً در هر سلول سالم و عادی به حال غیرفعال وجود دارند که به علت موتاسیون و عوامل ناشناخته دیگری باعث پیدایش ژنهای سرطانی شده و بیماری را به وجود می آورند.

    دکتر ترول معتقد است که طبق بررسیهای سایر دانشمندان حدود یکصد نوع آنکوژن شناخته شده است که همگی در ایجاد سرطان مؤثرند. ملکولهای پروتئاز این هی بی تورز ضد اکسیده شدن هستند و به اصطلاح آنتی اکسیدان می باشند. لذا از آثار خراب کننده مولکولهایی که دارای بار قوی اکسیژن هستند و به نام رادیکال آزاد نامیده می شود جلوگیری می نمایند ملوکولهای پروتئازاین هی بی تورز یک حمایت کننده ای هستند که در مراحل مختلف پیشرفت سرطان از آسیب ماده مهم DNA در مراحلی که سرطان پیشرفت کرده جلوگیری و دفاع می نماید.

    متأسفانه چون همه انسانها به علل مختلفی تحت تأثیر حملات سرطانی می باشند، دانشمندان معتقدند که آنکوژن های فعال می توانند در ایجاد تومورهای بدخیم نقش اساسی داشته باشند و برای اثبات این عقیده یک آنکوژن را از DNA سلول سرطانی مثانه بیماری برداشت کرده و آنرا در یک سلول عادی و سالم وارد نمودند پس از آنکه رشد سرطانی شروع شد دانشمندان با بکار بردن چهار نوع پروتئازاین هی بی تورز مختلف توانستند سلولهای سرطانی را متوقف نمایند این آزمایش نشان می دهد که پروتئازاین هی بی تورز از فعالیت آنکوژن ها جلوگیری کرده و از سرطانی شدن سلولها جلوگیری می نماید.

    دکتر ترول معتقد است که اگر قبل از مرحله آغاز متاستاز مقداری ملکول پروتئازاین هی بی تورز از طریق خوردن گیاهان غنی از این مولکولها به سلولهای سرطانی وارد شود به احتمال قوی پیشرفت آنها را سد می نماید اما با کمال تأسف اگر دست اندازی یا متاستاز شروع شده باشد بیمار به مرحله دشواری رسیده است.

    خوشبختانه تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مواد شیمیایی موجود در گیاهان از سرطان جلوگیری کرده و شفابخش می باشند. آزمایشات دیگری عدم پیشرفتهای سرطانی در پستان و روده بزرگ انسان بوسیله تغذیه با مواد گیاهی را خاطر نشان کرده است مثلاً موش آزمایشگاهی که با سویا تغذیه می شود از سرطان کبد مصون مانده است. دکتر ترول در آزمایش شاد کننده ای اظهار کرده است که سرطان پستان در جانوران بوسیله سویا کنترل و متوقف می شود دانشمندان معتقدند که در ناحیه اتصال کلون ورکتوم اگر سرطانی به وقع پیوندد سویا در رکود آن مؤثر است. و باز معتقدند که سرطان پستان و روده بزرگ و پروستات در اشخاصی که از حبوبات یا ذرت بیشتری استفاده می کند کمتر و نیز بیماری قلبی کمتر است. زیرا یکی از خواص پروتئازها کنترل لخته خون است که در بیماران قلبی رخ می دهد.

    زنانی که رژیم غذایی قالب آنها از غلات و حبوبات بوده خیلی کمتر به سرطان پستان، رحم و تخمدن مبتلا شده اند

    پروتئازها از آثار شوم رژیم های پرچربی نیز جلوگیری می نمایند. مواد خوراکی شامل پروتئازها، قدرت دفاعی بدن را زیاد کرده و بر بیماریهای ویروسی مسلط می گردند.

    دانشمندان معتقدند که پروتئازاین هی بی تورز مانع کند شدن پروتئین ویروسها می شود تا زمانی که پوشش پروتئنی آنها از بین نرفته قادر به بیماری زایی نیستند. میوه جات و گیاهان که حاوی مقدار زیادی پروتئازاین هی بی تورز می باشند مانع بسیار خوبی برای جلوجیری از سرطانها می باشند. بخصوص سویا که یک فرآورده غلیظ آن صددرصد بر علیه ویروسها و سرطان مؤثر است.

    در سالهای اخیر دانشمندان و محققان در پی دست آوردن خواص اسرار آمیز دیگری در گیاهان و مواد خوراکی هستند که به عقیده آنها هر یک از گیاهان و خوراکیهای گیاهی دارای اثرات اعجاب انگیزی در سلامتی انسانها بوده و در مبارزه با بیماریهای صعب العلاج نقش مؤثری دارند.

    فعلاً آن فاکتورهای مؤثر گیاهان دارویی را به نامهای X.Factors و Food Factors می نامند. تلاش اخیر دانشمندان در این است که که در یابند و بدانند چگونه و به چه ترتیبی مواد شیمیایی طبیعی موجود در گیاهان برای مبارزه با بیماریهای مختلف آمادگی دارند مثلاً یکی از عوامل اسرار آمیز به نام کارت فاکتور در ترکیبات هویج و سایر گیاهان وجود دارد که موجب ازدیاد مقاوت سلولهای آسیب دیده بدن می شود که در هویج وجود دارد و در سرطانهایی که مربوط به سیگار کشیدن است اثرات شایانی دارد. مطالعات نشان داده افرادی که از غذاهای هویج دار و به طور کلی از گیاهانی که دارای کاروتنوئید می باشند، استفاده می کنند در قبال سرطانها مصون تر هستند حتی جگر که دارای ویتامین A می باشد معتقدند که ضد سرطان می باشد. دانشمندان نشان داده اند که هر جا رژیم غذایی غنی از سبزیجات وجود داشته باشد سرطان در آن جا کمتر است (بخصوص سرطان معده، ریه، مری، کلون رکتوم و مثانه).

    گیاهانی که دارای رنگ نارنجی تیره و یا سبز تیره هستند این خاصیت در آنها بیشتر است. در سبزیجات و میوه جات مقدار زیادی ماده مؤثره وجود دارد که به نام کاروتنوئید نامیده می شود. این نوع که از پانزده دسته تجاوز می کند فقط ده درصد آنها پس از جذب به ویتامین A تبدیل می شود که بر علیه سرطان مؤثر است.

    نوع بتاکاروتن از نظر نوع سرکوبی سرطان بالاترین حد قدرت را داشته است.

    بتاکاروتن سرکوب گر در هویج بخصوص هویج فرنگی که نارنجی تیره رنگ است، سیب زمینی شیرین، کدو حلوایی، اسفناج و کلم برگ ایرانی و سایر سبزیهای تیره رنگ وجود دارد. اگر روزانه یک فنجان هویج رنده شده میل شود در حفظ سرطان ریه اثرات بسیار خوبی خواهد داشت.

    ● برای آشنایی به اهمیت مواد مؤثر گیاهان بر روی سرطان به تجزیه و تحلیل چندتای آنها اشاره می شود.

    ۱) هویج و ترکیبات شیمیایی آن:

    بطور کلی در هویج از نظر ماده مؤثر موادی چون: پرولیدین، دوسین، دوکوسترین، اسانسی شامل لیمونن، پی نن، سینوال، و در تخم آن اسید تیک رتیک و آسارون، بیزابول، آلفا،بتا، گاما کاروتن، یک اسانس روغنی به نام کاروتال، نشاسته، کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، هیدراتهای کربن، ویتامین A نیاسین، ریبوفلاوین، در هر ۱۰۰گرم ۰۰۰۵/۰ میلی گرم ارسنیک وجود دارد. تانن و ساپونین در هویج یافت می شود. پروتوآلکالوئید از اسانس روغنی آن ژرانیول بدست آمده است.

    ۲) سیب زمینی و ترکیبات شیمیایی آن:

    بطور کلی در سیب زمینی مواد مؤثری چون: قند ۱۰%، فکول۱۵% (نشاسته سیب زمینی) مقداری مواد چرب ایپومائین فیتوسترول ، کاروتن، کلروژنیک اسید و ویتامینهای A و B و C وجود دارد در گزارش آمده است که در پیچکهای گیاه و غده های سیب زمینی مواد قارچ کش و باکتری کشی و یک ماده متبلوز مؤثر بر ضد جرمهای گرم منفی وجود دارد.

    در سیب زمینی پروتئین، مواد چرب، هیدارتهای کربن (قند و نشاسته) کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامینA و ریبوفلاوین و نیاسین و ویتامین C یافت می شود.

    ۳) کدو حلوایی یا و ترکیبات شیمیایی آن:

    ساپونین، کوکوربیتین، لوتئین وجود دارد. از تخم آن رزینی که خاصیت کرم کشی دارد بدست آمده است. ارسنیک، ویتامین C و در تخم آن یک ماده رزینی و فیستوستارین و سالیسیلیک اسید وجود دارد. از تخم آن گلوبولین متبلور بدست می آید که می تواند جانشین ادستن شود. در کدو حلوایی به طور خام پروتئین، چربی، مواد قندی، ئیدراتهای کربن، کلسیم، فسفر، آهن ، سدیم، پتاسیم، ویتامین A ، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C یافت می شود.

    ۴) اسفناج و ترکیبات شیمیایی آن:

    در برگ آن مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین PP یا نیکوتین آمید (ویتامین PP که نیاسین نیز گفته می شود و از گروه ویتامین B۱ است) موجود است.

    ید، لیسیتین، کلروفیل، کاروتن، و در برگهای آن ارسنیک، اکسالیک اسید، ساپونین در تخم جوانه زده و در جوانه های آن مقداری آنزیمهای جنتوبیاز، سلوبیاز و لیکناز یافت می شود.

    اپسیناسین که تر شخات هاضمه ای را تحریک می کند. بعلاوه دارای اسید فولیک و اسید فسفریک و کلسیم، آهن و فسفر است.

    پروتئین، چربی، ئیدراتهای کربن، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامین A، تیامین، ریبوفالوین، نیاسین، ویتامین C و بطور کلی اسفناج از نظر ویتامین A.B.C و آهنن غنی است.

    ۵) گندم،

    چون دارای سبوس زیادی است و مواد فیبری یا سلولزی آن زیاد است بر روی سرطان پستان و پیلتهای معده مؤثر است.

    ۶) ضدحساسیتها،

    نظریه جدید دانشمندان این است که سوپ جو ضد حساسیت است.

    ۷) کلم:

    در کلم ماده ای به نام سولفورافان وجود دارد که ضد سرطان پستان است.

    ۸) گوجه فرنگی:

    در گوجه فرنگی ده هزار فی توکی میکال وجود دارد. عامل ضد سرطان آن اسید کماریک و اسید کلروژنیک است. این اسیدها از اسید نیتریک و قسمتی از آمین یک پروتئین ماده ای می سازند به نام نیترازامین، این ماده دور نیتریتها را می گیرد و نمی گذارد با آمینها ترکیب شود و از بدن آن را خارج می کنند و نمی گذارند سرطان بوجود آید.

    ۹) لوبیا چینی یا سویا:

    در آن ماده ای وجود دارد به نام ژنی ستئین که نمی گذارد سلول اولیه سرطان از عروق مویینه اکسیژن بگیرد.

    ۱۰) گل کلم:

    دارای ماده ایست به نام ایندل و کاربینول که از هورمون استروژن که سرطان به وجود می آورد جلوگیری می کند.

    ۱۱) پیاز و سیر:

    دارای آلیلیک سولفید هستند. این ماده گروهی از آنزیمها را فعال می کند. که عوامل سرطانزا را سد می کنند و مانع چسبیدن مولکولهای سمی به هسته DNA می شوند و نمی گذارند سرطان به وجود آید.

    ۱۲) زردچوبه:

    در زردچوبه ماده ای وجود دارد که کار پیاز و سیر را همانطور که گفته شد انجام می دهد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    تاكسول مهمترين تركيب طبيعي ضد سرطان

    رئيس پژوهشكده گياهان دارويي گفت :تاكسول يا سرخدار به عنوان يك تركيب پيچيده بيوشيميايي و داراي خاصيت ضد سرطان است كه عموما از گياهان جنس سرخدار استخراج مي‌شود.

    مهندس "داراب يزداني" در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا گفت تاكسول غالبا از گياه سرخدار استخراج مي‌شود و از آن در صنعت داروسازي به عنوان يكي از موثرترين تركيبات طبيعي درمان سرطان‌ها به كار برده مي‌شود.

    وي افزود از جمله موارد كاربرد ماده تاكسول به كار بردن آن در داروهاي درمان سرطان تخمدان، سرطان سينه، سرطان پوست، ريه، مجاري ادرار، مري و غدد لنفاوي است.

    تاكسول در سال ‪ ۱۹۹۲‬جهت به كارگيري آن در درمان سرطان تخمدان و در سال ‪ ۱۹۹۴‬براي درمان سرطان سينه از سوي ‪ fda‬مورد تاييد قرار گرفت.

    دست آوردهاي مطالعات اخير نشان مي‌دهد تاكسول در درمان انواع تومورهاي سر و گردن، نوعي سرطان پوست ملانوما، دو نوع سرطان رايج ريه، سرطان مجاري ادراري، سرطان مري، نوع خاصي از سرطان استخوان، دو نوع سرطان غدد لنفاوي و نخاع موثر است.

    يزداني با اشاره به اين كه گونه درخت سرخدار در آستانه انقراض است، گفت درختان مناسب براي استخراخ تاكسول، درختان چند صد ساله هستند و با توجه به پايين بودن عملكرد توليد تاكسول اين استخراج منجر به نابودي منابع طبيعي تاكسول مي‌شود.

    اخيرا تاكسول از پوست درخت، برگ ها، سرشاخه‌ها و ميوه‌هاي درخت فندق نيز جداسازي شده است البته ثابت شده كه ميزان تاكسول درخت سرخدار ‪۱۰‬ برابر درخت فندق است.

    افزايش تقاضا براي تاكسول در استفاده‌هاي پزشكي به عنوان يك داروي ضد سرطان و از طرف ديگر محدوديت توليد آن از منابع گياهي موجب مي‌شود تا مكانيسم فعاليت‌هاي آنزيمي در بيوسنتز آن و همچنين روشهاي استخراج اين گياه به طور كامل مورد بررسي قرار گيرند.

    ساده‌ترين روش دستيابي به تاكسول، استخراج آن از منابع گياهي است در اندام‌هاي مختلف بيشتر گونه‌هاي سرخدار مقادير متفاوتي از تاكسول وجود دارد كه ترتيب آن بصورت پوست، برگ، ريشه، شاخه، دانه و چوب آن است.

    مقدار تاكسول علاوه بر گونه آن، به سن و جنس گياه، شرايط اقليمي، آب و هوايي، وضعيت خاك محل رويش و ميزان دسترسي گياه به نور بستگي دارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #9
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    فلفل، سرطان را مي سوزاند



    ‌ آذين محبي‌نژاد
    اگر تا به حال فكر مي كرديد كه فلفل جز طعم دادن به غذاها به خصوص پيتزاهاي پپروني تند به دردي نمي‌خورد، بايد بگوييم كه فلفل نبين چه ريزه! همين گياه ريزه ميزه خاصيتي دارد كه شايد بتواند جان آدم‌هاي زيادي را نجات بدهد.بله!خوردن فلفل تند فقط دهان را نمي سوزاند، بلكه سلول هاي سرطاني را هم وادار به خودكشي مي‌كند.
    بر اساس يك پژوهش آمريكايي فلفل مي‌تواند سلول‌هاي سرطاني پروستات را به دام انداخته و آنها را به مسيري هدايت كند كه در نهايت منجر به مرگ برنامه‌ريزي شده اين سلول‌ها مي شود.
    اكثر سلول‌هاي بدن در نهايت روزي مي‌ميرند و جاي خود را به سلول‌هاي جوان‌تر مي‌دهند، اما وقتي سرطان به بافتي وارد شد، سلول‌هاي اين بافت به جاي مردن فقط تكثير مي‌شوند و روز به روز رشد بيشتري مي كنند. اماكپسايسين يعني همان ماده‌اي كه سبب طعم تند فلفل مي‌شود، مي‌تواند آنها را به حالت اوليه برگرداند.
    دانشمندان در اين پژوهش با تحقيق بر روي موش‌ها دريافتند 80 درصد سلول‌هاي سرطاني در موش‌هايي كه با كپسايسين مداوا مي شوند، از بين مي‌روند و توده سرطاني در آنها در مقايسه با گروه ديگر موش‌ها به يك پنجم اندازه مي‌رسد.
    يك پژوهشگر درباره اثر اين ماده بر روي سلول‌هاي انساني مي‌گويد: <كپسايسين مي‌تواند در برابر سلول‌هاي سرطاني انسان كه در محيط آزمايشگاهي رشد داده مي‌شوند و همچنين سلول‌هاي سرطاني انسان كه براي آزمايش وارد بدن موش شده‌اند، مقاومت كند.>
    اين امر اميدواري زيادي براي درمان سرطان پروستات كه يكي از شايع‌ترين سرطان‌ها در آقايان بالاي 50 سال است ايجاد مي‌كند. سلول‌هاي سرطاني پروستات ماده‌اي را در خون آزاد مي‌كنند كه <پي‌اس‌آ> نام داشته و با رديابي و اندازه‌گيري آن در خون مي‌توان بروز سرطان در پروستات را تشخيص داد.
    كپسايسين مي‌تواند ميزان توليد اين ماده و آ زاد شدن آن به خون از سوي سلول هاي سرطاني را نيز كاهش دهد.
    دانشمندان انگليسي معتقدند كپسايسين مي‌تواند در آينده در توليد داروهاي ضد سرطان پروستات به كار رود اما در كنار آن هشدار مي‌دهند كه مصرف بيش از حد فلفل مي‌تواند موجب ابتلا به سرطان معده شود. دكتر سورن لمان سرپرست اين پژوهش به مردان مبتلا به سرطان پروستات توصيه مي‌كند فعلا مصرف فلفل خود را ابدا بالا نبرند بلكه اگر مي‌خواهند رژيم درستي داشته باشند، از مصرف گوشت قرمز و گوشت‌هاي فرآوري شده و غذاهاي چرب بپرهيزند و ميزان مصرف ماهي خود را بيشتر كنند و در كنار همه اينها، روزانه مقدار زياد و متنوعي سبزيجات و ميوه مصرف كنند.
    سالانه حدود 680 هزار نفر در سراسر جهان به سرطان پروستات مبتلا مي‌شوند كه از اين تعداد 221‌هزار نفر آنها يعني چيزي حدود 31 درصد در اثر اين بيماري جان خود را از دست مي‌دهند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #10
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ادعاي ضد سرطان بودن فيبرها، رد شد


    يك رژيم غذايي پرفيبر مي تواند خواص متعددي داشته باشد اما خاصيت ضد سرطان بودن شامل آنها نمي شود. به گزارش ايسنا، به نقل از آخرين شماره نشريه American Medical Association ؛ براساس جديدترين مقاله مندرج در نشريه مزبور كه حاوي داده هاي 13 پژوهش روي خواص درماني فيبر است شواهدي مبني بر ضد سرطان بودن فيبر وجود ندارد.اين پژوهشها كه روي 725 هزار نفر انجام شده است نشان مي دهد : ماده فيبري موجود درگياهان نمي تواند بدن را از هجوم سلولهاي سرطاني و تومورها حافظت كند.محققان مي گويند در پيش گرفتن رژيم غذايي حاوي گياهان قطعا تاثير بسيار مثبتي روي كلسترول و فشارخون همچنين در پاكسازي دستگاه گوارش دارد، پس نبايد مصرف گياهان را تنها به اين خاطر كه خاصيت ضد سرطان بودن آنها رد شده ترك كرد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت