بر اساس جديدترين پژوهش‌ها نوشيدن يك فنجان قهوه گرم در روز بدن را در برابر ابتلا به سرطان كبد محافظت مي‌كند.

به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا، به نقل از روزنامه هرالد سان، گروهي از محققان دانشگاه توهوكوي ژاپن دريافته‌اند كه قهوه مي‌تواند خطر بروز سيروز كبدي را كاهش داده و امور موجود در دانه‌هاي قهوه نيز از بروز سرطان كبد جلوگيري مي‌كند.

اين گروه تحقيقاتي ‌٦١ هزار فرد ‌٤٠ سال به بالا را مورد مطالعه قرار داده و اطلاعات به دست آمده را به لحاظ سن، جنس و فاكتورهاي ديگر در افراد تحت آزمايش، تحليل كرده و به اين نتيجه رسيدند كه احتمال ابتلا به سرطان كبد در افرادي كه پيش از يك فنجان قهوه در روز مصرف مي‌كنند ‌٥٨/٠ و در افرادي كه كمتر از يك فنجان قهوه در روز مي‌نوشند ‌٧١/٠ مي‌باشد.

با اين حال اين محققان هشدار دادند كه ريختن شكر زياد در قهوه تاثير خوبي ندارد.