
ارسالی توسط
Hesam karimi
سلام، از اواسط تابستون سال قبل دچار سنگینی پشت سر و تا حدی گرفتگی گردن همراه با حالت عدم تعادل جزئی شدم(کسی متوجه نمی شد) که حالت ماندگار داشت و با استراحت و خواب از بین نمی رفت.
دی ماه به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و پس از معاینه و CT Scan تشخیص به فشار عصبی دادند. 1 ماه آمی تریپتیلین 10 و قرص سیتالوپرام مصرف کردم که مفید بود. ولی مدتی است که مشکل من برگشته ،از این جهت 2 سوال از شما دارم که ممنون میشم جواب بدید:
1) راهها و روشهای غیر دارویی برای درمان و یا کاهش شدت فشار ماندگار عصبی چیه؟ و یا توصیه هایی برای کاهش این مشکل.
2) در مورد بازگشت مشکلم با دکترم مشورت کردم، گفتند می تونم برای 2 ماه مجددا آمی تریپتیلین 10 رو مصرف کنم . می خواستم بدونم با این شیوه درمان و با توجه به بازگشت بیماری من به نظر شما و با توجه به اطلاعاتی که دارید و سوابق بیماران دیگه آیا اصلا احتمال بهبودی دائم و یا حداقل بلند مدت وجود داره ؟
-- ممنون میشم راهنماییم کنید.
علاقه مندي ها (Bookmarks)