سلام و ارادت خدمت آقايان دكتر
مدتها پيش من ريزش مو داشتم . دكتر براي من قرص Spironolactone تجويز كرد . روزانه 200 ميلي گرم . به تدريج موهاي من بهتر شد و كلا مشكلم حل شد . برادري دارم 21 ساله كه ريزش مو داشت بطوريكه كف سرش ديده ميشد . من ميديدم كه موهاي او هم خيلي پرپشت شده است و واقعا شايد بشود گفت كه 90٪ موهاي ريخته اش در آمده اند . هروقت هم كه سوال ميكرديم كه چطور شد موهايت انقدر عالي شده مي گفت هيچكار . حتي شك كرده بودم كه نكند دور از چشم ما مو كاشته است . اما الان يك هفته است كه متوجه شدم از 6-7 ماهه قبل خودسرانه و پنهاني روزانه 100 ميلي گرم Spironolactone ميخورد . كمي در اينترنت سرچ كردم و متوجه شدم كه خوردن اين قرص به آقايان توصيه نمي شود . به برادر م گفتم . برادرم گفت كه حسودي مي كنم كه موهايش انقدر خوب شده است !!
لطف مي كنيد در مورد عوارض مصرف اين قرص در آقايان توضيح مبسوطي بدهيد ؟ بزرگي سينه در برادرم اصلا رخ نداده است .
چرا برادرم از اين دارو انقدر نتيجه گرفته است ؟ راستش من ريزش مو هام حل شد اما شايد 70٪ موهاس سابقم در آمده باشد اما برادرم جلوي سرش اصلا خالي خالي بود و الان پر پشت شده جوري كه اصلا راضي نمي شود كه مقدار دارو را كم كند چه برسد به اينكه نخورد .
پدرم باهاش صحبت كرد و گفت كه پروپشيا بخورد اما زير بار نمي رود و مي گويد كه تعداد زيادي از دوستانش پروپشيا مي خورند اما هيچكدام نتيجه اي كه او از اين قرص گرفته نگرفته اند
واقعا دچار معضل شده ايم . لطفا كمكمان كنيد

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)