جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: خواص ومضرات روغن حيواني

  1. #1
    منتظري آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    ارسالها
    8

    پیشفرض خواص ومضرات روغن حيواني

    با سلام
    لطفا بگوييد خواص و مضرات روغن حيواني چيست واز چه گرفته مي شود و ايا برتر ي نسبت به ساير روغن ها دارد؟

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,975
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    از روغن های خوب استفاده كنید
    در فرهنگ ما روغن خوب را روغن حیوانی تلقی می كنند، در صورتی كه از دیدگاه تغذیه ای روغنی خوب است كه دارای باندهای غیراشباع و مایع باشد. این روغن در بدن بر تولید كلسترول بی تأثیر است یا تولید آن را كاهش می دهد. در صورتی كه با مصرف روغن های جامد حیوانی، چربی های متصل به گوشت و دنبه، تولید كلسترول در بدن افزایش می یابد كه از عواقب بد آن آگاه هستید.


    از مصرف روغن های حیوانی ( به غیر از روغن ماهی ) و همچنین روغن های جامد نباتی باید كمتر استفاده نمود

    مهم ترین عاملی كه باعث افزایش كلسترول بد یا LDL می شود رژیم غذایی مناسب از راه خوردن چربی های اشباع شده می باشد. مثل خوردن مغز گوسفند، زرده تخم مرغ، جگر، گوشت قرمز، كره، خامه، روغن نخل، روغن نارگیل و روغن های جامد حیوانی و نباتی.

    قابلیت فسادپذیری روغن های حیوانی و روغن های نباتی مایع، سریع تر از روغن های جامد نباتی می باشد

    مصرف چربی را به حداقل برسانید، روغن حیوانی مصرف نكنید و به جای آن از روغن نباتی مایع استفاده كنید، مصرف كره حیوانی را به حداقل برسانید و آنرا با كره گیاهی جایگزین كنید.

  3. #3
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,975
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    از مصرف روغن هاي نباتي جامد جداً پرهيز نموده، در عوض نصف روغن مصرفي خود را از روغن هاي حاوي كانولا (كلزا) و زيتون انتخاب كنند، 30 درصد از روغن مصرفي خود را از روغنهاي مايع ديگري مثل روغن آفتابگردان- سويا- ذرت ، ... 20درصد باقيمانده نيز مي تواند از روغن حيواني استفاده كنند.( هر چند توصيه اكيد به مصرف كم روغن بوده و لازم است به سالم بودن روغن هاي مايع نيز توجه شود. )

    در ساختمان شيميايى روغن هاى حيوانى اسيدهاى چرب كوتاه زنجير بيشترى به كار رفته است ضمن اينكه اشباع شده هستند، در حالى كه روغن هاى گياهى اسيدهاى چرب طولانى زنجير غيراشباع بيشترى دارند.

    چربى هاى حيوانى كلسترول دارند ولى چربى هاى گياهى فاقد كلسترول هستند اما اين مسئله نبايد باعث شود كه مردم در برخى بيمارى ها به سمت مصرف بيش از حد كره هاى گياهى رو بياورند چرا كه هشتاد درصد كلسترول در بدن انسان ساخته شده و بيست درصد آن از ماده غذايى گرفته مى شود. بنابراين اگر كسى محدوديت مصرف كلسترول داشته باشد بايد روغن هاى حيوانى از رژيم غذايى وى حذف شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت