زولبيا و باميه‌اي که توسط دستفروش‌ها عرضه مي‌شود، در شرايط مطلوبي تهيه نمي‌شود وافراد بايد توجه داشته باشند که هنگام خريد، زولبيا و باميه در معرض گردوغبار و آفتاب قرار نداشته باشد
سيدرضا غلامي، رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماکن عمومي در آستانه ماه مبارک رمضان گفت: «علاوه بر بهداشتي‌بودن روند تهيه و نگهداري زولبيا و باميه، توزيع آن نيز بايد داراي شرايط استاندارد باشد و مجوز وزارت بهداشت را گرفته باشد.» رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماکن عمومي با بيان اين مطلب تاکيد کرد: «مردم تحت هيچ شرايطي زولبيا و باميه‌اي را که در ماه مبارک رمضان مصرف مي‌کنند از دستفروش‌ها خريداري نکنند.» غلامي با بيان اينکه اين نوع زولبيا و باميه‌اي که توسط دستفروش‌ها عرضه مي‌شود، در شرايط مطلوبي تهيه نمي‌شود اضافه کرد: «افراد بايد توجه داشته باشند که هنگام خريد، زولبيا و باميه در معرض گردوغبار و آفتاب قرار نداشته باشد.» رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماکن وزارت بهداشت ادامه داد: «در ماه مبارک رمضان مصرف زولبيا و باميه و شيريني‌هاي محلي بين مردم افزايش مي‌يابد و به همين منظور توجه به نکات بهداشتي براي پيشگيري از بيماري‌ها در اين ماه ضروري است.» به گزارش سلامتيران و به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت بهداشت، مهندس غلامي قراردادن کارت معاينه پزشکي در ملاعام توسط فروشندگان شيريني را ضروري دانست و گفت: «مردم علاوه بر توجه به نکات بهداشتي در مورد سلامت شيريني‌ها بايد در مصرف ديگر مواد غذايي مانند لبنيات نيز دقت کنند.» وي در پايان اظهار داشت: «استفاده از لبنيات پاستوريزه‌اي که در يخچال نگهداري شده باشد و همچنين مصرف سبزي‌هاي ضدعفوني شده از بروز بيماري‌ها جلوگيري مي‌کند.»