سلام
من خودم يك زن هستم اما ميخواستم نظرم را به آقايوني بگم كه هميشه بي مقدمه ميخوان برن سر اصل مطلب و فقط خودشون رو راحت كنن . آخه اين خيلي بده :x
ميدونين من خودم به عنوان يه زن دوست دارم شوهرم حد اقل يك ساعت قبل از شروع سكس با من درمورد مساپل تحريك كننده حرف بزنه و يه جورايي جو رو سكسي كنه . مثلا اگه از يه ماجراي سكس و يا حتي يه داستان خالي بندي اما سكسي حرف بزنه من رو تحريك ميكنه و من با آمادگي بهتري تسليم سكس ميشم . اين ميتونه در حالتي اتفاق بيفته كه حتي من اصلا ميل به سكس نداشتم و حتي فكر كردن به اون هم براي من زجر آور بوده . اما هميشه بعد از چنين چيزي و يك ماساژ خوب راضي شدم و حتي خودم ازش خواستم و بعد از اين نوع سكس احساس دوست داشتن شديد تري نسبت به همسرم داشتم . ميخواستم به عنوان نماينده خانمها اين نكته رو به آقايون عجول گوشزد كنم كه اين هم جز همون خواسته هاي همه خانمها يي است كه روشون نميشه راحت به شوهرشون بگن كه چه جوري دوست دارن . و چه جوري بيشتر لذت ميبرن . در اين جور مواقع زن خيلي بيشتر از سكس لذت ميبره و با رضايت كامل حال ميده و حتي بيشتر هم شرايط رو براي لذت بردن مرد آماده ميكنه و يه نكته ديگه اينكه اين زمان سكس رو هم طولاني تر ميكنه كه مردها كشته اين قضيه ان . :evil: :P

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)