یکی از کاربران خانم که به تازگی نامزد کرده اند.. در پیام خصوصی که فرستاده بودن .. گفتن که..
من و نامزدم گاهی با هم عکس ها و فیلم های سکسی رو تماشا میکنیم...چون میل جنسی اون خیلی زیاده ..سوال کرده که آیا اینکار باعث میشه که میل جنسیش بیشتر بشه...؟ و آیا ممکنه که اینکار باعث بشه تمایل اون به من کم بشه.. ممکنه که عادت کنه و بعد ازدواج هم بخواد ادامه بده..و یا حتی پنهانی ببینه؟
جواب:
من به شما پیشنهاد میکنم که نگران نباشید.. برای اینکه با فرض اینکه همسر شما به دیدن عکس های سکسی ادامه دهد .. حتی مواقعی که شما در منزل نیستید... این مسئله دلیل بر این نیست که او از شما خسته شده یا اینکه بدن شما برای وی جذابیت لازمه را ندارد... این مسئله در خیلی از مردان وجود دارد و اونها به این عکس ها فقط به عنوان fantesy نگاه میکنند.. و نه بیشتر.. و اون عکس ها باعث نمیشه که اونها تمایل پیدا کنند که با زنهای
دیگری ارتباط برقرار کنند..
اگر احساس کردید که به چنین رفتاری داره ادامه میده ازش بپرسید که دوست داره تنهائی ببینه یا با شما.. بااین سوال شما به اون میفهمانید که آیا اون دوست داره فقط تفریحا به عکسها نگاه کنه یا اینکه واقعا دوست داره شبیه همون عکس ها با شما هم سکس داشته باشه..

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)