از همه دوستانی که در این مورد اظهار نظر کردن تشکر میکنم. اگه اجازه بدین من هم نظر خودمو بنویسم..
به نظر من وقتی یک نفر فرد دیگه رو دوست داره .. قیافه ظاهری فقط یک جزء کوچکی از ابعادی هست که باعث علاقه مندی و جذب یک نفر به نفر دیگه میشه.چه بسیار مردانی که اصلا قیافه ندارن ولی همسرشون عاشق رفتار و کردار و خصوصیات خوب اون مرد هست و به همین دلیل گاهی با کمال رضایت به هر جور اظهار تمایل همسرش برای ارضاء جنسی پاسخ میده... حتی اگه گاهی خودش هم ارضاء نشه...چون شوهرشو دوست داره. از اون طرف هم مردان زیادی هستند که شیفته مهربانی.. اخلاق خوش و خصوصیات همسرشون هستند و اگه همسرشون زیبا نیست ناراحت نیستند و به همین قدر که همسرشون نازیبا نباشه قناعت می کنند... برای اینکه خوشحال هستند از اینکه اگه صاحب یک فاکتور خوب توی زندگی نیستند.. اما شریکی دارن که به خوبی می تونه اونها رو کمک کنه و مشکلاتشون رو حل کنه و غمخوار و دوست واقعی اونها در زندگی باشه.رسیدن به اوج هیجان جنسی و یا همان ارگاسم ممکنه با صورت زیبا و یا اندام جذاب یک زن تامین بشه و مرد رو تحریک کنه که میل جنسی اش بالا بره و یا ارگاسم بهتری داشته باشه... اما این حرفا برای یک کسی که می خواد زندگی با دوامی داشته باشه چندان معنی و مفهومی نداره...چون اگه اون خانم فقط ظاهر داشته باشه و از خصوصیات یک همراه واقعی در زندگی برخوردار نباشه این زیبائی ظاهری کمک چندانی به اون مرد نمیکنه... مگر مردانی که به مسائل اخلاقی پایبند نیستند و مخصوصا تنوع طلب هستند. این مردان اگه با زیباترین زنان دنیا هم باشن زود خسته میشن و به سراغ زنان جدید دیگه میرن...همان طور که بطور مکرر دیده میشه که زنان زیبای هنرپیشه هالیوودی معمولا زندگی های مشترک کوتاهی دارن.. زنانی که شاید میلیونها مرد آرزوی همسری اونها را در سر داشته باشن...
اگه سوال این آقا اینه که چرا تمایلی به مقاربت با اون خانم ندارن.. چون ظاهر زیبائی ندارن... باید عرض کنم طبیعت ازدواج همین طوره.. برای اینکه هر چقدر هم که زن و یا شوهر و یا هردو زیبا باشن... این زیبائی ظاهری خیلی زود رنگ می بازه و کاملا عادی میشه...حالا این زمان برای بعضی ها زودتره... برای بعضی ها دیرتر.. ولی بیشتر از یک سال نیست..
از اون طرف 2 هفته هم گزارش شده... یعنی حتی 2 هفته بعد از مقاربت با زیبا ترین زنان هم ممکنه مرد از اون خانم زده بشه.بنابر این ,این خستگی و عدم تمایل به شریک جنسی برای همه مرد ها اتفاق می افته... برای درصد کمی از مردان هم اتفاق نمی افته.این مردان یا به مسائل اخلاقی پایبندی زیادی دارن... یا به مسائل مذهبی خیلی مقید هستند و یا از همه بهتر اینکه عاشق رفتار همسرشون هستندو زیبائی ظاهری هیچ جذابیتی برای اونها نداره...برای اینکه دلشون به این خوشه که همسرشون از هر نظر به مرد وفادار هست...در مسائل مالی رعایت همسرشو می کنه... مادر خیلی خوبی هست... پرستار خیلی خوبی برای همسر و بچه ها و حتی پدر و مادر خودش و شوهرش هست.. و هزار تا چیز دیگه. مسئله آخر اینکه اگه تمایل به مقاربت وجود داشته باشه اما اگه اون خانم احیانا صورت زیبائی نداشته باشه و یا احیانا هیکل خوبی هم نداشته باشه فکر نکنم به ارگاسم رسیدن اون آقا توسط خودشون بوسیله اندام اون خانم کار مشکلی باشه...مخصوصا بر اینکه گاهی بعضی از زنان خودشون هم فعالانه تلاش می کنند همسرشون رو بهتر به ار گاسم برسونن
آیا عشق جاودانه میان دو نفر امکان ناپذیر است؟
http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=564
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
علاقه مندي ها (Bookmarks)