جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 8 از 8 مجموع

موضوع: 5 ماه عدم باروری- چسبندگی و بزرگ شدن لوله های رحمی

  1. #1
    sahar42 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    ارسالها
    13

    پیشفرض 5 ماه عدم باروری- چسبندگی و بزرگ شدن لوله های رحمی

    باسلاموخسته نباشید
    اینجانب حدود 33 سال سن دارم وهمسرم هم هم سن بنده هستند ماحدودا 5 ماه است که اقدام به بارداری کردیم البته بنده یک سقط جنین نیزداشتم .درآزمایشات قبل بارداری متوجه شدیم که همسرم وریکوسل شدید دارد واسپرم های ایشان ازحرکت کمی برخوردار است وبنده پس ازعکس رنگی متوجه شدم که چسبندگی وبزرگ شدن لوله های رحمی رادارم که علت آن راعفونت درگذشته گفتند که اندامهای بنده رادرگیرکرده که پزشکان به بنده پیشنهاد لاپاراسکوپی دادند ودرمورد همسرم نیزگفتند که باید عمل شود ولی فعلا می توان ازروش iui ,ivf استفاده شود واین جراحی به بعد موکول شود چون ایشان درد درناحیه بیضه ندارند حال بااین تفاسیر بنده دچارسردرگمی شده ام که باید چه کنم ازآنجایی که سن ماسنی است که باید اقدام سریع کنیم لطفا من راراهنمایی کنید درضمن بنده آزمایش روز 12 قاعدگی وروز 3 قاعدگی وآزمایشات دیگررادادم که کمی مشکل تیروئید راگزارش کردند ودرضمن پزشک به بنده قرص لوتیروکسین ولتروفوم راقبلا داده بود که ببیند آیا می توان به صورت طبیعی باردارشوم که متاسفانه باعث ایجاد کیست شد که قطع کردم .
    استاد ارجمند کمک ومساعدت شما می تواند مراازاین برزخ نجات دهد متشکرم

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    Tehran
    ارسالها
    305

    پیشفرض

    با سلام و با تشکر از مشاوره
    البته تفسیر شدت مشکلات شما و همسرتان از قدرت این سایت خارج است ولی در کل ناباروری بعلت کاهش شدید پارامترهای اسپرم 10% قابل درمان است و در اکثر موارد نیاز به استفاده از میکرواینجکشن و IVF خواهد بود مگر اینکه تعدا کل اسپرم سالم و متحرک بیشتر از 10 ملیون باشد که دراین ص.رت میتوان از IUI kdc fivi 'vtj .
    در مورد شما لاپاروسکوپی روش بسیار خوبی برای تشخیص وضعیت لوله های رحمی و درمان ان به روش جراحی میباشد ولی درمان لاپاروسکوپیک لوله های رحمی نیز با درصد موفقیت بالایی همراه نیست و احتمال حاملگی خارج از رحم را افزایش میدهد
    لذا
    شما میتوانید لاپاروسکوپی کرده و یکسال به خودتان فرصت بدهید تا خود بخود یا با IUI حامله شوید و یا اگر
    وضع اسپرم شوهرتان اصلا خوب نیست هیچ اقدام دیگری نکنید و مستقیمآ به سراغ IVF میکرواینجکشن بروید.

  3. #3
    sahar42 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    ارسالها
    13

    پیشفرض

    باسلام وتشکر ازلطف شما
    درضمن آزمایش همسرم بدین شرح است sperm 42 abnormal 70 که درآزمایش قبلی کمی تفاوت داشت
    سئوال دیگرم اینست که آیا این عفونت به نسجلهای دیگربنده ازقبیل روده هاومثانه و....آسیب نمی رساند ونشت عفونت وجوددارد یاخیر،اگربنده لاپاراسکوپی انجام ندهم
    باتشکر

  4. #4
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    Tehran
    ارسالها
    305

    پیشفرض

    میزان اسپرم های متحرک را نیز باید ذکر نمایید .
    معمولا عفونت اگر شدید بوده و با تب و درد شکم و لرز همراه باشد خطرناک است در غیر اینصورت فقط عوارض ام بصورت انسداد لوله وغیره ایجاد میشود

  5. #5
    sahar42 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    ارسالها
    13

    پیشفرض

    باسلام وخسته نباشید
    دراین آزمایش abnormal 70 sperm count 42,normal form 30 وفکرمی کنم باتوجه به کل آزمایش اسپرم های متحرک 30 می باشد
    ودرمورد عفونت بنده تاقبل ازعکس رنگی هیچ مشکلی ازبابت تب ولرز ودرد شکم نداشتم ولی ازآن به بعد دل درد شدید درسمت چپم حالت اسپاسم دارم وگاهی اوقات هم لرز ولی تب ندارم آیاعکس رنگی می تواند این مشکل رابوجود آورد .متشکرمی شوم راهنمایی فرمائید .

  6. #6
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    Tehran
    ارسالها
    305

    پیشفرض

    اگر عفونت خفیف وجود داشته باشد با انجام عکس این عفونت پخش میشود و ممکن است عفونت شدید نیز ایجاد شود در هر حال اگر علامت دارید بهتر است با پزشک خود در میان بگذارید تا درمان انتی بیوتیکی مناسب شروع کنند
    اما از نظر میزان اسپرم
    درکل میزان اسپرم سالم ومتحرک Motility( پارامتر دیگری است که در چواب حتما ذکر میشود) حاصل ضرب این سه عدد باید بالای 10 ملیون باشد تا به بارداری خودبخود شما امیدوار بود . اگر عدد Motility را برایم بنویسید مینوانم برایتان محاسبه کنم

  7. #7
    sahar42 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    ارسالها
    13

    پیشفرض

    باسلام وعرض ادب
    motility=full 0 sluggish 59 low 16 immotile 25 وبه غیر ازاین دیگربنود که امیدوارم جوابگوباشد
    ودرمورد بنده دکترم داکسی سیکلین ومترونیندازول راتجویز کرد که البته چون درایران نبودند باتماس تلفنی گفتند ولی چون درد فوق العاده شدید شده وبه پایم زده بود بنده رابه اورژانس رساندند وبه من سفتریاکسون به تعداد 10 عددوریدی باسرم هر12 ساعت یکی وقرص سیپروفلوکساسین 500 هرروز 2 هدد استفاده کنم والان 2 آمپول زده ام که لخته های خونی دفع می کنم آیا اینها عفونت است وسئوال دیگرآیا این آنتی بیوتیکها جوابگوست چون دائما واهمه این رادارم که عفونت دربدنم وروده هانشت پیداکند ودرضمن آزمایش خونی که دادم عفونت خون +4 بود که رسوب خون نیز داشتم .
    بهرحال این نوشته ای بود ازبلاهایی که سربنده آمد نازنین یارمادراین سایت موفق ،یاری ونظرهای شما مارادرتصمیم گیری ورفع اضطراب همیشه مثمرثمربوده .سلامت جسم وروح تان راخواهانم .

  8. #8
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    Tehran
    ارسالها
    305

    پیشفرض

    با توجه به این که شما یک مورد سقط داشته اید میتوان به بارداری شما خوش بین بود ولی با اعدادی که ذکر کردید که حرکات بسیار ضعیف اسپرم را بیان میکند Iui ,ivf گزینه های بهتری میباشند .
    عمل واریکوسل در کل اثربخشی کمی دارد و بعید است این مقدار اختلال بعد از عمل بهبود یابد .
    در کل قرار بر اینست که اگر از نطر سنی و سایر فاکتورهای دیگر فرصت دارید مرحله به مرحله جلو بروید در غیر اینصورت بهتر است اخرین کار را همان اول شروع نمایید( Ivf)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت