حاملگي ناموفق با رحم دو شاخ:cry::cry::cry::cry:
با سلام واحترام فراوان
من خانمي 24 ساله هستم يك سال پيش در دو ماهگي به اين دليل كه جنين ضربان نداشت با تجويز دكتر با استفاده از نوعي قرص به خونريزي افتادم وبعد گورتاژ شدم .با نظر پزشكم شش ماه جلوگيري كردم و بعد كه قصد بارداري مجدد داشتم چون بعد ازسه ماه باردار نشدم با معانات تكميلي وعكس معلوم شد كه رحم من دوشاخ است .Uterus bicornis unicollis
پزشك من بر اين عقيده است كه من مشكل خاصي ندارم ولوله هايم باز است ولي در بارداريهاي بعدي براي جلوگيري از زايمان زودرس يا سقط در صورت نياز بايد دهانه رحم دوخته شود .واينكه سقط قبلي به دليل كروموزمي بوده است.ولي من نمي دانم با اين شكل خاص رحم ويك بار سقط چطور فكر كنم كه مشكلي ندارم.
من در زير متن كامل جواب عكس خو را مي فرستم واز شما خواهش مي كنم جواب من را بدهيد .من از نگراني افسردگي گرفته ام. واز محضر شما چند سئوال داشتم: :
نظر شما در مورد وضعيت كلي من چيست ؟
امكان بچه دار شدن من چقدر ميباشد ؟
ايا دوختن دهانه رحم لازم مي شود ؟
پس از تزريق ماده حاجب رحم و هر دو لوله از ماده حاجب پر شده است .
كاويته رحم به شكل عادي نبوده ودر ان دو شاخ مجزا ديده ميشود.
rudimentaryكورن راست در مقايسه با طرف مقابل تا اندازهاي كوچك و
نمايان است.تغييرات فوق در مجموع نشانهUterus bicornis unicollis است.
كانال سرويكال سيلندريك و ناحيه ايسم همعرض كانال و ماده حاجب به راحتي از اين دو ناحيه عبور مي نمايد.هر دوfallopian tubeاز ماده حاجب پر شده طول وديامتر و پريستالتيسم لوله ها عادي و قسمت ديستال لوله چپ چرخيده وپيچيده و در مجارت بدنه رحم قرار گرفته است .
در كليشه كنترل هر دو لوله بازوSpillageدارو از لو له ها در حد نرمال است.
postdrainage film در ماده حاجب بطور يكنوا خت در حفره لگن پخش شده Pelvice pertoneumباز است.

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)