نتیجه چند تحقیق نشان می دهد که خوردن غذاهای ادویه دار افزایش قند خون را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از Medicinal Food ، عصاره گیاهان مختلف و چاشنی ها مانند دارچین، ادویه گل میخک و رزماری از فرآیندی که موجب افزایش قند خون می شود جلوگیری می کند.
هنگامی که قند خون افرایش می یابد ترکیبی موسوم به AGE در افراد به وجود می آید که این ترکیب موجب التهاب و آسیب بافت ها می شود که این عامل می تواند با لخته شدن خون در رگ ها و بیماری های قلبی در ارتباط باشد، اما ادویجات و ترکیبات گیاهی به دلیل داشتن آنتی اکسیدانی موسوم به فنول می تواند فعالیت ترکیبات AGE را مسدود سازد و بیماران دیابتی را محافظت کند.
بسیاری از محققان بر این باورند، ادویجات نه تنها خواص آنتی اکسیدان دارند بلکه فعالیت سلول های بدن را تنظیم می کنند