فندق درختچه اي با برگ هاي پهن و نوک تيز است. از روغن فندق براي عطرسازي و نقاشي استفاده مي شود. مغز فندق داراي فسفر، کلسيم، پتاسيم، پروتئين و چربي است.

مصرف فندق براي بيماري قند مفيد است.

اين دانه روغني براي تقويت بدن، روده، معده، سينه و کبد مفيد است و سموم را از بدن خارج مي کند. فندق فشار خون را بالا مي برد.

فسفر موجود در فندق به فعاليت هاي مغز کمک مي کند. مصرف زياد آن باعث نفخ، گاز شکم و استفراغ مي شود.

مصرف فندق باعث مقاومت رگ ها، عروق کرونر و تنظيم گردش خون مي شود مصرف اين مغز خوراکي به رشد جنين کمک مي کند.

فندق به عملکرد مغز و ساختن گلبول هاي قرمز خوني کمک مي کند مصرف جوشانده پوست فندق براي خون ريزي هاي نامنظم قاعدگي مفيد است.

مصرف روغن فندق براي کبد نافع است، مصرف روغن فندق براي رفع سرفه و درد سينه به کار مي رود.براي جلوگيري از ريزش مو پوست فندق را بسوزانيد و خاکستر آن را همراه با مقداري روغن زيتون براي ماساژ به کار ببريد.