جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: دیابت - گوجه فرنگی

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض دیابت - گوجه فرنگی

    استفاده روزانه ده ميلي‌گرم مواد غذايي حاوي ليكوپن مانند گوجه فرنگي، عوارض درازمدت ديابت از جمله بيماري‌هاي قلبي عروقي، اختلالات كليه، اختلالات عصبي و بيماري‌هاي عفوني را كاهش مي‌دهد.
    دكتر نيستاني، متخصص تغذيه و مجري طرح «اثر مكمل ياري ليكوپن بر روي استرس اكسيداتيو و ايمني در مبتلايان به ديابت نوع 2» در گفت‌وگو با ایسنا، ليكوپن را يكي از انواع كاروتينوئيدها (رنگدانه‌هاي گياهي) معرفي و تصريح كرد: برخي از انواع كاروتينوئيدها پس از مصرف مي‌توانند به ويتامين a تبديل شوند كه ليكوپن از اين خاصيت مستثني بوده و داراي خاصيت آنتي اكسيداني است.

    وي گوجه‌فرنگي را يكي از مواد غذايي حاوي ليكوپن عنوان كرد و با اشاره به طرح مذكور گفت: در اين طرح به مدت هشت هفته، اثر مصرف روزانه ده ميلي‌گرم ليكوپن بر روي هر دو جنس مذكر و مونث بيماران ديابتي نوع دوم بررسي شد.

    به گفته دكتر نيستاني، در اين طرح وضعيت متابوليك بدن، وضعيت استرس اكسيداتيو (وضعيت آنتي اكسيداني بدن در رابطه با عوامل ايجاد كننده اكسيداسيون) و سيستم ايمني بدن در نظر گرفته شد.
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 03-May-2010 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض آب گوجه فرنگي از لخته شدن خون در بيماران ديابتي جلوگيري مي‌كند

    پژوهشگران دريافتند مصرف آب گوجه‌فرنگي براي سه هفته متوالي موجب رقت خون مي‌شود.

    آب گوجه فرنگي خاصيت تجمع پلاكت‌ها را كاهش مي‌دهد و به اين ترتيب مانع انعقاد خون مي‌شود.

    در بيماران مبتلا به ديابت پلاكت‌ها بسيار چسبنده هستند. خطر ابتلا به تصلب شرايين و بيماري‌هاي قلبي عروقي مانند حملات قلبي و سكته مغزي در بيماران مبتلا به ديابت نوع ‌٢٠ بالاست، بنابراين در اين بيماران درمان‌هاي ضدانعقاد تجويز مي‌شود.

    در بيماران مبتلا به ديابت مقادير زيادي از فاكتورهاي پيش انعقادي وجود دارد كه موجب تجمع پلاكت‌ها مي‌شود.

    در مطالعه‌اي كه به منظور بررسي اثر آب گوجه فرنگي بر خواص انعقادي خون انجام شد، ‌١٤مرد و ‌٦زن، ‌٤٣ تا ‌٨٢ ساله مبتلا به ديابت نوع ‌٢ كه سابقه اختلال انعقادي نداشتند و آسپيرين و ساير داروهاي ضدانعقاد مصرف نمي‌كردند مورد مطالعه قرار گرفتند.

    شركت‌كنندگان به طور تصادفي به دو گروه تقسيم شدند. گروه اول روزانه براي سه هفته ‌٢٥٠ سي سي آب گوجه فرنگي مي‌نوشيدند و گروه ديگر از دارونما با رنگ، آب گوجه فرنگي استفاده مي‌كردند.

    ماده ‌٣p در ماده زرد رنگ و ژله‌اي اطراف تخم‌هاي درون گوجه فرنگي خاصيت ضدانعقادي دارد، اگرچه آب گوجه فرنگي براي بيماران مبتلا به ديابت مفيد است ولي در مصرف آن نبايد زياده روي كرد. زيرا گوجه فرنگي نه تنها حاوي مقادير ناچيزي قند است، بلكه خاصيت اسيدي آب گوجه فرنگي مصرف آن در مقادير زياد را براي معده، ناخوشايند مي‌كند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت