جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 2 از 2 ابتداابتدا 12
نمایش نتایج 11 تا 14 از 14 مجموع

موضوع: دیابت - مصرف چای قهوه و ترکیبات حاوی کافئین

  1. #11
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    محققان قهوه و چاي را براي افراد مبتلا به ديابت مضر اعلام كردند

    گروهي از پژوهشگران آمريكايي معتقدند از آنجايي كه كافئين قند خون را بالا مي‌برد بنابراين به افرادي كه مبتلا به ديابت هستند توصيه مي‌شود كه نوشيدني‌هاي حاوي كافئين مثل چاي و قهوه كمتر مصرف كنند.

    به گزارش روز سه‌شنبه پايگاه اينترنتي دويچه‌وله آلمان ، گروهي از پژوهشگران آمريكايي براي نخستين بار ارتباط مستقيم كافئين و قند خون را بررسي كرده‌اند و به اين نتيجه رسيدند كه چنين نوشيدني‌هايي كه حاوي كافئين هستند براي سلامت افراد مبتلا به بيماري ديابت بسيار مضر است.

    اين گروه معتقدند قهوه، چاي و ساير نوشيدني‌هايي كه حاوي كافئين هستند سوخت وساز گلوگز را تحت تاثير قرار مي‌دهند.

    " جيمز دلانه" از دانشگاه پزشكي دانشگاه "داك" و يكي ديگر از افراد گروه تحقيقاتي مذكور گفت : "ما دقيقا نمي‌دانيم كه كافئين چطور قند خون را بالا مي‌برد، در اين مورد چند نظريه مختلف وجود دارد."
    اين پژوهشگران، گروه‌هاي مختلفي از داوطلبان مبتلا به مرض قند را كه نياز به تزريق انسولين نداشته‌اند، به مدت ‪ ۷۲‬ساعت زير نظر گرفته‌اند.

    در اين ‪ ۷۲‬ساعت هيچ تغييري در برنامه روزانه داوطلبان داده نشده است .

    افراد مطابق معمول قرص ديابت شان را مصرف مي‌كردند و اجازه داشتند فعاليت‌هاي روزانه مثل ورزش را هم انجام دهند.

    به غير از وعده غذايي صبحانه كه يك ليوان نوشيدني مخصوص بوده، داوطلبان مي توانستند هر چه ميل دارند در طول روز بخورند و تنها موردي كه به اين برنامه اضافه شده، مصرف روزانه يك عدد كپسول حاوي كافئين و پلاسبو بود.

    داروهاي پلاسبو كاملا بي‌تاثيرند، اما به بيمار گفته نمي‌شود كه داروي پلاسبو مصرف كرده است.

    بر اساس اين گزارش داوطلبان روز نخست كپسول حاوي كافئين مصرف كرده‌اند كه كافئين آن برابر با كافئين موجود در چهار ليوان قهوه تنظيم شده بود و حال آنكه كپسول روزهاي بعد پلاسبو بوده است.

    از طرف ديگر براي اندازه‌گيري مرتب قند خون، پژوهشگران زير پوست اين افراد قطعه الكترونيكي كوچكي كار گذاشتند.

    نتيجه تحقيق نشان مي‌دهد: پس از مصرف كپسول قند خون حداقل حدود ‪ ۸‬درصد افزايش پيدا مي‌كند و اگر كپسول پس از صبحانه مصرف شود ‪ ۹‬درصد، پس از نهار ‪ ۱۵‬درصد و پس از شام حتي تا ‪ ۲۶‬درصد قند خون را بالا مي‌برد.

    از نظر پژوهشگران يكي از مواردي كه جاي تحقيق بيشتر دارد، تاثير كافئين در پروسه متابوليسم قند است.

    پژوهشگران حدس مي‌زنند كافئين خروج قند از خون را كند مي‌كند و علاوه بر اين ، پس از مصرف كافئين آدرنالين بيشتري در خون آزاد مي‌شود و حال آنكه آدرنالين هورمون استرس است و قند خون را هم بالا مي‌برد.

    با وجود اين نمي‌توان با قطعيت گفت كه مبتلايان به ديابت نبايد كافئين مصرف كنند، اما اين امكان وجود دارد كه با كاهش مصرف نوشيدني‌هاي حاوي كافئين، قند خون را بهتر كنترل كرد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #12
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    قهوه خطر ابتلا به ديابت نوع ‌٢ را كاهش مي‌دهد


    بر اساس يك مطالعه جديد، خطر ابتلا به ديابت نوع دو در افرادي كه قهوه مي‌نوشند بطور قابل توجهي كمتر از افراديست كه از مصرف اين نوشيدني امتناع مي‌ورزند.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران- واحد علوم پزشكي تهران، به نقل از پايگاه اينترنتي رويترز هلث از نيويورك، محققان دانشگاه كاليفرنيا سن ديه‌گو در "لايولا" نوشتند: تاثير نوشيدن قهوه در كاهش قابل توجه خطر ابتلا به ديابت نوع دو در افرادي كه سابقا قهوه مي‌نوشيدند نيز ديده شد.

    با اينكه هنوز مشخص نشده است كه چه چيزي در قهوه موجب كاهش خطر ابتلا به اين بيماري مي‌شود اما احتمالا ناشي از كافئين نيست زيرا اين تاثير در قهوه‌هاي فاقد كافئين نيز ديده شده است.

    در اين مطالعه 910 مرد و زن را مورد بررسي قرار دادند. تمامي اين افراد 50 ساله و يا مسن‌تر بودند و در آغاز مطالعه ديابت نداشتند.

    وضعيت اين افراد حدود 8 سال پيگيري شد. در اين پيگيري ديده شد كه خطر ابتلا به ديابت نوع دو در افرادي كه قهوه مي‌نوشيدند و يا سابقا اين نوشيدني را مصرف مي‌كردند، حدود 60 درصد كمتر بود.

    تاثير محافظتي قهوه در ابتلا به ديابت نوع دو پس از اينكه محققان ساير عوامل (خطر ساز) از قبيل فعاليت فيزيكي، وزن، فشار خون، وضعيت سيگار كشيدن و جنسيت افراد را در نظر گرفتند، باز مشهود بود.

    تاثير محافظتي قهوه در ميان افرادي كه در ابتداي اين مطالعه به اختلال تحمل گلوكز كه يك پيش نشانگر ديابت است، مبتلا بودند، مشهود بود.

    محققان نتوانستند تعيين كنند كه براي ايجاد اين اثر محافظتي شخص به چه ميزان قهوه نياز دارد با اين حال افراد شركت‌كننده در اين مطالعه معمولا از مصرف‌كنندگان قهار قهوه نبودند.

    با توجه به شيوع روز افزون چاقي، اختلال تحمل گلوكز و ديابت و اين حقيقت كه اكثريت افراد بزرگسال در بيشتر كشورهاي غربي هر روز قهوه مي‌نوشند، منفعت قهوه مي‌تواند تاثير گسترده‌اي داشته باشد.

    اين مطالعه در شماره نوامبر 2006 مجله "مراقبت ديابت" چاپ شده است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #13
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    با مصرف چاي مي توان از ابتلا به ديابت جلوگيري كرد

    تحقيقات نشان مي دهد؛ با خوردن چاي مي توان احتمال ابتلا به بيماري ديابت نوع دوم را در افراد ميانسال و زنان جوان كاهش داد.

    دكتر اسدالله رجب رييس انجمن ديابت ايران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: مصرف مقدار زيادي چاي كافئين دار بدون كافئين، خطر بروز ديابت را پايين مي آورد و خوردن حتي يك فنجان چاي در روز 13 درصد و خوردن 4 فنجان يا بيشتر احتمال پيدايش اين بيماري را 47 درصد كم مي كند.
    وي گفت: كم شدن خطر ديابت در صورتي است كه چاي خالص باشد و در صورتي كه همراه قهوه بوده و يا فيلتر شده باشد تاثيري در كاهش احتمال ابتلا به اين بيماري ندارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #14
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    كافئين خطر كاهش قند خون شبانه را در مبتلايان به ديابت نوع يك كاهش مي‌دهد.

    به گزارش پايگاه اينترنتي ‪ ، ivanhoe.com‬پايين افتادن قند خون يا هيپوگليسمي يكي از حادترين مشكلات بيماران ديابتي است. از طرفي بالا بودن قند خون نيز در اين بيماري مي‌تواند به اندامهاي حياتي بدن مانند قلب، كليه، شبكيه چشم ، و اعصاب آسيب‌هاي جبران ناپذيري وارد كند.

    يكي از راههاي كاهش خطر اين حملات هيپوگليسمي بسيار خطرناك
    اندازه‌گيري‌هاي مكرر قند خون است. اخيرا دانشمندان دريافته‌اند امكان پيشگيري از حملات طولاني هيپوگليسمي بخصوص در هنگام خواب وجود دارد.

    تنها يك تست ساده با استفاده از دستگاه سنجش گلوكز خون يا گليكومتر شخصي و يك تغيير ساده در رژيم غذايي مي‌تواند بيمار را از وحشت و عوارض تجربه اين دست حملات مصون كند.

    دانشمندان انگليسي دريافتند خوردن كمتر از ‪ ۵۰‬ميليگرم در روز قهوه براي دو هفته يا مصرف كپسول‌هاي حاوي ‪ ۲۵۰‬ميليگرم كافئين دو بار در روز زمان هيپوگليسمي شبانه را از ‪ ۱۳۲‬دقيقه به ‪ ۴۹‬دقيقه كاهش مي‌دهد. باوجود درمان‌هاي بسيار تخصصي براي كنترل دقيق قند خون، هيپوگليسمي يكي از عمده‌ترين مشكلات بيماران مبتلا به ديابت نوع يك محسوب مي‌شود.

    اين مطالعه نشان داد مصرف مرتب قهوه تاثير درماني بسزايي در پيشگيري از هيپوگليسمي‌هاي شبانه يا كاهش زمان اين نوع حملات در بيماران مبتلا به ديابت يك دارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت