جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 5 از 5 مجموع

موضوع: دیابت - فیبر

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض دیابت - فیبر

    يك محقق پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي:
    مصرف فيبرهمراه با غذا براي بيماران ديابتي مفيد است



    مصرف برخي سبزيجات و حبوبات به دليل اين که سرشار از فيبر هستند براي افراد ديابتي مفيد بوده؛ چرا که باعث مي‌شود تا قندها کاملا در روده‌ها جذب نشوند.

    دکتر «هادي هراتي» مديرعلمي انجمن آموزشي ديابت و محقق پژوهشکده علوم غدد درون ريز دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، گفت: به دليل اين که فيبرها دير هضم بوده و اطراف قندها را احاطه مي کنند در نتيجه مانع از جذب قندها به روده افراد ديابتي مي‌شود.

    دکترهراتي افزود: از آنجا که تغذيه تاثير مهمي در درمان بيماري ديابت دارد، بنابراين اهميت دادن به اين موضوع ضروري است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    رژيم غذايي حاوي فيبر زياد براي مبتلايان به ديابت مضر است


    سلامتيران: نتايج يك تحقيق جديد كه در كانادا صورت گرفته نشان داده است که رژيم‌هاي غذايي حاوي فيبر فراوان براي افراد ديابتي مضر هستند.


    پژوهشگران در اين تحقيق دريافته‌اند كه مصرف لوبياها، نخودها،‌ پاستا، عدس و برنج آبپز براي كنترل ديابت نوع دوم و پيشگيري از خطرات حمله قلبي بهتر از رژيم‌هاي غذايي حاوي فيبر فراوان مانند غلات و نان سبوس‌دار است. بر اساس نتايج اين پژوهش، مواد غذايي كه در بالا نام برده شده مانند حبوبات و پاستا براي كنترل گليسميك ديابت نوع دوم و فاكتورهاي خطرزاي مربوط به بيماري‌هاي قلبي‌عروقي بهتر از مواد غذايي حاوي فيبر زياد هستند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    رژیم غذایی سرشار از فیبر غلات و منیزیم به کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم کمک می کند.



    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از هلث دی نیوز محققان آلمانی این موضوع که فیبر غلات در جلوگیری از دیابت نوع دوم از فیبر میوه و سبزی بهتر است نیازمند تحقیقات بیشتر است. با این وجود از اهمیت میوه و سبزیجات نیز نمی تواند غافل شد.
    در مورد منیزیم مطالب مختلفی بیان شده و مطالعه این ریز مغذی چندان آسان نیست. مکانیسمی که توسط آن دریافت منیزیم بر احتمال دیابت نوع دو اثر می گذارد هنوز مشخص نشده است.
    دیابت نوع دو که معمولا در بزرگسالی رخ می دهد زمانی که بدن توانایی خود را برای متابولیزه کردن موثر قند از دست می دهد ، یک مشکل رو به افزایش است. ارزیابی ها نشان داده اند تعداد افراد مبتلا به دیابت نوع دو در سراسر جهان ممکن است تا سال ۲۰۳۰ به ۳۷۰ میلیون نفر برسد. بیماری های مرتبط ، مرگ و هزینه های درمانی مربوط به این بیماری نیاز به روشهای موثر پیشگیری را نشان می دهند.
    در این مطالعه مشخص شد که مصرف منیزیم باعث کاهش ۲۳ درصدی در ابتلا به دیابت نوع دو شد.

    سبزیجات دارای برگ سبز مانند اسفناج ، آجیل مانند بادام و بادام هندی منابع خوب منیزیم هستند.
    البته بسیاری تحقیقات دیگر اثر ورزش و فعالیت بدنی را به علت نقشی که در کاهش وزن دارد ، در جلوگیری از دیابت نشان داده اند. بنابراین پیام تحقیق فوق این است که افراد وزن خود را در حد متعادل حفظ کنند. نکته دیگراینکه فیبر جزء مهم یک رژیم غذایی سالم است که باید به میزان کافی دریافت شود. منابع اصلی فیبر میوه و سبزی و غلات هستند. اما بسیاری ازافراد این ماده غذایی را به اندازه کافی دریافت نمی کنند. در ضمن ورزش منظم حداقل روزی نیم ساعت روش دیگری برای جلوگیری از انواع بیماری ها از جمله دیابت است که نباید نادیده گرفته شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    نشاسته كم در غذا برای دیابتی ها مفید است

    برای بیماران دیابتی رژیم غذایی با نشاسته كم از رژیم سرشار از فیبر موثرتراست.
    به گزارش سلامت نیوز به نقل از رویترز، محققان علوم پزشكی اعلام كردند غذاهایی همچون سیب زمینی و نان سفیدكه میزان نشاسته بالایی دارند قند خون را فوری بالا می برند در حالی كه غذاهایی همچون سویا، ماست و غلات به طور تدریجی قند خون را افزایش می دهند.

    پزشكان متخصص، كم كردن وزن، ورزش و رعایت برنامه غذایی مناسب را بهترین راه كنترل بیماری دیابت می دانند.

    به گفته پزشكان بیماران دیابتی بهتراست از نان با آرد سبوس دار استفاده و برای جلوگیری از بالا رفتن فشار خون از خوردن نان شور خودداری كنند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    با خوردن مواد غذايي حاوي فيبر، قند خون را کاهش دهيد


    مواد غذايي غني از فيبر ضمن اينکه از تشکيل راديکالهاي آزاد و بروز سرطان پيشگيري مي کند در کنترل قند خون نيز نقش دارد.دکتر " امير کاظمي " متخصص تغذيه ضمن بيان اين مطلب در گفت و گو با ايسنا، گفت : فيبر در دسته کربوهيدراتها قرار دارد و هر چند در دستگاه گوارش جذب نمي شود، اما بر سوخت و ساز انواع مواد ( کلسترول، کربوهيدرات و ... ) در بدن تاثير گذار است.وي افزود : به عنوان مثال فيبرها در جذب تدريجي کربوهيدراتها در خون موثرند و از افزايش ناگهاني قند خون پيشگيري مي کنند. به اين ترتيب بيماران ديابتي با مصرف مواد غذايي حاوي فيبر مي توانند قند خون خود را کنترل کنند.دکتر کاظمي به مواد غذايي حاوي فيبر اشاره کرد و گفت : منابع گياهي همچون انواع سبزيجات ( کاهو، کلم، پياز و ...) انواع ميوه جات و غلات سبوس دار از منابع غني از فيبر محسوب مي شوند.وي در پايان خاطر نشان کرد : همچنين، مواد غذايي حاوي فيبر به دليل آنکه فضاي زيادي را در معده اشغال مي کنند، مانع احساس گرسنگي در افراد و بروز چاقي مي شوند.گفتني است، فيبر با کاهش کلسترول و چربيهاي مضر بدن خطر بروز بيماريهاي قلبي، عروقي را نيز کاهش مي دهد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت