ايسنا: تحقيقات نشان مي‌دهد كه مصرف كلم بروكلي به بهبود و ترميم آسيب‌هاي وارد شده به رگ‌هاي خوني قلب ناشي از ابتلا به ديابت كمك مي‌كند.
يك گروه تحقيقاتي از دانشگاه وارويك دراين‌باره مي‌گويند: «كليد اصلي اين تاثير تركيبي موسوم به سولفورافان در كلم بروكلي است. اين تركيب بدن را به توليد آنزيمي‌تشويق مي‌كند كه نقش آن حفاظت از رگ‌هاي خوني و كاهش مقدار مولكولي است كه آسيب جدي به سلول‌ها وارد مي‌كند.»
پيش از اين نيز نقش سبزي‌هايي چون بروكلي در كاهش خطر بروز حملات قلبي و سكته مغزي شناخته شده بود. اين تحقيقات نشان داد كه تركيباتي چون سولفورافان حاصل از كلم بروكلي در روش‌هاي مقابله با رشد بيماري‌هاي عروقي در مبتلايان به ديابت نقش مفيدي ايفا مي‌كنند. آنها معتقدند که بروكلي همچنين داراي مقدار زيادي فيبر خوراكي است كه براي افراد ديابتي بسيار مفيد است و افرد ديابتي براي كنترل بيماري خود بايد اين سبزي را در رژيم غذايي روزانه خود بگنجانند.