جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: تاثير دارچين در كاهش قند و كلسترول خون

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض تاثير دارچين در كاهش قند و كلسترول خون

    جام جم آنلاين: محققان بيمارستان دانشگاه مالمو در سوئد متوجه شدند افزودن اندكي بيش از يك قاشق چايخوري دارچين به يك كاسه پوره برنج باعث مي‌شود افزايش ميزان قند خون در گروهي افراد سالم پس از مصرف غذا كاهش يابد.

    به گزارش رويترز از نيويورك ، حاصل اين بررسي كه در نشريه تغذيه باليني امريكا چاپ شده مويد بررسي‌هاي قبلي است كه دارچين ممكن است به كنترل قند خون كمك كند اما هنوز خيلي زود است دارچين را براي درمان بيماري قند تجويز كنند.

    در بيماري قند ميزان قند خون به اين دليل بالا مي‌رود كه بدن نمي‌تواند به درستي انسولين، هورمون تنظيم كننده قند خون را مصرف كند.

    تحقيقات نشان داد ميزان قند و كلسترول خون افراد مبتلا به ديابت نوع 2 پس از مصرف دارچين در 40 روز كاهش يافت اما دارچين در افراد مبتلا به ديابت نوع يك چنين تاثيري ندارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    دارچين ، کنترل کننده ديابت نيست

    :با وجود اميدهايي که در يافته هاي اوليه نويد داده شده بود، تحقيقات اخير احتمال اين که دارچين در بهبود سطح قند خون افراد مبتلا به ديابت نوع اول موثر باشد را بعيد مي داند.
    تحقيقات گذشته نشان داده بود که حضور دارچين کمک مي کند سلولهاي چربي انسولين را شناخته و به آن پاسخ دهند. در آزمايش تست تيوپ و در مطالعه روي حيوانات ، اين ادويه موجب رشد قابل ملاحظه اي در فرايند گلوکز شده بود.
    بعلاوه در مطالعات قبل که روي افراد مبتلا به ديابت نوع دوم يا وابسته غيرانسوليني انجام شده ، آنهايي که مقدار کمي دارچين و به مدت 40 روز مداوم در رژيم غذايي معمول خود داشته اند، شاهد تنزل قند تا سطح نرمال و سالم در ميزان قند خود بوده اند. دانشمندان در آزمايشي از 72 نوجوان داراي ديابت نوع يک استفاده کرده و روزانه يک گرم دارچين يا داروهايي نظير آن را به آنها داده اند.
    آنها به اين دليل از نوجوانان بهره گرفته اند؛ زيرا بنا به مطالب چاپ شده در ژورنال هاي معتبر، اين گروه سني به طور خاص در معرض خطر قند خون مهارنشدني بوده و بيشترين نشانه ها را از دخيل بودن عوامل از خود بروز مي دهند. به هر حال بعد از 90 روز، محققان هيچ تفاوت قابل ملاحظه اي در کنترل قند خون يا تغييري در سطح قند خون ، انسولين روزانه مورد نياز يا حتي تعداد موارد کاهش قند در هر دو گروه ؛ يعني آنهايي که دارچين در غذا مصرف کرده اند و آنهايي که دارونما مصرف کرده اند را مشاهده نکردند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت