جديدترين تحقيقات پزشكي بيانگر اين واقعيت است كه خوردن مستمر مقداري بادام و فندق و يا كمي مخلوط بادام زميني و كره مانع از بيماري ديابت مي‌شوند.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، محققان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد با جمع‌آوري اطلاعات مربوط به 80 هزار زن 34 تا 59 ساله كه به مدت 16 سال ادامه داشت به اين نتيجه رسيده‌اند كه افرادي كه در روز مقدار كمي بادام و فندق خام يا يك قاشق كره بادام زميني خورده‌اند 20 درصد كمتر از ديگران دچار ديابت نوع 2 (بيماري قند) شده‌اند.

در گذشته تصور مي‌شد كه بادام و فندق به خاطر چربي زياد غذاي مناسبي براي سلامتي نيستند و امكان ابتلا به ديابت و چاقي را افزايش مي‌دهند ولي تحقيقات جديد نشان مي‌دهد اين دانه‌ها چربي مفيدي براي بدن دارند كه سبب پايين نگه داشتن كلسترول خون مي‌شود.