هوالشافی
با سلام
2 سال پیش موقع خواب ماهیچه های ساق پام به شدت دچار خارش شده بود و آنقدر با ناخن روی پاهام میکشیدم که خون از آن جاری می شد پس از مدتی این خارش به حدفاصل مقعد و زیر بیضه ها کشیده شد که شدت خارش دیوانه کننده بود (نمی دانم ربطی به بیماریم دارد یا نه )و پس از مدت کمی خود مقعددچار خارش آزار دهنده ای شد . لازم به ذکر است مدتی قبل از خارش مقعد اسهال گرفته بودم(حدوداً یک ماه ) و( مدتی قبل تر مدفوعم گلوله ای و سفت شده بود) مدتی پس از خارش مقعد شروع به دفع خون کردم پس از مراجعه به پزشک و انجام آزمایش کولو نوسکپی گفته شد که دچار بیماری کرون (التهاب روده) شده ای و در جواب آزمایش نوشته بود انتهای روده قرمز و ملتهب شده است ( البته در آزمایش بیوپسی چیزی نشادن داده نشده بود تشخیص بالینی پزشک این بود ) و گفتند که دچار خود ایمنی شده ای و داروی مزلازین و شیاف آساکل تجویز کرد پس از مدتی دفع خون متوقف شد و پس از مراجعه به یک فوق تخصص گوارش دیگر(دکتر (ر)) ایشان با بررسی کولونوسکپی گفتند هیچ گونه علائمی که نشان دهد کرون داری در جواب آزمایشات نیست و مجددا آزمایش کولونوسکپی انجام شد پس از بررسی جواب آزمایش ایشان گفتند که چیزی که نشان دهد کرون داری وجود ندارد و فقط چند مورد هموروئید وجوددارد و بیشتر روده ات شبیه روده عصبی است (در صورتیکه شکر خدا دردی ندارم و ارتباط حالتهای مختلف در شکل دفعیات با مواد غذایی وجود ندارد در ضمن گاز معده نیز از مواردی است که اکثر اوقات اذیتم میکند) و گفتند با این وجود داروها را ادامه بده (کولونسکپی دوم 6 ماه بعد از کولونسکپی اول انجام شد) پس از مدت طولانی تری اسهالم هم تا حدودی خوب شده بود ولی گاه گداری خارش مقعد را داشتم پس از مراجعه متخصصین متعدد جهت حل مشکل خارش جوابی نگرفتم و با مراجعه مجدد به آقای دکتر ( ر) به گفته ایشان جهت انجام کولونوسکپی مجدد در 2 ماه بعد و یافتن علت خارش دارو ها را قطع کردم و لی بخاطر وضعیت شغلیم تا حدود 4 ماه نتوانستم جهت انجام آزمایش مراجعه کنم و بعد از قطع داروها دفعیاتم یک حالت ثابت ندارد و هر بار به یک شکل و حالتی (شل و سفتی ) و گاهی به صورت اسهال شدید دفع میشود (البته این مورد کم پیش می آمد) و و این موضوع بیش از هر چیز از لحاظ روحی مرا اذیت میکرد.
کولونوسکپی را برای سومین بار انجام دادم حدود 1 ماه پیش ، بعد از انجام کولونوسکپی مشکل اجابت مزاجم و فرم آن خودبخود بهتر شد و درجواب کولونوسکپی التهاب و قرمزی (زخم مانند)در ابتدای روده بزرگ نزدیک آپاندیس ( که سری قبل مورد التهاب را انتهای رود ه گفته بودند) در محل برخورد با آپاندیس دیده شد دکتر خودم معتقده ریشه عصبی داره ولی پزشک دیگرهمچنان اعتقاد به کرون داره با وجودی که آزمایش اسکا 2/8 بود و آزمایش پی ان کا منفی بود . از مواردی که خیلی اذیتم میکنه تیرکشیدگی در نقاط مخختلف بدنم است بعض اوقات در بازو در مدت کمی به نوک انگشتان پا و سریعا به انگشتان دست و کف دست و در ناحیه کف پا و دیگر نقاط بدن دائم در حال انتقال است ( پزشکم اعتقاد دارد اینها عصبی است ) خواهشمند مرا در جهت درمان راهنمایی کنید شایان ذکر است شکر خدا تاکنون دردی در ناحیه شکم نداشتم ولی بعد از کولونوسکپی در محدوده ناف به بالا تیر کشیدگی دارم

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)