جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: هيدروسفالي نوزاد 14 روزه - شروع از 7 ماهگی

  1. #1
    زهرا شریفی آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2006
    ارسالها
    2

    پیشفرض هيدروسفالي نوزاد 14 روزه - شروع از 7 ماهگی

    سلام

    فرزند من طبق سونوگرافي در ماه 7 بارداري هيدرو سفال تشخيص داده شد.
    در ماه 8 بارداري قطربطن هاي طرفي 26ميلي متر بوده هست.اما بعد ازتولدنوزاد
    دورسر او 36سانتي مترودر حد بقيه ي نوزادان بود.
    با سونوگرافي وسي تي اسكني كه از وي انجام شد معلوم شد بطن ها كمي
    اتساع يافته اند.اما فشار مايع مغزي-نخاعي زياد بالا نيست.
    در حال حاضر نوزاد من 14 روزه مي باشددور سرش 36 است وخوب شير مي خورد.
    در ضمن من و همسرم پسردايي ودختر عمه هستيم و در آزمايشات سرولوژي هنگام
    بارداري ماه7تست اچ.اس.وي و سي.ام.وي هر دو آي.جي.جي مثبت شد.
    اين كودك اولين فرزند ماست.لطفا راهنمايي كنيد ميزان ضايعه چقدر مي باشدو
    چه اقداماتي براي معالجه انجام دهيم؟و احتمال افزايش دور سر چقدر است؟
    چند بار هنگام شير خوردن شير از بيني نوزاد خارج ميشود.آيا اين حالت ربطي به
    هيدرو سفالي نوزاد دارد يا خير؟


    با تشكر ر.ش 11/6/1385

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,900

    پیشفرض

    حتما خودتان واقف هستید که بهترین افرادی که می تونن در باره بیمار شما اظهار نظر پزشکان معالج فرزندتان هستند...اما من سعی میکنم اطلاعات کلی متناسب با مشکل شما خدمتتان عرض کنم

    اگه در باره پیش آگهی این بیماران سوال می کنید.. باید عرض کنم اظهار نظر کردن در اینباره منوط بر این هست که مشخص بشه آیا هیدروسفالی نوزاد حالت پیشرونده داره یا اینکه در حال پیشرفت نیست( در مورد شما ظاهرا که اینطوره). و اینکه آیا بیماریهای همراه با این مسئله وجود داره یا نه. منظور اینه که گاهی همراه با هیدروسفالی.. بعضی ناهنجاریهای مغزی هم وجود داره که آرنولد کیاری.. یکی از آنها هست. مسئله دیگه میزان بزرگی بطن ها هست... چون دیده شده پیش آگهی نوزاد با این مسئله رابطه مسقیم داره. اگر بخوام بطور خلاصه , اشاره کنم می تونم اینطور بگم که احتمال تکامل عادی کردن( مثل بقیه بچه ها)
    بین 80-50% است. از فاکتور های دیگه مدت زمانی هست که هیدروسفالی در شکم مادر ایجاد شده. ضمن اینکه علت ایجاد کننده هیدروسل هم فاکتور مهمی هست.

    اگه هیدروسفالی حالت پیشرونده داشته باشه ... گذاشتن شانت می تونه مفید باشه و پیش آگهی بیمار رو بهتر کرده
    اگه بیماری حالت پیشرونده داشته باشه قائدتا دور سر هم افزایش پیدا میکنه...

    اون مشکل شیر خوردن بچه ممکنه به علت عدم تکامل سیستم عصبی حلق و حنجره نوزاد باشه. بهتره در این زمینه با پزشک
    مشاور جراح مغز و اعصابتون و یا پزشک متخصص مغز و اعصاب مشاوره کنید
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
بیمارستان تخصصی بیکن مالزی