دور سر نوزاد من در 8 ماهگي 47.5 سانتي متر است. تمامي رفلكسهاي نوزاد كاملا طبيعي است.به دستور پزشك معالج در 7 ماهگي سونوگرافي انجام شد كه اثري از هيدروسفالي ديده نميشد.فقط مايع ملاج جذب نشده است.
اكنون با توجه به رشد 0.5 سانتيمتري دور سر به دستور پزشك سيتي اسكن انجام شده است.و منتظر نتيجه آن هستيم.آيا شرايط فرزند من بحراني است و ايا امكان درمان با دارو وجود دارد؟
====
متن گزارش سونوگرافي به شرح ذيل است:
::: ساختمان آناتوميك مغز نرمال و علايمي به نفع ضايعه فضاگير آي- وي-اچ و آي-سي-اچ ديده نميشود.بطنها نيز نرمال و علايم هيدروسفالي مشاهده نميگردد. كورپاس كالوسام نيز طبيعي است. مقداري مايع سابدورال در اينترهميسفريك فيزور مشاهده ميگردد.::: اكنون با توجه به رشد 0.5 سانتيمتري دور سر به دستور پزشك متخصص مغز كودكان سيتي اسكن انجام شده و آزمايشهاي زيادي را تجويز كرده است (به شرح ذيل):
:::::CBC.PLAT ; NaA& K ;Ca&P; T3(RIA),T4,TSH; FBS; Urea; Creat; Al.P;B.A.HPLC; Lactate; NH3; U.Amino ac; IgM Rubell; Igm H.S.V;Igm C.M.V ;Hsv 1 ;Toxo ;IgG.Rubell ;Igm-Toxo ;IgG-Hsv ;IgG-C.M.V ;S.C ;S.N;:::
=================================================
سي تس اسكن انجام شد. جمجمه طبيعي بود. و مقداري آب دور مغز را گرفته بود. در گزارش آمده بود كه آترفي مغزي وجود دارد .ولي مغز كامل بود و نوزاد كاملا طبيعي است.البته متخصص مغز و اعصاب هم اعتقاد زيادي به آتروفي ندارند چون رفلكسهاي نوزاد كاملا طبيعي است.فقط گويا ماده سفيدرنگ يا خاكستري (درست متوجه نشدم)تشكيل نشده است.حال با توجه به دانش متخصص راديولوژي چرا ايشان چنين نظري داشته اند؟
نظر متخصص مغز اين بود كه بايد ببينيم مغز سالم است يا نه و براي همين ام آر آي تجويز كرده اند.. لطفا من را راهنمايي كنيد.

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)