میخواستم ببینم بیماری کمبود پلاکت تاچه مدت طول میکشه که دوباره به حالت اولیه برگرده
میخواستم ببینم بیماری کمبود پلاکت تاچه مدت طول میکشه که دوباره به حالت اولیه برگرده
سوال شما خیلی کلی است
بیماری ترمبوسیتوپنی یا کمبود پلاکت علل مختلفی دارد که از جمله علل عفونی که تازمانی که آن عامل برطرف نشده این کمبود وجود دارد
علت ناشی از مصرف دارو که با قطع داروی مورد نظر برگشت پذیر است
علل حاد که چند هفته تا چند ماه طول میکشد و علل مزمن که چند ماه تا چندین سال طول میکشد
من بعدازکنکورپارسال بودکه به اسرارخانواده رفتم ازمایش چکاپ کامل که گفتن پلاکت خونم 84هزاراست بعدرفتن پیش متخصص که بعدازیک ماه بامصرف کورتون به 138هزاررفت امابعدازیه ماه دوباره به 60هزاراومدوحالاحدود97هزاره میخواستم ببینم استرس میتونه عامل این کاهش باشه؟واگربه حالت اولیه برنگرددچه راه حل دیگری وجود داره؟
بله استرس هم میتونه
تا زمانی که میزان آن زیر 50هزار نیومده جای نگرانی نیست
بیماری شما به احتمال زیاد گذرا است و به مرور خوب میشود
من الان پلاکت خونم 45هزاره نه کبودی دارم ونه خون ریزی داروفقط کورتون میخورم ایا بجز کورتون راه دیگری برای درمان وجود داره؟والان در مرحله خطرناکی هست
همان طور که دکتر کوروش گفتند اگر کمبود پلاکت وجود داشته باشه باید در کلینیک بررسی و ارزیابی و تعیین علت بشه چون علل زیادی. وقتی می توان در باره درمان صحبت کرد که تشخیص دقیق مشخص باشه و الا کورکورانه صحبت کردن کمکی نمی کند...
پلاکت کم (اخبار وگزارشات)
پلاکت کم (اخبار وگزارشات)
طبابت کردن در محیط مجازی اینترنت
http://fablog.iransalamat.com/?file=...ion=show&id=30
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)