با سلام و خسته نباشید
من می خواهم دختری پیدا کنم که خصوصیات اخلاقی اش اون طوری باشد که من می خواهم تا با او ازدواج کنم.با توجه به اینکه امروزه بسیاری از دختران سردمزاج هستند و خیلی دوست ندارند با پسران رابطه داشته باشند می خواستم ببینم چطوری می تونم این موضوع رو تشخیص بدم چون اصلا دوست ندارم دختری که با او ازدواج می کنم سرد مزاج باشد و دوست دارم او از لحاظ احساسی و عاطفی هم مرا حمایت کند.در ضمن می دونید که برای ازدواج کردن چون خیلی از وقتها مادران برای پسرانشان پیشقدم می شوند و دختر را به پسرشان معرفی مکنند.من خجالت می کشم از دختری که با او آشنا شدم بپرسم که آیا سرد مزاج هست یا خیر.
بطور خلاصه سوال من این است که هنگامی که پسری با دختری آشنا می شود(با توجه به اینکه هنوز هیچ عقدی صورت نگرفته و فقط دوختر و پسر با هم آشنا شده اند )آیا درست است که از مسائل جنسی او هم سخن به میان آورد مثلا از او بپرسد که آیا او سرد مزاج هست یا خیر چون همانطور که می دانید و خودتان هم در چند تاپیک بحث کردید بسیاری از طلاق ها به خطر این است که دختر نمی تواند شوهرش را خوب ارضا کند و در کل طرفین تفاهم جنسی ندارند و دختر تمایل به رابطه با پسر ندارم .من میخوام قبل از اینکه ازدواج کنم یعنی زمانی که با دختری آشنا شدم این موضوع رو بدونم حال بگید چطورمی تونم حرف از این مسائل به پیش بکشم؟
در ضمن
می خواستم از آقای دکتر سجاد سوال کنم میزان تحصیلاتشون چقدر هست چه تخصص و مدرکی دارند و چندسالشون هست و در حال حاضر ساکن کجا هستند؟

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)