سلام
قرص استروژن كونژوكه براي چي استفاده ميشه؟
سلام
قرص استروژن كونژوكه براي چي استفاده ميشه؟
خشکی واژن- خشکی و چروکیدگی لب ها و دستگاه تناسلی خارجی- کم کاری غددی زنان- نارسائی تخمدانی اولیه- سرطان پستان غیر قابل جراحی- سرطان پروستات مردان غیر قابل جراحی- پیشگیری از پوکی استخوان- خونریزی رحمی به دلیل عدم تعادل هورمونی- بزرگ شدن پستان بعد از زایمان
سرویس آینده ما
اطلاعات داروئی
http://www.iransalamat.com/index.php...operation=list
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
در صورت مصرف قرص استروژن پس از 10 عدد و بدون قطع کردن قرص آیا امکان خونریزی وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خونریزی نشانه چیست؟؟؟؟؟
آیا باید مصرف ادامه قرصها را در زمان خونریزی ادامه داد یا قطع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کلا دو نوع هورمون به هورمونهای زنانه معروفند که مسول صفات ثانویه جنسی در زنان میباشند
1- استروژن
2-پروژسترون
استروژن اصلی ترین همورمون زنانه بوده و کمبود یا ازدیاد ان هر دو منجر به خونریزی عیر طبیعی از رحم میگردد.
در هر صورت باید علت مصرف استروژن را طبق مواردی که جناب اقای دکتر نادر عنوان نمودند بیان کنید تا بتوانیم در مورد لکه بینی شما صحبت نماییم
fبا سلام
علت مصرف استروژن برای من تشخیص نارسایی تخمدان می باشد و من مدت چند سال است که از این قرص استفاده می کنم و با توجه به اینکه در این دوره در حین مصرف استروژن خونریزی برایم رخ داد می خواهم بدانم علت آن چیست و در این حالت باید مصرف قرص ادامه پیدا کند یا نه؟
آیا استفاده از قطره ویتاگنوس به جای استفاده از قرص استروژن مناسب است؟؟؟؟؟؟
در صورت نارسایی تخمدان باید حتما هورمونهای استروژن و پروژسترون را مصرف نمایید و قطره ویتاگنوس حاوی استروژن گیاهی بسیار ضعیفی است و برای شما پیشنهاد نمیشود . در صورت سن پایین 35 سال بجای استروژن و پروژسترون میتوانید از قرصهای ضد بارداری نیز استفاده نمایید تا لکه بینی هایتان نیز برطرف گردد. در غیر اینصورت تحت نظر پزشک میتوان دوز استروژن را بالاتر برد.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)