جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 4 از 4 مجموع

موضوع: دفع ادراری پروتئین و کوچک شدن یکی از کلیه ها

  1. #1
    mhsotodeh آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    موقعیت
    سيرجان
    ارسالها
    5

    پیشفرض دفع ادراری پروتئین و کوچک شدن یکی از کلیه ها

    HEMATOLOGY BY LABTRON ABACUS

    TETS RESULT UNITS RELETENCE VALUES DILLETENTIAL

    W.B.C 5300 1000/CM 4000-10000 NEUTTOPHIES. 50%
    R.B.C 5.16 MIL/CM FEMALE:3.9-5.6 LYMPHOCYTES. 49%
    MALE : 4.5-6.5 MONOCYTES 0%
    HEMOGLOBIN 14.5 G/DL FEMALE:12-16.5 EOSINOPHILS. 1%
    MALE : 13.5-18 TOTAL 100%
    HEMATOCTIT 47.1 % M:40-54
    F:36-47
    M.C.V 91.3 FL 78-97
    M.C.H 28.1 P9 26-34
    M.C.H.C 30.8 G/DL 31.0-37.0
    PLATELETS 168000 1000/CUMM 150000-450000

    BIOCHEMISTRY BY RA_1000

    TETS RESULT UNITS RELETENCE VALUES

    BLOOD UTEA…….. 28 MG% 15-45
    CTEATININE ……… 1 MG% 0.7-1.4
    UTIC ACID 5.9 MG% 3_7
    CHOLESTEROL , TOTAL 169 MG/DL 150-250
    TRIGLYCERIDES 152 MG/DL F: 40-140
    M.60-165
    POTASSIUM (KALIUM).K 3.8 MEQ/L 3.5-5.0
    HDL CHOLESTEROL 48 MG% 29-80
    LDL CHOLESTEROL 91 MG% <150

    URINALYSIS

    TETS RESULT UNITS RELETENCE VALUES

    URINE VOLUME (24HR) 2400CC ML/24HR 1500-3000
    URINE PROTEIN(24HR) H 230 MG/24HR 25-150
    URINE CREATININ (24HR) 25 MG/KG/24HR MALE : 14-26


    COMMENT : H : HIGH .
    با تشکر از جناب آقای دکتر بهرام

  2. #2
    دكتر بهرام آفلاین است عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    198

    پیشفرض

    با سلام٬
    دوست عزيز٬ آيا شما دچار فشار خون بالا شده بوديد؟ چه مشكلي شما را متوجه بيماري كليوي كرد؟ با چه علايمي به پزشك مراجعه كرديد؟

  3. #3
    mhsotodeh آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    موقعیت
    سيرجان
    ارسالها
    5

    پیشفرض

    خدمت جناب آقاي دكتر بهرام
    گاهي اوقات دچار فشار خون مي شدم
    درد در ناحيه پهلو ها و كمرم مرا متوجه بيماري شدم و با اين علايم به پزشك مراجعه نمدم

  4. #4
    دكتر بهرام آفلاین است عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    198

    پیشفرض

    دوست عزيز٬
    با اين آزمايش و شرح حال٬‌به نظر بنده شما فعلا مشكل خاصي نداريد.
    آزمايش 6 ماه بعد پروتيين و كراتين خون٬ و كنترل فشار خون تنها اقدامات مورد نياز براي شماست.
    تا زماني كه تشخيص بيماري خاصي براي شما داده نشده٬‌اين آزمايشات دال بر بيماري نخواهد بود.
    دفع مقادير كم پروتيين در ادرار٬ نشانه بيماري خاصي نيست.
    در صورت بروز علايمي مانند ورم دور چشم و يا اندامها و تنگي نفس نياز به بررسي پيدا مي كند.
    http://renux.dmed.ed.ac.uk/EdREN/EdR...anchor31913728


    شاد و پيروز باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
بیمارستان تخصصی بیکن مالزی