جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 8 از 8 مجموع

موضوع: کنسرو های غذائی (مقالات)

  1. #1
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض کنسرو های غذائی (مقالات)

    علايم فساد در کنسروها

    1 . وجود تورم ( بادکردگی دو طرف قوطی کنسرو )
    2 . زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو
    3 . تغيير در رنگ محتويات کنسرو
    4 . بوی نامطبوع محتويات کنسرو
    5 . کنده شدن لعاب داخلی قوطی کنسرو
    6 . نشست قوطی

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    هيستامين موجود در ماهي تن مضر است
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    نکاتي درباره کنسروها سبزيجات و ميوه جات و کنسرو هاي ماهي و گوشت
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929

  3. #3
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    جوشاندن قوطي كنسرو در آب روش نادرستي است
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    دانشمندان آمريكايي در حال بررسي تأثير غذاهاي كنسروي بر بروز سرطان هستند
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929

  4. #4
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    مواد كنسروي از ارزش غذايي پايين‌تري برخوردار هستند
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    مصرف مداوم غذاهاي كنسرو شده ويتامين بدن را كاهش مي‌دهد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929

  5. #5
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    خطرات سم باكتري موجود در كنسروها جبران ناپذير است
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    مصرف بيش از حد تن ماهي مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929

  6. #6
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    مبتلايان به فشارخون از مصرف غذاهاي كنسرو شده بپرهيزند
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    مواد شيميايي موجود در قوطي‌هاي كنسرو مي‌توانند منجر به اختلالات مغزي شوند
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    قبل از مصرف كنسرو 20 دقيقه آن را بجوشانيد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    مصرف «تن ماهي» بيش از ماهي در كاهش ابتلا به بيماريهاي قلبي مؤثر است
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929
    افتادگي پلك بالا، دو بيني و گشادشدن مردمك چشم از علايم مسموميت با غذاهاي كنسرو شده هستند
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=929

  7. #7
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    تاریخچه کنسرو سازی
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    عواملي كه موجب ابداع روش تولید کنسرو شد
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    کنسروها : مسيري طولاني از توليد تا مصرف
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    كمپوت، كنسرو ميوه‌ها
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    تن ماهي
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    کنسرو لوبيا چيتي و نخود فرنگي
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    کنسرو رب، سس و خيارشور و چند نوع کنسرو دیگر
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    ميکروب‌ها در کمين کنسرو شما
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    باد کردن قوطي
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929
    شش نکته پيش از مصرف کنسرو
    http://www.iransalamat.com/index.php...bsectionId=929

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض کنسروها خوبند؛ در حد تفنن!

    دكتر تيرنگ نيستاني/دانشيار انستيتو تحقيقات تغذيه كشور و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي

    کنسروها خوبند؛ در حد تفنن!

    بخش مهمي از توليد غذاهاي آماده و گرمي بازار مربوط به آنها بازمي‌گردد به تغييرات اجتماعي كه در بافت جامعه رخ داده است...

    در گذشته نصف سهم جمعيتي يعني خانم‌ها در جوامع سنتي خانه‌نشين بودند و فرصت كافي براي آماده‌سازي غذاهاي زمان‌بر را داشتند. وقتي اين سهم جمعيتي با توجه به دلايل اجتماعي و اقتصادي وارد بازار كار شدند، طبيعتا فرصت كافي براي آشپزي از بين رفت. در اينجا صنعت به كمك خانم‌هاي شاغل آمد تا در کمبود فرصت بتوانند غذاهاي سنتي را سرسفره داشته باشند و رضايت خانواده را جلب كنند. از سوي ديگر، برخي غذاها از كشورهاي خارجي وارد كشور شد؛ مثل گوشت و مرغ سوخاري و ناگت. اين غذاها به دليل طعمي كه دارند و روش آماده‌سازي‌شان نياز امروزي جامعه را جواب مي‌دهند و خانمي كه شاغل است به سرعت مي‌تواند اين غذا را آماده كند. از بعد ديگر، اگر به مساله نگاه كنيم، مي‌بينيم بحث مهمي به نام امنيت غذايي وجود دارد. امنيت غذايي به معني دسترسي همه افراد در همه زمان‌ها به مواد غذايي است. مسلما غذاهايي كه با تكنيک‌هاي خاصي آماده مي‌شوند و شرايط نگهداري طولاني‌تري دارند، في‌نفسه مي‌توانند براي امنيت غذايي مفيد باشند. مي‌گويم في‌نفسه چون بسياري از غذاهاي آماده يا نيمه‌آماده براي آنكه آماده مصرف شوند بايد با سريع‌ترين روش حرارت‌دهي طبخ (كباب يا سرخ) شوند. اين روش طبخ به هر حال برخي تبعات بد بهداشتي را هم به دنبال دارد.

    انتخاب نوع غذاي آماده يا نيمه‌آماده، تواتر مصرف، نحوه آماده‌كردن و... آثار مثبت يا منفي دارند. اگر نحوه طبخ غذاهاي آماده مناسب نباشد يا به خوبي با روش‌هايي مثل وكيوم مدت زمان ماندگاري آنها بالا نرود، توليدکننده مجبور است از نگهدارنده‌ها استفاده كند. در ضمن، فراموش نکنيم براي داشتن طعم بهتر، ميزان افزودني‌ها (انواع ادويه و نمك) و روغن اين نوع غذاها معمولا بالاست. متاسفانه ما بر چسب‌گذاري تغذيه‌اي نداريم يعني روي اين غذاها نوشته نشده چقدر نمك، چربي يا نگهدارنده. توصيه بنده اين است كه به غذاهاي آماده به چشم غذاهاي رستوراني نگاه كنيم و مصرف تفنني داشته باشيم يعني نهايتا هفته‌اي يا دو هفته‌اي يك بار در شرايط اضطراري از آنها استفاده كنيم بنابراين مصرف روزانه را به هيچ‌وجه توصيه نمي‌كنم؛ مخصوصا براي مبتلايان به چربي خون بالا، كلسترول، اختلالات سندرم متابوليك، ديابت و فشارخون بالا.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت