جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 10 از 10 مجموع

موضوع: شکر و سلامتی ما(مقالات و گزارشات)

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض شکر و سلامتی ما(مقالات و گزارشات)

    ك متخصص پوست هشدار داد:
    مصرف زياد شكر از شادابي پوست صورت مي‌كاهد


    يك متخصص پوست گفت: افرادي كه روزانه از مقادير زيادي شكر در غذاي خود استفاده مي‌كنند عموما پوست صورت كدري دارند.

    دكتر فريماه صادقي متخصص پوست، مو و زيبايي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، واحد علوم پزشكي ايران ضمن بيان اين مطلب گفت: علاوه بر شكر، مصرف طولاني مدت كربوهيدراتي با زنجيره طولاني مثل برنج و ماكاروني نيز به علت ايجاد تغييرات شيميايي خطرناك در بدن، براي سلامت و شادابي پوست مضرست.

    اين متخصص پوست گنجاندن مقاديري از روغن‌هاي گياهي طبيعي مثل روغن زيتون و روغن كانولا در رژيم غذايي را در تامين ماده مغذي امگا-‌3 موثر ذكر كرد و افزود:‌ وجود اين ماده به مقدار فراوان در بدن، نه تنها باعث شفاف شدن پوست صورت مي‌شود بلكه به مرور زمان لكهاي موجود در پوست را نيز از بين مي‌برد.

    وي درپايان تامين آب كافي براي سلامت سلولهاي پوست را در كاهش تيرگي صورت ضروري خواند و

    اظهار كرد: بدون نوشيدن شش تا هشت ليوان آب در روز دستيابي به يك پوست روشن، زيبا و شفاف امكانپذير نيس
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مصرف بیشتر شکر مساوی است با چاقی بیشتر

    محققان در دانشگاه مینستوتا می گویند مردم آمریکا در ۳۰ سال اخیر بطور چشمگیری شکر استفاده کرده اند و این روند در چاقی موثر است. ...

    upi.com
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    دیگه شکر نمیخورم



    ۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می‌اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبول‌های سفید بدن (نوتروفیل‌ها) از کار می‌افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می‌دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروب‌ها و ویروس‌ها است.
    ۲-شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می‌ریزد. چرا ؟ شکر ماده‌ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده‌ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم – پتاسیم – سدیم و… را بر هم می‌ریزد.
    ۳-شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می‌شود. احساس اضطراب بیش از اندازه – آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.
    ۴-شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می‌کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت‌های بدنی ندارند.


    ۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.
    ۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما می‌گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی‌برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می‌برد !
    ۷-شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماری‌ها می‌گردد.
    ۸-شکر به کلیه‌ها آسیب می‌زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
    ۹- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
    ۱۰-بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون ldl را به شدت بالا می‌برد و کلسترول خوب را پایین می‌آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می‌شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می‌برد.
    ۱۱-شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می‌دهد.
    ۱۲-شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می‌کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می‌کنید هیچ کلسیمی در استخوان‌های شما ذخیره نخواهد شد!
    ۱۳-شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.
    ۱۴-شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می‌دهد.
    ۱۵-شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
    ۱۶-شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می‌شود.
    ۱۷- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند!
    ۱۸- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.
    ۱۹- پیر شدن زود هنگام بدن – سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!
    ۲۰-شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
    ۲۱-شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.
    ۲۲-شکر عامل اصلی چاق شدن است.
    ۲۳- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.
    ۲۴-یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.
    ۲۵-شکر باعث آپاندیسیت می شود.
    ۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد.
    ۲۷- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.
    ۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.
    ۲۹- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
    ۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.
    ۳۱- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
    ۳۲- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.
    ۳۳- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
    ۳۴- بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان dna را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند.
    ۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.
    ۳۶- شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند.
    ۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
    ۳۸- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می‌شود.
    ۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
    ۴۰- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.
    ۴۱-اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
    ۴۲- عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
    ۴۳- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
    ۴۴-شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.
    ۴۵- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.
    ۴۶- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
    ۴۷-وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مضرات مصرف شکر و فوائد و برتری های شکر استویا


    ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، درکارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.

    چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن فایده ای برای بدن ندارد.

    ● شکر یک ماده ی اعتیاد آور است

    مهمترین دلا یلی که نشان می دهند شکر از هر سم، دارو و یا ماده ی مخدری خطرناک تر است، عبارتند از:

    ۱) هنگامی که شکر را یک نوع ماده غذایی بدانیم و مقادیر زیادی از آن را مصرف کنیم.

    ۲) از روزی که نوزاد متولد می شود و درغذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن شروع می شود. حتی اگر مادر شکر مصرف کند، شیر او به این ماده آغشته می شود.

    ۳) تقریباً ۹۵ درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند.

    ●میزان مصرف شکر خیلی بالاست

    معیاری که نشان می دهد یک ماده برای بدن مفید یا مضر است، مقداری است که بدن از آن ماده استفاده می کند. مثالی را در این باره برای شما بیان می کنیم : همه ما می دانیم زهر مار زنگی، مار کبرا و سایر مارهای سمی در انسان کشنده است. سم بعضی از مارها کمتر از چند ثانیه انسان را می کشد. با این حال، از سم مار برای کارهای پزشکی استفاده می شود، البته در مقادیر کم.

    با اینکه شکر برای هزاران سال در اطراف دنیا در مقادیر کم استفاده می شد، ولی ناشناخته بود و بخش کوچکی از برنامه غذایی تمدن های اولیه مثل مصر، یونان و روم را تشکیل می داد. با اینکه یونانی ها برای هر چیزی یک کلمه داشتند، هیچ لغتی برای شکر نداشتند. حتی در اروپای قرون وسطی ناشناخته بود و فقط به مقادیر خیلی کم برای طعم دادن به غذاهای سلطنتی مصرف می شد.

    ●مضرات مصرف شکر:

    ▪ شکر برای سلامتی بدن خیلی مضر است زیرا، یک ماده سمی برای بدن محسوب می شود.که در طولانی مدت، عوارض خود را نشان می دهد. در زیر به بیان مضرات مصرف شکر می پردازیم

    ۱) شکر نقش عمده ای در پوسیدگی دندان ها دارد.( ایجاد حفره در دندان، خونریزی لثه، تخریب استحکام استخوانی و از دست دادن دندان ها)

    ۲) عامل اصلی دیابت است ( کاهش و افزایش قند خون)

    ۳) در ایجاد بیمارهای قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی، افسردگی، پیری، فشارخون بالا و سرطان نقش دارد.

    ۴) باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی بدن مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار می دهد.

    ۵) باعث خستگی مزمن می شود.

    ۶) باعث افراط در خوردن مواد غذایی در افرادی می شود که دچار پرخوری عصبی (بولیمیا) هستند.

    ۷) افزایش علائم سندرم پیش از قاعدگی

    ۸) افزایش فعالیت در ۵۰ درصد کودکان

    ۹) افزایش اضطراب و کج خلقی

    ۱۰) علائم اضطراب و ترس را در خانم های حساس تشدید می کند

    ۱۱) کاهش وزن را در افراد چاق مشکل می سازد زیرا با مصرف زیاد قند، مقدار انسولین خون افزایش می یابد که این منجر به افزایش ذخیره کربوهیدرات و چربی در بدن می شود.



    محمدعلی اردهالی
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    شکر احتمال ابتلا به ناراحتي‌هاي قلبي را افزايش مي‌دهد

    مصرف بالاي شکر براي سلامت قلب مضر است. طبق تحقيقات اخير مصرف زياد شکر نه تنها سبب افزايش وزن مي‌شود بلکه مي‌توان با افزايش فاکتورهاي خطر مانند کلسترول احتمال ابتلا به ناراحتي‌هاي قلبي ـ عروقي را هم افزايش دهد.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه پيش از اين سازمان غذاو داروي آمريکا با تنظيم ميزان نمک مصرفي در غذاها تلاش نمود صنايع غذايي را به سمت توليد مواد غذايي سالم‌تر سوق دهد. مسوولان ايالت‌هاي نيويورک و کاليفرنيا نيز با قراردادن ماليات بر نوشيدني‌هاي گازدار در همين راستا گام برداشتند. آمار نشان مي‌دهد آمريکايي‌ها 16 درصد از کالري مورد نياز روزانه خود را از طريق قند و شکر جذب مي‌کنند در حالي که اين ماده نه تنها چاق‌کننده است بلکه خطر ابتلا به ديابت، فشارخون، ناراحتي‌هاي قلبي و سکته‌هاي مغزي را هم افزايش مي‌دهد. طبق مقاله‌اي که در مجله American medical Association به چاپ رسيده است يک خانم نبايد روزانه بيش از 6 قاشق غذاخوري و يک آقا بيش از 9 قاشق غذاخوري شکر مصرف کند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    شکر عمر را کم مي‌کند

    ايسنا: محققان دريافتند مصرف شکر باعث کاهش 20 درصدي طول عمر مي‌شود.

    به گزارش ايسنا پژوهشي توسط دکتر سينيتا کنيون از محققان دانشگاه کاليفرنيا در سانفرانسيسکو با بررسي مصرف شکر در ميزان طول عمر کرم‌ها به نقش مصرف شکر در کاهش طول عمر کرم‌ها پي‌برد. در اين بررسي آمده است در نوع خاصي از کرم‌ها موسوم به سي‌الگان‌ها، مصرف شکر باعث کاهش طول عمر آنها مي‌شود. گفتني است، کرم‌ها و انسان‌ها در نحوه به کارگيري انسولين در بدن‌شان با هم مشابه هستند. محققان مي‌گويند اگر چه اين تحقيق در مراحل اوليه است ولي اين احتمال وجود دارد که کم بودن گليسميک افزايش طول عمر را در پي داشته باشد. گليسميک باعث مي‌شود که سطح قند خون به طور ناگهاني بالا نرود. در اين بررسي محققان با اضافه کردن شکر به رژيم غذايي كرم‌ها دريافتند که عمر آنها تا 20 درصد کم مي‌شود. محقق اين طرح توصيه مي‌کند افراد براي افزايش طول عمر، رژيم غذايي نشاسته‌دار و دسرها را کنار بگذارند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    سفید،شیرین،تسکین دهنده
    این ماده ی شیرین دارای خاصیت های بسیاری است،آیا این ماده ی خوراکی را می شناسید؟


    شکر علاوه بر مصرف خوراکی،موارد استفاده دیگری نیز دارد.

    نرم کننده پوست؛شکر پاک کننده طبیعی پوست به حساب می آید.بنابراین با مخلوطی از نصف پیمانه شکر،یک چهارم پیمانه روغن کانولا و ۳ قطره روغن استوقودوس پوست را تمیز کنید.
    تسکین دهنده درد؛ نتایج بررسی ها نشان می دهد نوزادانی که قبل از انجام واکسیناسیون مقداری آب قند خورده باشند،نسبت به دیگر نوزادان،درد تزریق واکسن را بهتر تحمل می کنند.

    درمان زخم؛ در صورت نداشتن جعبه کمک های اولیه زخم های سطحی را با پاشیدن کمی شکر درمان کنید.شکر ضد باکتریایی طبیعی به حساب می آید و به روند بهبود زخم سرعت می بخشد.
    منبع:khorasannews.com
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #9
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    چرا بايد قند و شکر را کم مصرف کنيم؟


    دلايل علمي زيادي وجود دارد که اثرات مضر مصرف زياد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان مي‌ دهد. بسياري از اين شواهد، علمي و اثبات شده هستند و ترديدي درباره آن ها وجود ندارد.
    موارد زير فهرستي از اثرات ناخوشايند مصرف زياد اين دو ماده مضر، بر سلامت‌ است:

    * دستگاه ايمني بدن را تضعيف مي ‌کنند، در نتيجه دفاع بدن را در مقابل ميکروب ها و عوامل بيماري زا کاهش مي‌ دهند.

    * خطر بيماري قلبي را افزايش مي ‌دهند.

    * تري‌ گليسريد خون را بالا مي ‌برند.

    * کلسترول بد خون (ldl) و کل کلسترول را افزايش مي ‌دهند.

    * کلسترول خوب خون (hdl) را پايين مي ‌آورند.

    * در جذب کلسيم و منيزيم تداخل ايجاد مي ‌کنند.

    * در ايجاد استئوپروز (پوکي استخوان) نقش دارند.

    * قند خون را بالا مي ‌برند، در نتيجه در ابتلا به ديابت موثرند.

    * باعث ابتلا به چاقي مي ‌شوند.

    * موجب پوسيدگي دندان ها مي شوند.

    * بيماري ‌هاي لثه را بدتر مي ‌کنند.

    * ترشح اسيد معده را افزايش مي دهند.

    * خطر بيماري‌ هاي التهابي روده را افزايش مي دهند.

    * با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.

    * احتمال چسبندگي پلاکت ‌هاي خون به يکديگر را بالا مي ‌برند.

    * با احتمال افزايش فشار خون، ارتباط جدي دارند.

    * بر کار کليه‌ ها تاثير نامطلوبي دارند، در نتيجه باعث باقي‌ ماندن مايعات اضافي (ادم) در بدن مي ‌شوند.

    * از علل ايجاد آلرژي غذايي هستند.

    * سرعت تشکيل راديکال‌ هاي آزاد در خون را افزايش مي دهند.

    * ميزان چربي کبد را افزايش مي دهند.

    * با حالاتي مثل افسردگي، سردرد(ميگرني)، اضطراب، اختلال تمرکز و بيش فعالي، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالين خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا مي ‌برند.

    * حملات افت قند خون را موجب مي ‌شوند.

    * غذاي اصلي سلول ‌هاي سرطاني در بدن هستند.

    هر کدام از موارد بالا، حاصل سال‌ ها تحقيقات پزشکي گوناگون است که قصد دارند باعث تغيير رفتار هر کدام از ما، براي حفظ سلامت ‌مان شوند.

    حذف کردن قند و شکر از کنار چاي، قدم کوچکي نيست، بلکه حرکتي بزرگ و رفتاري حاکي از شخصيت است که دستاورد تمام اين پژوهش‌ ها را به بار مي ‌نشاند. موافق نيستيد؟
    قند و چاي

    آمار نشان مي ‌دهد که سرانه مصرف‌ قند و شکر در کشور ما نسبت به وضعيت جهاني، بسيار بالاست، به طوري که برآورد مي ‌شود هر ايراني به طور متوسط سالانه مقدار 29 تا 30 کيلوگرم قند و شکر مصرف مي‌ کند که از ميانگين جهاني که حدود 19 تا 20 کيلوگرم است، به مراتب بيشتر مي ‌باشد.

    ميزان مطلوب مصرف قند و شکر طبق مطالعات سازمان جهاني بهداشت، حداقل بايد به کمتر از 15 کيلوگرم در سال(42 گرم در روز در کل مواد غذايي مصرفي) برسد تا قند و شکر، حداکثر 10 درصد از کل انرژي دريافتي فرد را تامين نمايد و به علاوه، خطر بيماري‌ هاي دندان را به پايين ‌ترين حد برساند.

    هر حبه قند، حدودا 4 تا 5 گرم وزن دارد.

    اگر هر ايراني به طور متوسط روزي 3 استکان چاي در تمام ايام سال بنوشد و هر کدام را با 2 حبه قند ميل کند، فقط و فقط حذف کردن اين حبه قندها از کنار چاي، باعث کاهش تقريبا 11 کيلوگرم مصرف سرانه قند در سال مي ‌شود و مصرف سرانه هر ايراني را به راحتي به ميانگين جهاني مي ‌رساند.

    نوشيدن چاي تلخ و بدون استفاده از قند يا شکر، فرهنگي است که سال‌ هاست در کشورهاي پيشرفته، ترويج مي ‌شود.

    طبيعي است که ما ايراني‌ ها دوست داريم کام ‌مان شيرين باشد و هنوز عادت نکرده‌ايم که تلخي چاي را تحمل کنيم. اما واقعيت اين است که شروع نوشيدن چاي تلخ، به مراتب سخت ‌تر از ادامه دادن آن است و اگر دو سه روز اول را تحمل کنيم، روزهاي بعد نوشيدن آن به مراتب راحت‌ تر خواهد شد.

    خوب! با توجه به اين توضيحات، فکر نمي ‌کنيد از همين امروز بايد شروع کرد؟
    دکتر فتاح زاده
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #10
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    آیا شکر برای سلامتی مضر است؟

    ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام
    املاح ، ویتامین ها، پروتئین ، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.

    چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن فایده ای برای بدن ندارد.


    شکر یک ماده ی اعتیاد آور است

    مهمترین دلا یلی که نشان می دهند شکر از هر سم، دارو و یا ماده ی مخدری خطرناک تر است، عبارتند از:

    1- هنگامی که شکر را یک نوع ماده غذایی بدانیم و مقادیر زیادی از آن را مصرف کنیم.

    2- از روزی که نوزاد متولد می شود و درغذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن شروع می شود. حتی اگر مادر شکر مصرف کند، شیر او به این ماده آغشته می شود.

    3- تقریباً 95 درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند.


    میزان مصرف شکر خیلی بالاست

    معیاری که نشان می دهد یک ماده برای بدن مفید یا مضر است، مقداری است که بدن از آن ماده استفاده می کند. مثالی را در این باره برای شما بیان می کنیم : همه ما می دانیم زهر مار زنگی، مار کبرا و سایر مارهای سمی در انسان کشنده است. سم بعضی از مارها کمتر از چند ثانیه انسان را می کشد. با این حال، از سم مار برای کارهای پزشکی استفاده می شود، البته در مقادیر کم.

    با اینکه شکر برای هزاران سال در اطراف دنیا در مقادیر کم استفاده می شد، ولی ناشناخته بود و بخش کوچکی از برنامه غذایی تمدن های اولیه مثل مصر، یونان و روم را تشکیل می داد. با اینکه یونانی ها برای هر چیزی یک کلمه داشتند، هیچ لغتی برای شکر نداشتند. حتی در اروپای قرون وسطی ناشناخته بود و فقط به مقادیر خیلی کم برای طعم دادن به غذاهای سلطنتی مصرف می شد.

    آیا شکر برای سلا متی مضر است؟
    مضرات مصرف شکر:

    شکر برای سلامتی بدن خیلی مضر است زیرا، یک ماده سمی برای بدن محسوب می شود.که در طولانی مدت، عوارض خود را نشان می دهد. در زیر به بیان مضرات مصرف شکر می پردازیم :

    1- شکر نقش عمده ای در
    پوسیدگی دندان ها دارد.( ایجاد حفره در دندان، خونریزی لثه، تخریب استحکام استخوانی و از دست دادن دندان ها)

    2- عامل اصلی
    دیابت است ( کاهش و افزایش قند خون)

    3- در ایجاد بیمارهای قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی،
    افسردگی ، پیری، فشارخون بالا و سرطان نقش دارد.

    4- باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی بدن مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار می دهد.

    5- باعث خستگی مزمن می شود.

    6- باعث افراط در خوردن مواد غذایی در افرادی می شود که دچار پرخوری عصبی (بولیمیا) هستند.

    7- افزایش علائم
    سندرم پیش از قاعدگی

    8- افزایش فعالیت در 50 درصد کودکان

    9- افزایش اضطراب و کج خلقی

    10- علائم اضطراب و ترس را در خانم های حساس تشدید می کند

    11-
    کاهش وزن را در افراد چاق مشکل می سازد زیرا با مصرف زیاد قند، مقدار انسولین خون افزایش می یابد که این منجر به افزایش ذخیره کربوهیدرات و چربی در بدن می شود.

    منبع:

    http://www.organicnutrition.co.uk/ar...ad-for-you.htm

    نیره ولد خانی – کارشناس تغذیه تبیان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت