جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 4 از 4 مجموع

موضوع: خواص روغن كنجد

  1. #1
    بامداد11 آفلاین است عضو دائمی
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    ارسالها
    42

    پیشفرض خواص روغن كنجد

    با سلام.در صورت امكان در مورد خواص روغن كنجد توضيح دهيد و آيا قابل مقايسه با روغن زيتون ميباشد يا خير؟متشكرم.

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    روغن كنجد باعث كاهش بيماري‌هاي قلبي مي‌شود
    http://www.iransalamat.com/index.php...n=show&id=8496

    ماسك روغن كنجد
    http://www.iransalamat.com/index.php...n=show&id=8500

    هیدروکسیدکلسیم و روغن کنجد بهبودی سوختگی عمیق را تسریع می‌کند
    http://www.iransalamat.com/index.php...n=show&id=8499

    ماساژ نوزادان با روغن كنجد، رشد و خواب آنان را بهبود می‌بخشد.
    http://www.iransalamat.com/index.php...n=show&id=8498

    كنجد
    http://www.iransalamat.com/index.php...n=show&id=8497

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    نشاط و هوشیاری با روغن کنجد

    همشهری آنلاین:

    کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، استفاده از روغن کنجد را در درمان اختلالات عصبی و افزایش نشاط و هوشیاری مؤثر دانست.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ لیلا شورورزی،کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اظهار داشت: روغن کنجد علاوه بر دارا بودن چربی‌های غیر اشباع مانع اختلالات عصبی، افزایش نشاط و هوشیاری، کاهش دردهای مزمن و گرفتگی غضلات می‌شود.

    وی افزود: ویتامین e موجود در روغن کنجد خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی را در افراد کاهش می‌دهد.

    علاوه بر این روغن کنجد تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد حرارت، هیچ گونه اختلالی در ترکیب آن به وجود نمی‌آورد و در بین روغن‌های گیاهی موجود، در برابر حرارت دوام بیشتری دارد.

    این کارشناس تفذیه در ادامه گفت: همچنین روغن‌ زیتون عملکرد محافظتی برای معده داشته و این ارگان را از زخم و التهاب مصون نگه می‌دارد و سبب افزایش ترشح صفرا و هورمون‌های لوزالمعده شده و در نتیجه از تشکیل سنگ صفرا جلوگیری می‌کند .

    گفتنی است: بر اساس تحقیقات انجام شده در روغن زیتون نوعی آنتی‌اکسیدان با عوامل ضد سرطان موجود است که گلبول‌های قرمز خون را از صدمه محافظت می‌کند اما با تمام این فواید بهتر است از حرارت دادن زیاد روغن زیتون اجتناب شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خواص روغن کنجد


    مصرف‌کنندگان اوليه

    اولين‌بار مردم ناحيه جنوبي هند از اين روغن براي طبخ غذاهايشان استفاده کردند اما اين روغن در ميان ژاپني‌ها، کره‌اي‌ها و چيني‌ها نيز طرفداران فراواني دارد به همين دليل مي‌توان آن را جزيي از آشپزي آسياي جنوب شرقي دانست.

    مزيت کاهش چربي و فشارخون

    روغن کنجد منبع ويتامين e است به همين دليل مصرف آن کلسترول خون را كاهش مي‌دهد. اسيدهاي چرب غيراشباعي که در اين روغن وجود دارد، آن را به يک عامل کنترل کننده چربي خون تبديل کرده و کساني که چربي خون و فشارخون بالا دارند، بهتر است که اين روغن براي تهيه غذاهاي روزانه‌شان استفاده کنند.

    ساير خواص

    روغن كنجد ضداضطراب و ضديبوست است وافراد مبتلا به اسهال نبايد از آن استفاده كنند اما مي‌توان يک قاشق مرباخوري از آن را در غذاي فردي که به يبوست دچار است، ريخت تا خشکي مزاجش برطرف شود.

    براي آشپزي

    اين روغن به دليل مقاومت بالا در برابر حرارت، هم مي‌تواند براي پخت و پز به کار رود و هم براي سرخ کردن. البته دو نوع بودار و بدون بوي آن در دسترس است که مي‌توان نوع بودارش را براي تهيه کيک و شيريني و سالاد به کار برد و نوع بدون بو را براي طبخ غذا.

    روغن کنجد يکي از روغن‌هاي گياهي است که متخصصان تغذيه، مصرف آن را به تمام گروه‌هاي سني توصيه مي‌کنند. برخي مي‌گويند اين روغن را هم مي‌توان براي سرخ کردن به کار برد و هم براي طبخ غذا و البته نوع بودارش طعم‌دهنده سالاد است. براي روشن‌شدن موضوع، بهتر است با ما همراه شويد.

    ضروري‌ترين اسيدهاي چرب

    روغن كنجد از روغن‌هاي غيراشباع است. ارزش غذايي اين روغن بسيار بالاست زيرا بيشترين اسيدهاي چرب آن «لينولييک اسيد» (امگا6) و «لينولنيک اسيد» (امگا?3) هستند که هر دوي آنها از اسيدهاي چرب ضروري‌اند و دريافت روزانه‌شان به علت اينكه بدن قادر به توليد آنها نيست و بايد از طريق رژيم غذايي به بدن برسند، توصيه مي‌شود.

    کنجد و هزار خاصيت

    اين دانه روغني خواص بسياري دارد و روغن آن نيز از اين دانه‌ها به دست مي‌آيد. کنجد سرشار از کلسيم است و آهن فراواني دارد به طوري که با خوردن 100 گرم از آن، بدن 670 ميلي‌گرم کلسيم و 10 ميلي‌گرم آهن دريافت مي‌كند. به همين دليل مصرف اين دانه به کساني که گوشت و لبنيات کمي استفاده مي‌کنند، توصيه مي‌شود. مي‌توان نتيجه گرفت كه اين روغن در مقايسه با ساير روغن‌ها املاح بيشتري دارد.

    يک نکته، يک يادآوري

    فراموش نکنيد که هر گرم از اين روغن 9 کيلوکالري انرژي دارد و هر قاشق مرباخوري‌اش يک واحد روغن محسوب مي‌شود و داراي 45 کيلوکالري انرژي است بنابراين نبايد باوجود مغذي‌بودن آن، در مصرفش زياده‌روي کرد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت