جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 10 از 10 مجموع

موضوع: خشكبار(اخبار و مقالات)

  1. #1
    علي معين آفلاین است عضو دائمی
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    ارسالها
    33

    پیشفرض خشكبار(اخبار و مقالات)

    سلام خدمت همه اساتيد محترم
    آيا مصرف خشكبار مفيد هست؟( با توجه به اينكه ما نحوه خشك كردن ميوه را نميدانيم كه آيا بهداشتي انجام ميشه يانه؟)
    و دوم اينكه يه خشكباري مثل انجير كه در بعضي مواقع در آن كرم زده ميشه و اگر ناخواسته خورده بشه آيا باعث بيماري يا انتقال انگل و... ميشه؟ در ضمن من درمورد خوردن انجير خيلي زياد شنيدم كه ميگن بسيار فايده داره با توجه به مسايل بالا لطفا راهنمايي فرماييد
    با تشكر از شما

  2. #2
    امير ترابى آفلاین است عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    142

    پیشفرض

    با سلام
    در مورد سوال شما بايد عرض كنم كه خشكبار از لحاظ تامين ريز مغذيها و درشت مغذيها براي بدن حاپز اهميت هستند و از بعد تامين انرژي نيز قابل توجه هستند.
    در مورد اينكه فرموديد كه از بهداشتي بودن يا نبودن خشكبار اطلاع نداريم حق با شماست بنابراين به طور كلي توصيه همواره بر اين است كه از مواد غذاپي خانگي در هر زمينه اي كه امكان پذير است استفاده شود و در مورد خشكبار نيز اين امر صادق است كه خصوصا در گذشته بسياري از خانواده ها خودشان كار خشك كردن را در منزل و به اندازه نياز خانوار انجام ميدادند.
    در مورد احتمال انتقال انگل و يا بروز الودگي بايد بگويم كه در داخل بدن مكانيسمهاي دفاعي وجود دارند كه در برابر الودگيها از بدن مراقبت ميكنند مانند پوست . اسيد معده . گلبولهاي سفيد و ... كه هر يك به شكلي از بدن مراقبت ميكنند و حال اگر هر گونه الودگي بخواهد در بدن ايجاد بيماري كند بايد اين مكانيسم ها را پشت سر گذارد بنابراين با توجه به اينكه قدرت اين مكانيسم ها و قدرت عامل الودگي و عامل بيماريزا در شرايط مختلف متفاوت ميباشد بنابراين نميتوان بيان كرد كه لزوما بيماري در فرد ايجاد ميگردد يا نه اگرچه احتمال ان وجود دارد.
    در مورد خواص انجير بايد عرض كنم كه يكي از اصلي ترين انها خاصيت ملين بودن ان ميباشد كه به علت وجود تركيب دي هيدروكسي فنيل ايزاتين در ان ميباشد همچنين ميزان پتاسيم انجير نيز در حد بالاپي قرار دارد و انجير خشك منبع خوب انرژي نيز ميباشد البته توجه داشته باشيد كه انجير به علت اينكه انديس گلايسميك بالاپي دارد براي افرادي كه مبتلا به ديابت خصوصا ديابت نوع 2 هستند محدوديت دارد.

  3. #3
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    توت میتونه فشار خون شما و کلسترول بدن شما را پایین بیاره
    http://my.webmd.com/content/article/93/102127.htm

  4. #4
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    نقش ماهي و خشكبار بر محكم شدن استخوان

    جام جم آنلاين: محققان دانشگاه بيوردو آمريكا مي گويند روغن ماهي و خشكبار نقش مهمي در بازداري از نرمي استخوان دارند.
    به نوشته پايگاه اينترنتي عرب آنلاين محققان گفتند: اسيد هاي روغني غذا ميزان ابتلا به نرمي استخوان هاي زنان به ويژه در سنين يائسگي را كاهش مي دهد.
    دانشمندان با بررسي درباره استخوان هاي گروهي از موش هاي ماده به اين نتيجه رسيدند تخمك هاي آن ها كه در زمان يائسگي ديگر فعال نيست عوارض منفي بر استخوان ها مي گذارد.
    محققان با خوراندن مواد روغني اسيدي در مدت سه ماه به اين موش ها مشاهده كردند مشكلات استخواني آن ها تا حد زيادي كاهش يافت

  5. #5
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    قلب‎ سالم‎‎ بامصرف‎ بادام زميني‎ و گردو

    يك‎ متخصص‎ معروف‎ قلب‎ امريكا كه‎ پزشكي‎‎ هندي‎ است‎‎ گفت: روغنهايـي كه‎ ازگردو و بادام‎‎ زميني‎‎ به‎‎ دست‎ ميآيد به كم كردن‎ كلسترول‎ خون‎ كمك‎ شاياني‎‎ مي كند.

    به‎‎ گزارش‎ پايگاه خبري‎ نيوز وايـز در اينترنت‎, دكتر پرديمان‎ شاه‎ افـزود: مصـرف‎ شكلات‎‎ بدون‎ شير مفيد است زيرا تركيـب‎ شيـر با شكلات‎‎ آثار مثبت مواد آنتي‎ اكسيـدان‎ را كاهش‎ مي‎ دهد.

    به‎‎ گفته اين‎ پزشك‎ متخصص‎ بيماري‎‎ هـاي قلب‎ و عروق‎, يكي‎ ديگراز مواد بسيار مهم‎ و مفيد براي‎ قلب‎ دارچين‎است‎.

    وي‎‎ گفت‎‎: مـطالعـات اخيـر روي انسـان‎ نشان‎‎ مي‎‎ دهد دارچيني كه‎ دريك‎ فنجـان چـاي‎ استفاده‎‎ مي‎‎ شود بـه افـراد ديـابتـي كمـك‎ شاياني‎‎ مي كند و همچنين‎‎ ميزان كلسترول‎ خون‎‎ را پايين مي‎آورد

  6. #6
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    مغز گردو تاثيرات مفيدي در تغيير طيف چربي‌هاي سرمي دارد

    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: نگاهي به وبلاگ‌ها


    مطالعات نتايج يك پژوهش دانشگاهي در تبريز نشان مي‌دهد مصرف مغز گردو، اثرات مفيدي در تغيير طيف چربي‌هاي سرمي داشته و در افراد مبتلا به هيپر- ليپيدي مقدار مصرف ‌٧٥گرم در روز نتايج مطلوب‌تري دارد.

    به گزارش خبرنگار سرويس «نگاهي به وبلاگ‌ها»ي ايسنا بلاگر وبلاگ ... نوشته است: براساس يك تحقيق علمي كه توسط دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تبريز بر روي ‌١٢١ نفر و به ‌صورت تصادفي و پس از انجام آزمايش چربي‌هاي خون انجام گرفته است، مشخص شد ماده غذايي مغز گردو پروفيل چربي‌هاي سرمي را به نحو مطلوب تغيير مي‌دهد .

    كساني كه روزانه ‌٧٥گرم معادل ‌١٢ عدد گردوي كامل مصرف مي‌كنند به طور متوسط ‌٢٠درصد كلسترول خون آنها بعد از يك ماه كاهش مي‌يابد.

    اين مطالعه خاطرنشان ساخته است: براي احتراز از عوارض سوء داروهاي معمول بهتر است به افرادي كه دچار هيپرليپيدمي هستند، از مغز گردو روزانه در مقادير متوسط با پنير استفاده كنند تا هم كالري مورد نياز تامين شود و هم از بيماري ايسكميك بيماري قلبي «قلبي و نهايتا» مرگ زودرس جلوگيري شود.

    تحقيق ياد شده به پزشكان توصيه كرده است كه در افراد هيپرليپيرميك به ويژه هيپركلسترولميك ابتدا روزانه ‌٧٥گرم مغز گردو تجويز كرده و در صورت عدم تاثير مناسب آن از داروهاي كاهنده چربي خون استفاده كنند.

    در اين مطالعه تصريح شده است: افزايش كاشت درخت گردو كه هزينه مربوط به واردات داروهاي پائين آورنده كلسترول خون را كاهش مي‌دهد، صرفه‌اقتصادي براي كشور دارد.

    محدوده سني پژوهش مزبور ‌٢٨تا ‌٦٥سال بوده است و متوسط قد و وزن آنان نيز به ترتيب ‌١٤٤تا ‌١٩٠سانتي متر و ‌٤٢ تا ‌١١٠ كيلوگرم عنوان شده است.

  7. #7
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    مغزهاي خشكبار دستگاه دفاعي بدن را تقويت مي‌كنند

    خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
    سرويس: بهداشت و درمان - خانواده


    مغزهاي گردو، فندق، بادام، پسته، بادام‌زميني و انواع تخمه، دستگاه دفاعي بدن را تقويت مي‌كنند. به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، طبق تحقيقات انجام شده از ديگر خواص اين مغزها مي‌توان به كاهش كلسترول خون، كاهش ابتلا به بيماريهاي قلبي ـ عروقي،‌ پيشگيري از پوكي استخوان و بيماريهاي دوران پيري اشاره كرد. اين مغزها در هرم غذايي در گروه گوشت‌ها قرار مي‌گيرند و پروتئين، آهن، روي، كلسيم، پتاسيم و بسياري از مواد معدني ديگر را دارا هستند.

  8. #8
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    خواص ضد سرطاني بادام زميني

    به گزارش شبکه خبري" ورلد نيوز " (World-news.org/persian ) دانشمندان در آمريکا ، به اين نتيجه رسيده اند که بادام زميني سلاح مفيد و قدرتمندي در برابر سرطان است . آنها متوجه شدند که (phytosterols ) ، ماده شيميايي موجود در بادام زميني ، داراي خواص ضد سرطان است و مي تواند از ابتلا به سرطان هاي پروستات ، سينه و روده جلوگيري به عمل آورد .
    پس تا مي توانيد مصرف بادام زميني را در برنامه روزانه تان بگنجانيد ، خواه به صورت روغن بادام زميني ، کره بادام زميني و يا خود بادام زميني

  9. #9
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    مصرف مداوم گردو منجر به لطافت پوست مي‌شود


    مصرف مداوم گردو منجر به لطيف شدن پوست بدن مي‌شود.همچنين روغن گردو منبع عمده اسيد لينولئيك بوده كه اين اسيد پوست را سالم نگه مي‌دارد و مانع از خشك شدن پوست مي‌شود.در گردو مقاديري روي و ويتامين e نيز يافت مي‌شود كه اين دو ماده مغذي نيز براي سلامت پوست ضروري هستند. گردو به دليل داشتن تركيبات فنوليك مانع از ايجاد اگزماهاي پوستي شده و گردو مقاومت پوست را در مقابل عوامل آلرژي‌زا افزايش مي‌دهد.افزودن گردو به رژيم غذايي منجر به كاهش ldl (كلسترول بد) به ميزان ‌٤/١٦ درصد مي‌شود كه علت اين امر وجود اسيدهاي چرب غيراشباع بخصوص اسيد لينولئيك و اسيدآلفالينولئيك است

  10. #10
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    پسته سرشار از ويتامين

    جام جم آنلاين: پسته سرشار از ويتامين و مواد معدني است و براي معالجه بند آوردن خون و بيماري هاي زنان بسيار مفيد است.
    به نوشته عرب آنلاين دكتر احمد مطران متخصص غدد و بيماري هاي داخلي گفت: پسته از ارزش غذايي فراواني برخوردار است و براي جلوگيري از تشمع كبد تقويت حافظه و از بين بردن سرفه مزمن خيلي مفيد است.
    وي افزود: پسته داراي ويتامين هاي اي و بي 2 و بي 1 و سرشار از مواد غذايي مثل كلسيم آهن و منگنز است.
    پزشكان همواره اين ميوه را داراي فوايد بسياري مي دانستند و مي گفتند: پسته به دليل روغني بودن خشكي كبد را از بين مي برد و براي معده نيز مفيد است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت