سلام
از آنجاكه متخصصان تغذيه مصرف جوانه گندم را توصيه ميكنند، در زمينه تهيه آن در منزل بيشتر توضيح دهيد؟ آيا جوانه گندم همان سبزهاي است كه براي ايام عيد آنرا سبز مي كنيم؟
سلام
از آنجاكه متخصصان تغذيه مصرف جوانه گندم را توصيه ميكنند، در زمينه تهيه آن در منزل بيشتر توضيح دهيد؟ آيا جوانه گندم همان سبزهاي است كه براي ايام عيد آنرا سبز مي كنيم؟
به طور كلي جوانه گندم از مهمترين و ارزشمندترين سبزيجاتي است كه اين روزها متخصصان تغذيه بر آن تا‡كيد دارند وبيشتر مردم نيز به اثرات مفيد آن واقف شده اند.
جوانه ها منبع ويتامين e و c به حساب ميآيند كه هر دو اين تركيبات خاصيت آنتي اكسيداني داشته و مانع از بروز سرطان ميشوند و تقويت سيستم ايمني را به دنبال دارند. در جواب به سوِال شما نيز بايد گفت، اين جوانه دقيقاً همان جوانهاي است كه براي عيد سبز مي كنيد، با اين تفاوت كه براي مصرف غذايي نبايد بگذاريد كه گندم يا هر دانه ديگر كاملا سبز شود. همين كه جوانه از پوسته خارج شود، نشانه وجود مواد مغذي بسياري است كه مي تواند درصدي از نياز روزانه شما را تا‡مين كند. به ياد داشته باشيد كه جوانه گندم را مي توان در يخچال به مدت دو تا سه روز نگهداري كرد.
توصيه مي شود كه جوانه را تازه به تازه تهيه كرده و به مصرف برسانيد. به علاوه فراموش نكنيد كه انواع جوانهها مغذي هستند و در ميان آنها جوانه گندم جزء بهترينهاست پس هر جوانهاي را ميتوانيد بر روي سالاد و يا ماستتان بريزيد و ميل كنيد.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)