جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: ترشی سیر و پودر سیر

  1. #1
    mehrdad840 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    ارسالها
    5

    پیشفرض ترشی سیر و پودر سیر

    سلام

    سلام آیا ترشی سیر و پودر سیر همان خواص سیر تازه را دارد؟ (خاصیت ضد سرطانی و تصفیه خون از چربی و کلسترول و خاصیت هایی که در چندین مقاله در این سایت نوشته شده)

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    قورت دادن حبه سیر
    اولین مرحله هضم را جویدن غذا تشکیل می ‌دهد. به محض این که غذا وارد دهان شد آنزیم ‌های قوی بزاق دهان، شروع به خرد کردن آن می ‌کنند.

    بلعیدن غذا به صورت تکه ‌های بزرگ، به ویژه حبه سیر می تواند خطرآفرین باشد چرا که ممکن است در گلو گیر کند و مانع عبور هوا و در نتیجه خفگی گردد، پس برای پیشگیری از بروز این حالت و نیز کمک به عمل هضم،‌ بهتر است سیر را بجوید یا آن را به صورت قطعه‌ های کوچک تر در آورید و سپس آن را قورت دهید.
    در هر حالت سیر جویده شده یل له شده خاصیت بیشتری دارد.
    نکاتی برای مصرف سیر:
    بهتر است سیر و پیاز را به صورت تازه مصرف کنید. البته که ترشی سیر و پودر سیر همه ی خواص سیر تازه را ندارد . ولی عده ای سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و...استفاده می کنند.

    از نظر علمی، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و ترکیبات موجود در آن، زمانی که پوست حبه های سیر جدا نشده است، نسبت به وقتی که پوست کنده و خُرد می شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاورت با هوا تغییراتی در آن روی می دهد، چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر می شود. بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است.

    قرص سیر : قرص سیر حاوی پودر سیر خشک شده است که بهترین شکل دارویی آن است وخواص آن تا حدودی شبیه سیر تازه است و مواد موجود در آن نیز حاوی اکثر موادی است که در سیر تازه وجود دارد. این قرص ها روکش دار هستند و بعد از خوردن، بوی سیر کمتر به مشام می رسد.

    سیر ترشی : سیر وقتی به صورت ترشی در می آید، دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، سرکه، زمان نگه داری و... بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت