جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 4 از 4 مجموع

موضوع: میوه گیاهی هل/اخبار

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض میوه گیاهی هل/اخبار

    «هل» براي درمان سرفه و سرماخوردگي موثر است

    ايسنا: هل، ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌ و انواع مختلف آن شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز است كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد. مطالعات نشان مي‌دهد اين چاشني خواص درماني مفيدي دارد و به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي‌شود. به نوشته روزنامه اكسپرس، سايرخواص درماني هل عبارتند از: تقويت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن. اين دانه به هضم غذا هم كمك مي‌كند. اگر عرق بدبو باشد يا دهان بوي بدي بدهد،
    6 گرم «هل» را با غلاف آن دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد، اين چاشني براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي‌شود، تقويت‌‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زياد آن، هم تپش قلب را افزايش مي‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست و مصرف «هل» براي رفع سردرد و كاهش حمله‌هاي بيماري صرع نيز سودمند است.
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 30-Nov-2012 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    روغن هل، معده را ضدعفونی می کند

    هل ادویه معروفی است که قرن ها مورد استفاده قرار می گیرد. این ادویه بومی کشورهای جنوب شرق آسیا با بو و طعم خوب غذاها را لذیذتر می کند.
    سلامت نیوز : هل ادویه معروفی است که قرن ها مورد استفاده قرار می گیرد. این ادویه بومی کشورهای جنوب شرق آسیا با بو و طعم خوب غذاها را لذیذتر می کند.در این مطلب به نقل از «herbal medicine» به خواص روغن طبیعی هل اشاره می کنیم که امیدواریم مفید واقع شود.

    *روغن هل با تحریک سیستم گوارش آن را تقویت می کند.
    *از معده در برابر عفونت ها محافظت می کند.
    *به ترشح اسید معده و صفرا کمک می کند.
    *اشتها را باز می کند و با سوزش سردل مقابله می کند.
    *خاصیت سم زدایی دارد و در پاکسازی بدن موثر است.
    *گردش خون ریه ها را بهبود می بخشد.
    *از بروز اسپاسم پیشگیری می کند.
    *برای مبتلایان به آسم و برونشیت مفید است.
    *با افسردگی و خستگی مفرط مقابله می کند.
    *از آن برای رفع بوی بد دهان استفاده می شود.
    *گلودرد را برطرف می کند.
    *ورم، درد مفصل، اسپاسم های تنفسی را معالجه می کند.
    *خاصیت ضدعفونی کننده دارد.
    *خلط آور طبیعی است.
    منبع:روزنامه خراسان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    با اعجاز «هل» آشنا شويم
    «هل» موثر براي سرفه و سرماخوردگي و درمان سردرد

    هندي‌ها و پاكستاني‌ها در مقايسه با ساير كشورهاي جهان بيشترين مصرف‌ كننده‌هاي چاشني معطر «هل»هستند.

    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، «هل»؛ ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد.

    مطالعات نشان مي‌دهد كه اين چاشني خواص درماني مفيدي دارد از جمله اين كه به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي ‌شود.

    به نوشته روزنامه اكسپرس، سايرخواص درماني هل عبارتند از:

    - دانه «هل» تقويت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نيز كمك مي ‌كند.

    - در صورتي كه عرق بدبويي داريد يا دهان شما بوي خوبي نمي ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چاي دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد.

    - اين چاشني براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي ‌شود.

    - «هل» تقويت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زياد آن، هم تپش قلب را افزايش مي ‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست.

    - مصرف «هل» براي رفع سردرد و كاهش حملات بيماري صرع نيز سودمند است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    «هل» براي درمان سرفه و سرماخوردگي موثر است

    ايسنا: هل، ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌ و انواع مختلف آن شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز است كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد. مطالعات نشان مي‌دهد اين چاشني خواص درماني مفيدي دارد و به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي‌شود. به نوشته روزنامه اكسپرس، سايرخواص درماني هل عبارتند از: تقويت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن. اين دانه به هضم غذا هم كمك مي‌كند. اگر عرق بدبو باشد يا دهان بوي بدي بدهد،
    6 گرم «هل» را با غلاف آن دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد، اين چاشني براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي‌شود، تقويت‌‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زياد آن، هم تپش قلب را افزايش مي‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست و مصرف «هل» براي رفع سردرد و كاهش حمله‌هاي بيماري صرع نيز سودمند است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت