جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 7 از 7 مجموع

موضوع: مارچوبه

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض مارچوبه

    مصرف مارچوبه براي رفع خواب‌آلودگي

    جام جم آنلاين: محققان در يك پژوهش جديد دريافته‌اند كه مارچوبه براي مقابله با خواب آلودگي صبحگاهي و حفاظت از كبد مفيد است.

    به گزارش ايسنا، عصاره مارچوبه حاوي اسيدهاي آمينه و مواد معدني است كه مي‌تواند حالت خواب آلودگي و كسالت را برطرف كند و از سلول‌هاي كبدي در برابر مواد سمي محافظت كند. اين گياه مصرف زيادي در سراسر جهان دارد و از مدت‌ها پيش به عنوان يك داروي گياهي به دليل خواص ضد سرطاني كه دارد، مورد استفاده قرار گرفته است.

    مارچوبه در عين حال خاصيت ضد‌قارچي و ضد التهابي دارد و ادرار آور هم هست. در اين پژوهش محققان انستيتو علوم پزشكي دانشگاه كره‌اي ججيو، تركيبات اين گياه را مورد تجزيه و تحليل قرار داده و تاثير آن را روي سلول‌هاي كبدي انساني و حيواني مطالعه كرده‌اند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مارچوبه براي رفع خواب آلودگي صبح و حفاظت از كبد مفيد است

    محققان در يك پژوهش جديد دريافته‌اند كه مارچوبه براي مقابله با خواب آلودگي صبحگاهي و حفاظت از كبد مفيد است.
    عصاره مارچوبه حاوي اسيدهاي آمينه و مواد معدني است كه مي‌تواند حالت خواب آلودگي و كسالت را برطرف كند و از سلولهاي كبدي در برابر مواد سمي محافظت نمايد.

    اين گياه مصرف زيادي در سراسر جهان دارد و از مدتها پيش به عنوان يك داروي گياهي به دليل خواص ضد سرطاني كه دارد، مورد استفاده قرار گرفته است.

    مارچوبه در عين حال خاصيت ضد قارچي و ضد التهابي دارد و ادرار آور هم هست.

    در اين پژوهش محققان انستيتو علوم پزشكي دانشگاه كره‌اي ججيو، تركيبات اين گياه را مورد تجزيه و تحليل قرار داده و تاثير آن را روي سلولهاي كبدي انساني و حيواني مطالعه كرده‌اند.

    شرح اين پژوهش در مجله ساينس فود منتشر شده است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خواص مارچوبه


    مارچوبه را می‌توان به صورت مختلف مصرف كرد.باید مارچوبه را با كمی ‌آب و حرارت كم در ظرف‌های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آن را برداشت.آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده كنید زیرا دارای ویتامین و املاح است.وقتی كه مارچوبه می‌خرید دقت كنید تازه باشد.شاخه‌های مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوك آن نباید باز شده باشد و اگر فلس‌های نوك آن باز باشد نشانه این است كه گیاه مدت زیادی مانده و كهنه شده است.
    مارچوبه دارای آسپاراژین ف كونی فرین،اینوزیت،تانن،اسید گالیك،آسپاراگوز و اسید سوكسی نیك می‌باشد.دانه آن دارای 15‌درصد مواد روغنی است.این روغن زرد مایل به قرمز است.مارچوبه حاوی آب، پروتئین،چربی،مواد نشاسته‌ای،كلسیم،فسفر،آهن سدیم،پتاسیم،ویتامین آ،ویتامین ب 1،ویتامین ب 2 ویتامین ب 3 و ویتامین ث است.

    خواص دارویی
    این گیاه ادرارآور و دارای خواص زیادی است:خوردن آن دید چشم را تقویت می‌كند،مارچوبه ضعف مثانه را برطرف می‌كند،برای تقویت قلب مفید است،همچنین ملین است و یبوست را برطرف می‌كند و تب بری قوی است.مارچوبه به علت داشتن كلروفیل خونساز است و كسانی كه كم خون هستند باید از آن استفاده كنند.این گیاه به ساختن گلبول‌های قرمز خون نیز كمك می‌كند.

    طرز استفاده:
    برای نگاهداری مارچوبه آن را در پارچه‌های مرطوب ببندید و در یخچال قرار دهید،زیرا گرما و خشكی آن را از بین می‌برد.مارچوبه را نیز می‌توان در سالاد ریخت یا از آن سوپ تهیه كرد. مورد دیگر استفاده از مارچوبه غیر از پختن آن به صورت دم كرده آن است.

    دم كرده مارچوبه را به این صورت تهیه كنید:
    چند شاخه مارچوبه را در داخل یك لیتر آبجوش بریزید و مقداری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه كنید و بگذارید مدت 5 دقیقه دم بكشد.از این دم كرده به مقدار 2 تا 3 فنجان در روز برای تسكین و آرامش قلب استفاده كنید.توجه داشته باشید مارچوبه را نباید آنهایی كه مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند یا اشخاص عصبی مصرف كنند.مارچوبه همچنین برای مبتلایان به رماتیسم و سنگ كلیه خوب نیست.

    منبع:jamejamonline.ir
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مارچوبه ؛ تقويت‌كننده قلب و چشم

    جام جم آنلاين: شايد خيلي از ما مارچوبه را نشناسيم يا از خواص درماني آن آگاه نباشيم ، اما پزشكان متخصص تغذيه معتقدند اين گياه افزون برخواص درماني فراوان ، مقوم قلب است و ديد چشم را هم تقويت مي‌كند.
    مارچوبه را مي‌توان به صورت مختلف مصرف كرد . بايد مارچوبه را با كمي ‌آب و حرارت كم در ظرف‌هاي ضد زنگ پخت و تقريبا نيمه خام آن را برداشت. آب مارچوبه را دور نريزيد و از آن براي سوپ استفاده كنيد زيرا داراي ويتامين و املاح است. وقتي كه مارچوبه مي‌خريد دقت كنيد تازه باشد.

    شاخه‌هاي مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوك آن نبايد باز شده باشد و اگر فلس‌هاي نوك آن باز باشد نشانه اين است كه گياه مدت زيادي مانده و كهنه شده است.

    مارچوبه داراي آسپاراژين ف كوني فرين، اينوزيت، تانن، اسيد گاليك، آسپاراگوز و اسيد سوكسي نيك مي‌باشد. دانه آن داراي 15‌درصد مواد روغني است. اين روغن زرد مايل به قرمز است. مارچوبه حاوي آب، پروتئين، چربي، مواد نشاسته‌اي،كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، ويتامين آ، ويتامين ب 1، ويتامين ب 2، ويتامين ب 3 و ويتامين ث است.

    خواص دارويي

    از نظرطب قديم ايران مارچوبه گرم و خشك است همچنين اين گياه ادرارآور و داراي خواص زيادي است :خوردن آن ديد چشم را تقويت مي‌كند، مارچوبه ضعف مثانه را برطرف مي‌كند، براي تقويت قلب مفيد است، همچنين ملين است و يبوست را برطرف مي‌كند و تب بري قوي است.

    مارچوبه به علت داشتن كلروفيل خونساز است و كساني كه كم خون هستند بايد از آن استفاده كنند. اين گياه به ساختن گلبول‌هاي قرمز خون نيز كمك مي‌كند.

    طرز استفاده: براي نگاهداري مارچوبه آن را در پارچه‌هاي مرطوب ببنديد و در يخچال قرار دهيد، زيرا گرما و خشكي آن را از بين مي‌برد. مارچوبه را نيز مي‌توان در سالاد ريخت يا از آن سوپ تهيه كرد.

    مورد ديگر استفاده از مارچوبه غير از پختن آن به صورت دم كرده آن است.

    دم كرده مارچوبه را به اين صورت تهيه كنيد:چند شاخه مارچوبه را در داخل يك ليتر آبجوش بريزيد و مقداري هم رازيانه و جعفري به آن اضافه كنيد و بگذاريد مدت 5 دقيقه دم بكشد. از اين دم كرده به مقدار 2 تا 3 فنجان در روز براي تسكين و آرامش قلب استفاده كنيد.

    توجه داشته باشيد مارچوبه را نبايد آنهايي كه مبتلا به ورم مجاري ادرار هستند يا اشخاص عصبي مصرف كنند. مارچوبه همچنين براي مبتلايان به رماتيسم و سنگ كليه خوب نيست.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    فواید گیاه مارچوبه از منظر سلامتی

    نام مارچوبه (خانواده سوسن) از کلمه ای یونانی و به معنای رستن و جوانه زدن می باشد. اکنون مقدار قابل توجهی از این گیاه در سراسر دنیا زیر کشت می باشد.
    تاریخچه حیات این گیاه با شکوه به 2000 سال پیش در منطقه شرق مدیترانه باز می گردد. جایی که این گیاه به دلیل خاصیت منحصر به فرد و نقش درمانی و کیفیت نیروزایی جنسی که داشت به عنوان هدیه انتخاب می شد. گیاه نیزه ای مارچوبه از سرشاخه گیاه و در خاک شنی ، تحت شرایط ایده ال حدود 10 اینچ در 24 ساعت شبانه روز رشد می کند.رایج ترین نوع آن به رنگ سبز می باشد اما انواع سفید و بنفش آن نیز موجود است. این گیاه یکی از مقوی ترین گیاهان می باشد که سرشار از فولیک اسید، پتاسیم، فیبر، تیامین، ویتامین a، b6 و c می باشد
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مارچوبه Asparagus


    كليات گياه شناسي

    مارچوبه گياهي است علفي و چند ساله كه ارتفاع آن تا چند متر مي رسد و داراي شاخه هاي نسبتا چوبي و صاف مي باشد .

    مارچوبه بصورت وحشي در اكثر نقاط دنيا مي رويد برگهاي آن فلسي شكل بوده كه از كنار آنها شاخه هايي باريك و دراز و سبز رنگ بصورت دسته هاي 3 تا 8 تائي خارج مي شود .

    بعلت زيبا بودن اين گياه را بصورت تزئيني در باغچه ها مي كارند مار چوبه را در اوائل پائيز مي چينند .

    اين گياه از قديم الايام مورد استفاده بشر بوده است و حتي در اهرام ثلاثه مصر نقاشي هايي وجود دارد كه مارچوبه را نشان مي دهد .

    مارچوبه را مي توان بصورت مختلف مصرف كرد . بايد مارچوبه را با كمي آب و حرارات كم در ظرف هاي ضد زنگ پخت و تقريبا نيمه خام آنرا برداشت . آب مارچوبه را دور نريزيد و از آن براي سوپ استفاده كنيد زيرا داراي ويتامين و املاح مي باشد . وقتيكه مارچوبه مي خريد دقت كنيد تازه باشد .

    شاخه هاي مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوك آن نبايد باز شده باشد و اگر فلسهاي نوك آن باز باشد نشانه اين است كه گياه مدت زيادي مانده و كهنه شده است .

    تركيبات شيميايي:
    مارچوبه داراي آسپاراژين ف كوني فرين ، اينوزيت ، تانن ، اسدي گاليك ، آسپاراگوز ، و اسيد سوكسي نيك مي باشد دانه آن داراي 15 درصد مواد روغني مي باشد اين روغن زرد مايل به قرمز است .

    درصد مواد موجود در مارچوبه بصورت زير است

    آب 90 گرم

    پروتئين 2/5 گرم

    چربي 0/2 گرم

    مواد نشاسته اي 4/2 گرم

    كلسيم 22 ميلي گرم

    فسفر 60 ميلي گرم

    آهن 1/1 ميلي گرم

    سديم 2 ميلي گرم

    پتاسيم 275 ميلي گرم

    ويتامين آ 900 واحد

    ويتامين ب 1 0/2 ميلي گرم

    ويتامين ب 2 0/2 ميلي گرم

    ويتامين ب 3 1/5 ميلي گرم

    ويتامين ث 35 ميلي گرم

    خواص داروئي:
    از نظرطب قديم ايران مارچوبه گرم و خشك است بنابراين آنهايي كه سرد مزاج هستند بايد آنرا با عسل بخورند و آنهايي كه گرم مزاج هستند بايد آنرا با سركه بخورند .

    مارچوبه گياهي است ادرار آور و داراي خواص زيادي است

    1)خوردن آن ديد چشم را تقويت مي كند

    2)براي تقويت نيروي جنسي مفيد است

    3)ضعف مثانه را برطرف مي كند

    4)براي تقويت قلب مفيد است

    5)ملين است و يبوست را برطرف مي كند

    6)تب بر است

    7)مارچوبه بعلت داشتن كلروفيل خونساز است و كسانيكه كم خون هستند بايد از آن استفاده كنند .

    8)مارچوبه به ساختن گلبولهاي قرمز خون كمك مي كند

    طرز استفاده:
    براي نگاهدري مارچوبه آنرا در پارچه هاي مرطوب ببنديد و در يخچال قرار دهيد زيرا گرما و خشكي آنرا از بين ميبرد

    مارچوبه را نيز مي توان در سالاد ريخت و يا از آن سوپ تهيه كرد .

    مورد ديگر استفاده از مارچوبه غير از پختن آن بصورت دم كرده آن است

    دم كرده مارچوبه را به اين صورت تهيه كنيد :

    چند شاخه مارچوبه را در داخل يك ليتر آبجوش بريزيد و مقدري هم رازيانه و جعفري به آن اضافه كنيد و بگذاريد مدت پنج دقيقه دم بكشد . از اين دم كرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز براي تسكين و آرامش قلب استفاده كنيد .

    مضرات :
    مارچوبه را نبايد آنهايي كه مبتلا به ورم مجاري ادرار هستند و يا اشخاص عصبي مصرف كنند . مارچوبه همچنين براي مبتلايان به رماتيسم و سنگ كليه خوب نيست .
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مارچوبه
    درهند و چین برگهای ان و گلهای گیاه را له كرده و مدت یك شب می گارند بماند و پس ازان با فشار با عصاره و شیره ان می گیرند و با كمی عسل مخلوط كرده می خورند برای بند اوردن اسهال واسهال خونی مفیداست.


    در كتب طب سنتی با نام « هلیون » و « هلگون » امده است. به عربی « خشب الحیه » و به فرانسوی « Asperge commune » و Asperge و به انگلیسی Asparagus گفته می شود . گیاهی است از خانواده Aparagaceae نام علمی ان Asparagus officinalis L می باشد.

    ● مشخصات

    مارچوبه گیاهی است علفی چند ساله كه قسمت زیرزمینی ان شامل یك توده گوشتی است كه چندین جوانه در قسمت فوقانی ان و تعداد زیادی ریشكهای پراكنده و نسبتا ضخیم در قسمت زیر ان قرار دارد .

    ساقه های نرم و ترد و گوشتی كه اوایل بهار از این قسمت زیر زمینی خارج می شود همان قسمت قابل مصرف و خوراكی ان است كه مارچوبه نامیده می شود. این ساقه های جوان یكساله كه به ارتفاع ۵/۱ – ۱ متر میرسد ، اگر به طور ازاد به خود رها شوند خیلی شاخه شاخه و منشعب می شوند بطوری كه انشعابات نازك و سبز شاخه های ان اغب با برگ اشتباه می شوند . برگای ان به صورت فلسهای مثلثی سبز روی سطح جدار خارجی ساقه نمایا ن شده و شاخه از بغل انها بیرون می ایند . گلهای ان كه در اوایل تابستان ظاهر می شود به رنگ سبز و زرد و شبیه لاله كوچك است. میوه ان كروی به قطر ۶ – ۵ میلی متر ، پس از رسیدن قرمز رنگ می شود و در داخل ان دانه های مثلثی سیاه مارچوبه قرار دارند.

    تكثیر مارچوبه از طریق كشت تخم یا دانه های ان انجام می شود. معمولادانه ها را مدت دو هفته قبل از كاشت لای پارچه مرطوبی كنار یك بخاری می گذارند كه در مدت ۱۵ روز جوانه زدن ان تسریع شود و اوایل بهار روی خطوطی به فاصله ۳۰ ساتنتی متر در خزانه كاشته و روی دانه ها كه نزدیك به هم با فاصله ۵ سانتی متری قرار دارند در حدود ۲ سانتی متر خاك ریخته می شود . در سال بعد نهالهای یكساله قوی كه هر یك دارای چند جوانه خوب و ریشه ای قوی هستند از خزانه به محل مزرعه اصلی برای كاشت منتقل و روی خطوطی با فاصله یك مترو فاصله بین بوته ها ۵/۰ متر كاشته می شوند. چون مارچوبه چند سال در زمین می ماند خاك مزرعه باید خوب شخم عمیق خوردهو كود كافی داده شده باشد.

    برداشت ساقه های مارچوبه همه ساله در اوایل پاییز و اوایل زمستان شروع می شود و ساقه ها از چند سانتی متری بالای خاك قطع میشوند پس از ان خاك كدر فاصله بنی بوته ها و خطوط كاشت خوب زیرو رو شده و كود داده می شود و به این ترتیب ضمن این كه پای بوته ها خاك داده می شود ، مزرعه نیز برای رشد گیاه در سالی كه در پیش دارد امااده می شود . مارچوبه در اذربایجان ، خوی ، تبریز ، و در مناطق مختلفه البرز و در جلفای اصفهان ، اراك ، كرمانشاه و در جنوب ایران و در بهارلو شیراز می روید و در برخی مناطق پرورش داده می شود.

    ● تركیبات شیمیایی

    از نظر تركیات شیمیایی در مار چوبه و جود مواد شیمیایی اسپاراژین و تایروزین و به علاوه اسانس روغنی فرار تایید شده است . در قسمت زیرزمینی ان ساكاروز و كولین و ارابینوز و در فاصله بین اوایل زمستان تا اوایل بهار اسپاراگوز وجود دارد . در دانه های گیاه یك روغن ثابت به رنگ قرمز رنگ مایل به زرد قابل استخراج در حدود ۱۵ درصد وجود دارد.

    ● در هر یك صد گرم ساقه ای خوردنی مارچوبه خام مواد زیر موجود است :

    اب ۹۱ گرم ، پروتئین ۵/۲ گرم ، چربی ۲/۰ گرم ، هیدراتهای كربن ¾ گرم ، خاكستر ۶/۰ گرم ، كلسیم ۲۲ میلی گرم ، فسفر ۶۲ میلی گرم ، اهن ۱/۱ میلی گرم ، سدیم ۲ میلی گرم ، پتاسیم ۲۷۸ میلی گرم ، ویتامین A ۹۰۰ واحد بین المللی ، تیامین ۱۸/۰ میلی گرم ، رایبو فلاوین ۲/۰ میلی گرم ، نیاسین ۵/۱ میلی گرم ، و ویتامین C ۳۳ میلی گرم .

    ● در هر یك صد گرم ساقه های خوردنی مارچوبه كه با اب كمی پخته شده مواد زیر مووجود است .

    اب ۹۳ گرم ، پروتئین ۲/۲ گرم ، چربی ۲/۰ گرم ، هیدراتهای كربن ۹/۲ گرم ، خاكستر ۴/۰ گرم ، كلسیم ۲۱ میلی گرم ، فسفر ۵۰ میلی گرم ، اهن ۶/۰ میلی گرم ، سدیم ۱ میلی گرم، پتاسیم ۱۸۳ میلی گرم ، ویتامین A ۹۰۰ واحد بین المللی ، تیامین ۱۶/۰ میلی گرم ، رایبوفلاوین ۱۸/۰ میلی گرم ، نیاسین ۴/۱ میلی گرم و ویتامین C۲۶ میلی گرم.

    ● خواص – كاربرد

    در هند: مارچوبه مدر است و بویژه قسمت زیرزمینی و ریشه ان بیشتر از ساقه ان مدر استو درموارد استسقا و ضعف عمل مثانه ، زردی و تقویت قلب و تقویت نیروی جنسی مفید می باشد ولی برای اشخاص مبتلا به التهاب مجرای ادرار و خیلی عصبانی و مبتلایان به روماتیسم حادو سنگ كلیه تجویز نمی شود زیرا اثار ناراحت كنندهو تشدید كننده بیماری دارد. از دم كرده ریشه ان در مووارد یرقان و خستگی و ضعف كبد در اثر هجوم الدم می خورند.

    در چین و ژاپن و كره و هند و چین بیشتر از گونه A. Cochinchinensis ( Lour ) . Merr كه مترادفهای ان A.Lucidus linde و Melanthinum cochinchinensis Lour می باشد .

    به عنوان دارو در موارد مختلف استفاده می شود . معمولا ساقه زیرزمینی و ریشه های ضخیم ان را در زمستان جمع اوری كره و قبل از خشك دشن می جوشانند و در حالی كه هنوز گرم است پوست ان را می كنندو با دودگوگرد ان را سفید كرده و ۲۴ ساعت می گذارند خشك شود. این دارو دارای طعم شیرین و پس از اندك زمانی طعم ان كمی تلخ می شود و برای تقویت به عنوان توننیك برای زنان و مخصوصا برای تسكین سرفه ناشی از ناراحتی ها و برایاخلاط خونی و خشكی گلو و یبوست تجویز میشود . سایر خواص ان مدر ، تب بر { چونگ } ضد سرفه { چیو } سینه ای { شیباتا } و محرك اعصاب { استوارت } میباشد.

    درهند و چین برگهای ان و گلهای گیاه را له كرده و مدت یك شب می گارند بماند و پس ازان با فشار با عصاره و شیره ان می گیرند و با كمی عسل مخلوط كرده می خورند برای بند اوردن اسهال واسهال خونی مفیداست { پتلو }

    از نظر طبیعت طبق نظر حكمای طب سنتی مارچوبه یا هلیون كمی گرم و خشك است و درمورد خواص ان معتقدند كه ریشه ان مدر است و خوردن ان برای افزایش دید چشم و متوقف كردن اب در اغاز اب اوردن چشم ( اب سفید ) و درد سینه و ریه و استسقا مفید است. خوردن پخته ان ملین است و قی اور بلغم لزج معده و رافع درد روده ها و مدر میباشد . اسراف د رخوردن ان مضر است و ایجاد درد مفاصل می كند به این جهت سرد مزاجان باید ان را با عسل بخورند و گرم مزاجان در سركه بجوشانند.

    دم كرده ریشه مارچوبه به مقدار ۲۰ گرم در هزار گرم اب جوش تهیه می شود ، مقدار خوراك ان یك فنجان یا دو فنجان به عنوان مدر و مسكن قلب خورده می شود.

    ● تهیه شربت از شاخه های جوان مارچوبه

    عصاره ساقه های جوان مارچوبه ۳۰ واحد كه با حرارت صاف شده باشد گرفته و ۱۸ واحد قند در حمام ماریه با ان مخلوط و حل كنند مقدار خوراك ازاین شربت ۱۰۰ – ۲۰ گرم است كه به عنوان شربت مدر و ارام بخش قلبی مصرف می شود.

    موسسه اطلاع‌رسانی طعام اسرار
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت