جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: خواص درمانی تخم گشنيز / اخبار

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض خواص درمانی تخم گشنيز / اخبار

    عصاره تخم گشنيز سبب کاهش درد حاد مي شود .
    جمعي از محققان گروه فيزيولوژي دانشکده پزشکي سمنان در مطالعات خود عصاره آبي گياه گشنيز را با دوزهاي 100 و200 ميلي گرم به ازاي هر کيلوگرم وزن به 70 موش نر 25 تا 30 گرمي از نژاد البينو تزريق کردند .

    نتايج اين تحقيق نشان داد که عصاره تخم گياه گشنيز پاسخ دهي حيوانات را به محرکهاي درد زا کاهش مي دهد
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 01-Dec-2012 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    تخم گشنیز

    مهمترين مواد موثر و تركيبات شيميايي:

    1-لينالول
    2-آنتول كامفر كامفن كومارين ها
    3-اسيدهاي چرب اولئيك، لينديك، پتروسلينيك
    4-فلاونوئيدها شامل: كريستين ، روتين
    5-كلروژنيك اسيد و كافئيك اسيد
    6-انواع ويتامين و مواد معدني بتاسيتوسترول

    مهمترين كاربردهاي درماني
    1-ضد نفخ بسيار قوي درمان اتساع شكمي (1 قاشق چايخوري از پودر تخم گياه بعد از هر وعده غذايي)
    2-هضم كننده و جلوگيري از ترش كردن بعد از خوردن غذا
    3-ضد تهوع و ضد استفراغ
    4-درمان سوء هاضمه و تقويت معده و دستگاه گوارش ملين ملايم و درمان كننده بواسير يا هموروئيد
    5-خاصيت ضد باكتري دارد و بيماري هاي عفوني روده را از بين مي برد.
    6-ضد اسپاسم دستگاه گوارش بوده ودل درد و معده درد را درمان مي كند.
    7-ضد لارو ضد انگل هاي روده انسان ضد ميكروب و آنتي باكتريال ضد قارچ هاي بيماري زا
    8-كاهش دهنده بسيار عالي قند خون
    9-كاهش دهنده بسيارقوي چربي هاي خون
    10-كمك كننده به درمان بيماريهاي اعصاب مانند صرع
    11-خاصيت آنتي اكسيدان بسيار قوي دارد و طعم دهنده بسيار عالي براي غذاهاست.
    12-بخور آن جهت درمان گريپ و سينوزيت بسيار مناسب است.
    13- مسكن، آرام بخش و خواب آور است ولي مصرف بيش از حد آن توليد مستي توام با خستگي شديد مي كند و گاهي به خوابي عميق و گنگي و بي حسي منجر مي شود.
    در تمامي موارد فوق يك قاشق چايخوري از پودر تخم گشنيز بعد از هر وعده غذايي ميل شود و يا به صورت دم كرده دريك فنجان آب جوش بعد از ناهار و شام مصرف گردد.
    اسيد كلروژنيك موجود در آن يكي از قوي ترين جمع كننده هاي راديكال هاي آزاد است و خاصيت ضد سرطان، ضد ميكروب، ضد ويروس و ضد چربي به خون يا ldl مي باشد و كاهنده بسيار عالي براي چربي هاي خون مي باشد.
    كريستين موجود درآن آنتي اكسيداني بسيار قوي با فعاليت گسترده مي باشد. اين ماده از تشكيل لخته و در نتيجه انسداد شريان ها جلوگيري مي كند. كساني كه از اين ماده استفاده مي كنند خطر بروز حمله قلبي كشنده درآنها بسياركم
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت