جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: خاکشیر/ مقالات

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض خاکشیر/ مقالات

    چرا دختران جوان باید خاكشیر بخورند
    خاكشیر علاوه بر رفع عطش، خواص دیگری نیز دارد كه از میان آن‌ها به رفع جوش‌های پوستی، تقویت معده، كمك به اضافه‌وزن( همه مشكلاتی كه یك دختر جوان لاغر ممكن است با آن روبرو باشد) می‌توان اشاره كرد.
    سلامت نیوز: خاكشیر علاوه بر رفع عطش، خواص دیگری نیز دارد كه از میان آن‌ها به رفع جوش‌های پوستی، تقویت معده، كمك به اضافه‌وزن( همه مشكلاتی كه یك دختر جوان لاغر ممكن است با آن روبرو باشد) می‌توان اشاره كرد.

    بعضی از مردم با خاصیت خنك‌كنندگی، ضدعطش و صفرابر خاكشیر آشنا هستند و به همین دلیل آن را در فصل تابستان در برنامه‌های غذایی خود می‌گنجانند یا در روزهای گرم تابستان از شربت خاكشیر و تركیب آن با عرق‌های گیاهی مثل شاه‌تره برای پذیرایی از مهمانان‌شان استفاده می‌كنند اما خاكشیر علاوه بر این، خواص دیگری نیز دارد كه از میان آن‌ها به رفع جوش‌های پوستی، تقویت معده، كمك به اضافه‌وزن( همه مشكلاتی كه یك دختر جوان لاغر ممكن است با آن روبرو باشد) می‌توان اشاره كرد.

    دفع سنگ كلیه

    درمانگران، مصرف مخلوطی از خاكشیر و ترنجبین برای درمان سنگ كلیه در افرادی كه به این بیماری مبتلا هستند یا كلیه آن‌ها استعداد سنگ‌سازی‌ را دارد، توصیه می‌كنند. برای تهیه این نسخه خانگی كافی است 3 قاشق غذاخوری ترنجبین را در یك لیوان آب به‌مدت 5 ساعت خیسانده و پس از این مدت آن را صاف كنید. سپس ترنجبین صاف كرده را با 2 قاشق غذاخوری مخلوط كرده و آن را میل كنید. نوشیدن این مخلوط به‌صورت روزانه به دفع سنگ كلیه كمك می‌كند. علاوه بر این افرادی كه دچار بوی بد دهان به‌دلیل عفونت و مشكلات بلغمی هستند نیز می‌توانند از این نسخه استفاده كنند.

    با جوش صورت وداع كنید

    مخلوط 2 قاشق غذاخوری خاكشیر با عرق شاه‌تره، عرق كاسنی و عرق بیدمشك تركیب خوبی برای درمان جوش‌های صورت است. برای استفاده از این مخلوط كافی است یك استكان از هر یك از عرق‌های گیاهی شاه‌تره، بیدمشك وكاسنی را با هم مخلوط كرده و آن را با 2 قاشق غذاخوری خاكشیر تركیب كنید. نوشیدن این تركیب علاوه بر آن‌كه جوش‌های صورت را درمان می‌كند برای افرادی كه دچار گرفتگی صدا هستند نیز موثر است. مدت درمان با این نسخه دست كم 3 هفته است و پس از این مدت نتایج بهبود به مرور در چهره بیمار نمایان می‌شود.

    اگر دوست دارید وزن اضافه كنید

    افراد لاغر و كسانی كه تمایل دارند وزن خود را بالا ببرند، می‌توانند از این نسخه استفاده كنند. این گروه اگر خاكشیر را با شیر میل كنند می‌توانند با نوشیدن این خاكشیر صبح ناشتا به درمان لاغری و افزایش وزن خود كمك كنند. به اعتقاد درمانگران، درصورتی كه شیر تازه و طبیعی باشد میزان تاثیرگذاری این نسخه بیشتر می‌شود. بنابراین افرادی كه به شیر طبیعی دسترسی دارند بهتر است از شیر طبیعی و روستایی استفاده كنند.

    اسهال را درمان كنید

    ابتلا به اسهال در فصل تابستان یكی از اختلالاتی است كه در كودكان بسیار شایع است. درمانگران طب سنتی ایران برای درمان این مشكل، دارویی را تجویز می‌كنند كه در تمامی خانه‌ها امكان تهیه و مصرف آن وجود دارد. برای تهیه این دارو كافی است خاكشیر را بو داده و آن را با آب و عسل مخلوط كنید و به بیمار بدهید. این تركیب را متناسب با سن بیمار، هر 2 ساعت یك بار برای او تجویز می‌كنند. میزان مصرف این مخلوط از یك قاشق غذاخوری تا یك سوم استكان برای خردسالان تجویز شده است.

    بهبود لك‌ها با خاكشیر

    برای از بین بردن لك‌های پوست به‌ویژه صورت یكی از بهترین روش‌ها، نوشیدن خاكشیر و ترنجبین است. افرادی كه از این تركیب به‌صورت روزانه و مستمر به‌مدت 3 هفته استفاده كنند بعد از مدتی با روشنی پوست و از بین رفتن لك‌های صورت و پوست‌شان روبه‌رو می‌شوند. برای تهیه این تركیب نیز لازم است ترنجبین را 5 ساعت در آب بخیسانید و صاف شده آن را با 2 قاشق خاكشیر مخلوط كرده و میل كنید.

    اگر دل ضعفه می‌گیرید، خاك‌شیرو عسل بخورید

    برخی از افراد هستند كه در طول روز دچار دل ضعفه می‌شوند. این دل‌ضعفه ممكن است در طول روزهای گرم تابستان یا در ایام ماه رمضان به سراغ افراد مختلف بیاید. برای پیشگیری از بروز این دل‌ضعفه كافی است، خاكشیر و آب عسل را با هم تركیب كرده و میل كنید. برای تهیه آب عسل باید یك لیتر آب و یك كیلو عسل را با هم بجوشانید. بعد از مدتی كه این تركیب جوشید كفی روی آن تشكیل می‌شود كه باید از دیگر مواد موجود در ظرف جدا شود. مابقی مواد همان تركیبی است كه برای بهبود دل‌ضعفه و پیشگیری از بروز آن مصرف می‌شود. اگر چه عسل با حرارت، برخی از ویتامین‌ها و مواد مغذی خود را از دست می‌دهد اما در عین حال مواد مفیدی در آن باقی می‌ماند كه برای درمان دل‌ضعفه بسیار مناسب است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    فواید خوردن خاکشیر


    خوردن خاکشیر بخصوص در تابستان را فراموش نکنید زیرا ...

    خاکشیر اسیدچرب‌هایی مانند اسیدلینوئیک، ‌اسیدلینولنیک، اسیداولئیک، ‌اسیدپالمتیک و اسیداستئاریک دارد. خاکشیر التهاب کلیه را برطرف می‌کند و برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی مفید است.

    در رفع جراحات و تب‌های شدید بسیار تاثیر دارد و بو داده آن اسهال‌های سخت را درمان می‌کند. خاکشیر تب‌بر و ادرارآور و برای رفع گرفتگی صدا مفید است.

    از گل‌ها و برگ‌های آن می‌توان برای درمان بیماری‌های ناشی از کمبودویتامینC استفاده کرد. بعضی از افراد پس از مصرف خاکشیر، سردرد می‌گیرند، به این گروه توصیه می‌کنیم خاکشیر را با کتیرا بخورند.

    منبع : irna.ir
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خاکشير، التيام دهنده زخم و جراحت است


    يک استاد گياه شناسي گفت: خاکشير التيام دهنده زخم و جراحت است.

    دکتر سيدمحمد معصومي، عضو هيات علمي دانشگاه رازي کرمانشاه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: خاکشير التيام دهنده زخم و جراحات است و از جوشانده اين گياه جهت رفع اسهال ساده، اختلاط خوني، رفع ترشحات زنانگي و به عنوان مدر در موارد آب آوردن انساج استفاده مي‌شود.

    وي افزود: از دانه خاکشير به عنوان تب بر، دفع کرم و رفع التهاب کليه استفاده مي‌شود و مصرف آن در دوران بارداري مفيد است.

    معصومي تصريح کرد: از دانه خاکشير به عنوان خنکي و ملين به صورت مخلوط در آب سرد استفاده مي‌شود.

    وي در ادامه در مورد ويژگي‌هاي گياه شناسي خاکشير، ابراز داشت: اين گياه، گياهي علمي است که ساقه آن تا ارتفاع يک متر ديده مي‌شود و از مشخصات آن اين است که ساقه منشعب در قسمت‌هاي انتهايي دارد و يا آن که اين انشعاب از ناحيه سطح زمين منشا مي‌گيرد.

    معصومي ادامه داد: برگ‌هاي خاکشير داراي بريدگي‌هاي بسيار و نخي شکل با ظاهر مشخص است به طوري که مي‌توان گياه را از روي شکل ظاهري برگ‌ها و ميوه‌هاي خورجين و باريک آن به وضع تقريبا قائم كه بر روي ساقه ظاهر مي‌شوند به سهولت تشخيص داد.

    وي گفت: گلهاي خاکشير به رنگ زرد روشن ديده مي‌شوند.

    اين استاد برجسته گياه شناسي دانشگاه رازي کرمانشاه در ادامه ابراز داشت: ميوه و دانه قسمت‌هاي مورد استفاده خاکشير هستند و به صورت خام چاشني غذا و دم کرده آن مورد استفاده قرار مي گيرد.

    معصومي افزود: ارديبهشت و خرداد زمان برداشت اين گياه از طبيعت است.

    وي در پايان گفت: نام علمي خاکشير «Descurainia Sophia» است که متعلق به تيره Cruciferae (شب بو) بوده و از گياهان دارويي استان کرمانشاه نيز محسوب مي‌شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت