1. سالاد کاهو

سالاد کاهو که خيلي از ما با نام سالاد فصل آن را مي‌شناسيم، جزو يکي از معروف‌ترين سالادهاي دنياست که در منوي تمام رستوران‌ها هم پيدا مي‌شود.


2. سالاد مرغ چيني

اين نوع سالاد براي اولين‌بار در دهه 1930 توسط چيني‌ها تهيه و به دنياي سالادها معرفي شد. سالاد مرغ چيني با سبزي‌هاي معطر و گاهي کاهو، بادام، نمک يا فلفل و سس چيلي همراه سينه مرغ کباب‌شده تهيه مي‌شود.




3. سالاد روسي

سالاد روسي، همان‌طور که از نامش پيداست، مخصوص کشور روسيه است. اين سالاد از ترکيب سيب‌زميني پخته، لوبياي‌سبز پخته، نخودسبز پخته،‌ لبو،‌ يک نوع گوشت، خيارشور، روغن، سرکه، سس‌مايونز و سبزي‌هاي معطري مانند نعناع، جعفري و ترخان تهيه مي‌شود. همان‌طور که مي‌بينيد، اين سالاد بسيار غني و پرکالري است و مي‌تواند به عنوان يک وعده اصلي غذايي هم مصرف شود.


4. سالاد الويه

تقريبا همه ما ايراني‌ها با طعم سالاد الويه آشنايي داريم. خيلي‌ها اين سالاد را متعلق به کشور ايتاليا و خيلي‌هاي ديگر هم آن را يوناني مي‌دانند. اين سالاد خوشمزه در بيشتر کشورهاي دنيا به عنوان يک غذاي اصلي و نه به عنوان سالاد، سرو مي‌شود.


5. سالاد ماکاروني

سالاد ماکاروني هم بيشتر يک نوع غذاست تا سالاد. اين سالاد ايتاليايي، با افزودن خيارشور، زيتون، ژامبون يا سينه مرغ کبابي،‌ ذرت شيرين، قارچ و سس‌مايونز به ماکاروني‌هاي شکلي درست مي‌شود و در ايتاليا طرفداران بسياري دارد.


6. سالاد اندونزي

اين سالاد بيشتر در کشورهاي اندونزي، مالزي و فيليپين تهيه مي‌شود و البته نام آن در منوي بيشتر رستوران‌هاي خوب دنيا به چشم مي‌خورد. ترکيبات اصلي سالاد اندونزي شامل سيب‌زميني پخته، ژامبون، خيارشور، قارچ و سس مايونز است.


7. سالاد ميوه

سالاد ميوه که براي اولين بار در قرن نوزدهم تهيه شد، از ترکيب ميوه‌هاي فصل درست مي‌شود. البته تمامي ميوه‌هاي به کار رفته در اين نوع از سالاد بايد پوست گرفته و نرم باشند و از ميوه‌هاي سفتي مانند سيب يا انار استفاده نمي‌شود. مردمان مديترانه، يکي از پروپا قرص‌ترين طرفداران سالادهاي ميوه‌اي هستند که با کمي عسل، طعم‌دار شده‌اند.

هفته نامه سلامت