جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 20 مجموع

موضوع: طرز تهیه انواع کوکو

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض طرز تهیه انواع کوکو

    كوكوسيب‌زميني

    كوكو از خانواده غذاهايي است كه سريع تهيه مي‌شود. اين خانواده‌ انواع و اقسام بسياري دارد به‌طوري كه مي‌توان در هر نوع آن، از يك ماده غذايي خاص استفاده كرد. حتي مي‌توان به كمك آن مواد غذايي‌اي را كه افراد خانواده دوست ندارند، به شكل خاصي درآورد و در رژيم غذايي‌شان وارد كرد. به‌طور مثال، بسياري از افراد كدوي سبز را دوست ندارند و مي‌توان اين غذا را به شكل كوكو درآورد تا اين افراد متوجه نشوند از چه مواد غذايي استفاده شده است.

    )1 بهتر است سيب‌زميني‌ را بپزيد و سپس به مايه اضافه كنيد، زيرا سيب‌زميني منبع آهن است اما اين ماده مغذي نزديك پوست سيب‌زميني جاي دارد و هنگام پوست‌كندن، مقادير بالايي از اين ماده مغذي از ميان مي‌رود. به اين دليل توصيه مي‌شود ابتدا سيب‌زميني‌ها با پوست آب‌پز و سپس پوست كنده شوند.

    )2 در تهيه اين غذا از سبزيجات مانند فلفل‌دلمه‌اي يا قارچ استفاده كنيد.

    )3 به جاي روغن مايع از روغن زيتون يا روغن‌هاي سرخ‌كردني استفاده كنيد زيرا اين دو روغن در حرارت بالا و در مدت طولاني، كمتر فرصت توليد تركيبات مضر دارند و به اين دليل، براي سرخ‌كردن‌هاي طولاني مفيدترند.

    )4 براي تردشدن سيب‌زميني از كمي ماست و آرد استفاده كنيد. البته توجه كنيد كه ماست كم‌چرب باشد و آرد را نيز به نسبت يك به دو با سبوس گندم مخلوط كنيد. اين كار از كالري غذايتان كم مي‌كند و به ارزش آن مي‌افزايد.

    )5 در اين غذا از تخم‌مرغ بيشتر استفاده مي‌شود. توصيه ما به شما اين است كه از تخم‌مرغ‌هايي كه داراي اسيدهاي چرب امگا سه هستند به جاي تخم‌مرغ‌هاي معمولي استفاده كنيد يا به مايه كوكو به جاي آن، ماست (البته نوع كم‌چرب) بيشتري بزنيد.

    )6 از انواع سبزيجات معطر مانند جعفري و ترخان و ... استفاده كنيد. اين كار مزه و طعم خاصي به كوكوي شما مي‌دهد و هر فرد بدغذايي را به خوردن وادار مي‌كند. به‌طور كلي سبزي‌هاي معطر وقتي به غذا اضافه مي‌شوند، اشتها را تحريك مي‌كنند.

    )7 براي كم‌مصرف‌ شدن روغن در غذايتان آن را در ظرفي نشكن بريزيد و در فر قرار دهيد. اين روش ميزان كالري غذايتان را در هر برش به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.‌

    طرز تهیه انواع کوکو سبزی
    طرز تهیه انواع کوکو سبزی
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 24-Dec-2010 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض كوكوي پنير و جعفري

    اگر امروز 3 تا ليوان شير يا لبنياتت را به اندازه كافي نخورده‌اي و دوست داري يك غذاي خوشمزه با شير و پنير و تخم‌مرغ درست كني، از مادر يا يك بزرگ‌تر كمك بگير تا با هم اين غذاي خوشمزه و پرخاصيت را تهيه كنيد.

    مواد لازم:

    پنير سفيد 100 گرم شير نصف ليوان فلفل كمي تخم‌مرغ 3 عدد

    جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري روغن به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    قسمت بچه‌ها: تو دوست كوچولوي من مي‌تواني در اين قسمت

    از آماده‌كردن غذا كمك كني. پنير را در يك ظرف بگذار و به كمك چنگال له‌كن، تخم‌مرغ و شير و جعفري و فلفل را هم به آن اضافه كن و به‌ هم بزن حالا:

    قسمت مخصوص بزرگ‌ترها: وقت آن است كه كه يك بزرگ‌تر به تو كمك كند. در يك ماهي‌تابه روغن را داغ كند و مواد آماده شده را مثل كوكو در ماهي‌تابه بريزد و سرخ كند. غذاي شما آماده شده. نوش ‌جان.

    همشهری
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض كوكو بادنجان سلامت

    همان‌طور كه در شماره‌هاي قبلي نيز گفته‌ايم، براي تهيه انواع كوكوها مي‌توان از انواع سبزيجات تازه استفاده كرد. اغلب اين غذاها سريع آماده مي‌شوند و در دسته غذاهاي مورد علاقه خانم‌هاي شاغلي قرار مي‌گيرند كه دير به خانه مي‌آيند. حتي مي‌توان به كمك اين نوع غذاها، آن دسته از مواد غذايي را كه افراد خانواده دوست ندارند، به شكل خاصي تهيه و در رژيم غذايي شان وارد كرد. به طور مثال، بسياري از افراد كدوي سبز را كمتر دوست دارند، در حالي كه مي‌توان اين غذا را به شكل كوكو تهيه كرد به طوري كه اين افراد متوجه نشوند در آن چه مواد غذايي استفاده شده است.

    )1 بهتر است قبل از تهيه مايه اين كوكو، بادنجان‌ها را آب‌پز كنيد تا ميزان روغني كه براي سرخ كردن آن استفاده مي‌شود، كمتر شود. بسياري از خانواده‌ها براي نگه داري بادنجان در فريزر و حتي استفاده سريع از آن، آن‌را يك بار سرخ مي‌كنند كه بهتر است از روش كباب كردن يا آب‌پز كردن به جاي اين روش استفاده شود.

    )2 در اين غذا مي‌توان از انواع سبزيجات مانند فلفل دلمه‌اي يا قارچ و حتي سبزيجات خشك معطر استفاده كرد.

    )3 به جاي روغن مايع از روغن زيتون يا روغن‌هاي سرخ كردني استفاده كنيد، زيرا در حرارت بالا و در مدت طولاني، كمتر فرصت توليد تركيبات مضر دارند و به اين دليل براي سرخ كردن‌هاي طولاني مفيدترند.

    )4 اگر از رژيم غذايي كم كالري پيروي مي‌كنيد، بهتر است علاوه بر سبزي‌هاي خشك معطر، سبوس گندم نيز به كوكويتان اضافه كنيد. اين كار موجب مي‌شود فيبر موجود در اين غذا بيشتر شده، از ميزان كالري در واحد حجم كاسته شود.

    )5 در اين غذا از تخم مرغ بيشتر استفاده مي‌شود. توصيه ما اين است كه از تخم مرغ‌هايي كه داراي اسيد‌هاي چرب امگا سه هستند، به جاي تخم مرغ‌هاي معمولي استفاده كنيد تا سطح كلسترول خونتان تغيير نكند.

    )6 به منظور كاهش روغن مصرفي براي سرخ كردن غذايتان، آن‌را در ظرفي نشكن بريزيد و در فر قرار دهيد. اين روش پخت از ميزان كالري غذايتان در هر برش به ميزان قابل توجهي مي‌كاهد زيرا روغني كه براي طبخ غذايتان به اين روش استفاده مي‌شود، كمتر از روش سرخ كردن است.

    )7 همراه اين غذا بهتر است از ماست كم چرب و سبزي خوردن تازه به همراه مقدار بسيار كمي‌نان استفاده كنيد. بهتر است نان هم از نوع كامل و سبوس دار باشد.‌

    هفته نامه سلامت
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض كوكو كدوي سلامت

    يكي از مشكلاتي كه بيشتر خانم‌هاي شاغل ايراني با آن رو به رو هستند آن است كه هر روز چه غذايي را براي خانواده‌شان تهيه كنند. اين افراد هميشه با محدوديت زماني رو به رو بوده و براي آنها غذايي بهترين است كه سريع، خوشمزه و با ارزش غذايي بالا باشد.

    از آنجايي كه تنوع غذايي براي همه گروه‌هاي سني توصيه مي‌شود آشنايي با غذاهاي سريعي كه ارزش غذايي فراواني نيز دارند، اهميت بسيار دارد. همان طور كه بارها و بارها درباره كوكوها صحبت كرده‌ايم و اينكه اين غذاها چه قدر ارزش غذايي دارند، اين بار مي‌خواهيم درباره يكي از بهترين‌هاي آنها و روش‌هاي پختي كه ارزش غذايي آن را بالاتر مي‌برد، صحبت كنيم:

    1) بهتر است در اين كوكو، كدوهاي سبز را كاملاً شسته و به همراه پوست رنده كرده و در تهيه مايه غذايتان استفاده كنيد. اين كار موجب مي‌شود كه فيبر غذايتان بالا رفته و از خواص آن بهره‌مند شويد. جالب است بدانيد كه مطالعات نشان داده است اين سبزي به خصوص با پوست، در كنترل قند خون بالا (البته در ديابت نوع دو) و كنترل چربي خون بسيار مؤثر است.

    2) در اين غذا مي‌توان از انواع سبزي‌ها مانند فلفل دلمه‌اي و يا قارچ و حتي زرشك و گردو نيز استفاده كنيد، البته مورد آخر را براي غذاي كساني به كار ببريد كه لاغرند يا كودكان و نوجواناني كه براي رشد به انرژي بيشتري نياز دارند.

    3) به جاي روغن مايع، از روغن زيتون يا روغن‌هاي سرخ كردني استفاده كنيد زيرا اين دو روغن در حرارت بالا و در مدت طولاني تركيبات مضر كمتري توليد مي‌كنند و به اين دليل براي سرخ‌كردن‌هاي طولاني مفيدترند. به علاوه، صرف‌نظر از اين روش، مايه كوكويتان را در ظرف نشكني ريخته و آن را در فر قرار دهيد تا با حرارت آن پخته شود. در اين روش، روغن مصرفي به حداقل خود مي‌رسد.

    4) اگر از يك رژيم غذايي كم كالري پيروي مي‌كنيد، بهتر است كه علاوه بر مواد ذكر شده، سبوس گندم نيز به كوكويتان اضافه كنيد (البته به ميزان دلخواه.) اين كار موجب مي‌شود تا فيبر موجود در اين غذا بيشتر شده و از ميزان كالري در واحد حجم كاسته شود.

    5) از آنجايي كه در اين غذا از تخم مرغ به مقدار بيشتري استفاده مي‌شود، توصيه ما به شما اين است كه از تخم مرغ‌هايي كه داراي اسيد‌هاي چرب امگا 3 هستند به جاي تخم‌مرغ‌هاي معمولي استفاده كنيد تا سطح كلسترول خونتان تغييري نكند و در عين حال از ارزش غذايي اسيدهاي چرب امگا 3 نيز بهره ببريد.‌

    هفته نامه سلامت
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکوي ماکاروني و پنير

    مواد لازم:

    * ماکاروني – سه چهارم ليوان

    * دانه ذرت پخته – يک ليوان

    * فلفل دلمه اي قرمز – يک عدد

    * هويج رنده شده – يک عدد

    * تخم مرغ – ۷ عدد

    * شير – نصف ليوان

    * نمک و فلفل به ميزان کافي

    * پنير خرد شده – يک ليوان
    طرز تهيه:

    * ماکاروني را به روال هميشه بپزيد، آبکش کنيد و کنار بگذاريد.

    * فر را روي ۱۲۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد و ظرف موردنظر را کمي چرب کنيد.

    * ماکاروني، ذرت، فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده، هويج رنده شده، پنير، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و در ظرف آماده بريزيد.

    * تخم مرغ و شير را با هم بزنيد و روي مخلوط ماکاروني بريزيد و به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا خودش را بگيرد. پس از کمي سرد شدن برش بزنيد و سرو کنيد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکوی هويج


    مواد لازم:

    * هويج رنده شده – يک و نيم ليوان

    * دانه ذرت – يک و نيم ليوان

    * تخم مرغ – يک عدد

    * پيازچه خرد شده – ۲ عدد

    * جعفري و يا گشنيز خرد شده – يک قاشق غذاخوري

    * شير، آرد کيک، آرد ذرت – هر کدام نصف ليوان

    * بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري

    * پودر کاري – نصف قاشق مرباخوري (در صورت تمايل)

    * مقداري نمک

    * روغن براي سرخ کردن
    طرز تهيه:

    * تمامي مواد را در ظرفي مخلوط کنيد. روغن که داغ شد با استفاده از دست يا قاشق هر بار مقداري از مواد را داخل تابه بريزيد تا تمام مواد سرخ شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکوی باقلا سبز

    مواد لازم:
    باقلای سبز پوست گرفته 250 گرم
    تخم مرغ 5 عدد
    شوید خشک یک قاشق سوپخوری
    آرد یک قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم





    طرز تهیه:
    باقلای سبز پوست گرفته را باید دو لپه کنید. سپس آن را با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. بعد آن را در صافی بریزید.

    در کاسه گودی 2 عدد از تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید تا آرد در آن حل شود. بقیه تخم مرغ ها را هم اضافه کنید.

    شوید ، باقلا ، نمک ، فلفل و زردچوبه را روی مخلوط تخم مرغ و آرد بریزید (به جای یک قاشق سوپخوری شوید خشک می توانید 2 قاشق سوپخوری شوید تازه خرد شده به مواد اضافه کنید).

    مخلوط را در ماهیتانه ریخته و سطح آن را صاف کنید. در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را گرفته و سرخ شود.

    سپس با کفگیر آن را برگردانید و بقیه روغن را اضافه کنید و پشت کوکو را هم سرخ کنید.

    این کوکو همراه با سبزی پلو بسیار خوشمزه می باشد.
    تبیان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکوی کدوسبز و پنير



    موادلازم براي 4 تا 6 نفر :
    کدو سبز 3 عدد بزرگ
    پياز درشت خرد شده 1 عدد
    سير رنده شده 3 حبه
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 3 قاشق غذاخوري
    پنير سفيد رنده شده 225 گرم
    جعفري، نعنا، و شويد خرد شده 4 تا 5 قاشق غذاخوري
    فلفل قرمز يک قاشق چايخوري
    نمک و فلفل سياه به اندازه لازم
    روغن براي سرخ کردن به اندازه لازم





    طرز تهيه :
    1. کدوها را با پوست رنده مي کنيم . کمي روي آنها نمک مي پاشيم و مي گذاريم بماند تا آب اضافي آن خارج شود( با دست فشار مي دهيم ). روغن مايع مخصوص سرخ کردني را در ماهي تابه ريخته و سير، پياز و کدو را تفت مي دهيم تا کمي نرم شوند.

    در کاسه اي تخم مرغ ها را هم زده و به آن آرد اضافه مي کنيم. سپس پنير، سبزيجات خرد شده، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سياه را به آن مي افزاييم . پس از آن کدو، پياز و سير تفت داده را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم.

    2- روغن را در ماهي تابه مي ريزيم و سپس با قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن سرخ مي کنيم تا طلايي شوند. سپس کوکوي آماده شده را در صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن خارج شود.

    تبیان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #9
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    كوكوي مغز



    مواد لازم: مغز گوسفند: يك عدد/ شير: نصف استكان/ تخم‌مرغ: 2 عدد/ آرد: يك قاشق غذاخوري/ نمك و فلفل: به ميزان لازم/ روغن براي سرخ كردن: به ميزان لازم

    طرز تهيه: مغز را كاملا تميز مي‌كنيم و رگ‌ها و مويرگ‌هايش را مي‌گيريم. اگر مغز را يك ربع در آب سرد قرار دهيم تا سفت شود، بهتر است چون مويرگ‌هاي آن را راحت‌تر مي‌شود جدا كرد. بعد از اين مرحله مغز را بخوبي له مي‌كنيم و تخم‌مرغ، شير، آرد، نمك و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. روغن را درون تابه ريخته و اجازه مي‌دهيم گرم شود. آنگاه مواد را به يكباره درون تابه مي‌ريزيم و مي‌گذاريم هر دو طرف آن خوب سرخ شود. مراقب باشيد حرارت اجاق گاز كم باشد، چون اين نوع كوكو خيلي زود مي‌سوزد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #10
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    كوكوی مرغ و سبزیجات



    برای تهیه این كوكو می‌توانید همراه با فلفل دلمه‌ای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده كنید.

    زمان تهیه: 10 دقیقه

    زمان پخت: 30 دقیقه


    مواد لازم برای 4 نفر:

    تخم‌مرغ: ‌6 عدد

    سیب‌زمینی متوسط: یك عدد

    پیاز متوسط: یك عدد

    مرغ پخته شده: یك پیمانه رنده شده

    شیر: یك چهارم پیمانه

    كره: ‌2 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: نصف از هر كدام

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    پنیر موزارلا: نصف پیمانه (اختیاری)

    نمك و فلفل



    طرز تهیه:

    • فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید.

    • شیر و تخم مرغ و نمك را خوب با هم مخلوط كنید.

    • سیب زمینی را پوست كنده و به قطعات مكعبی شكل یك سانتی‌متری تقسیم كنید.

    • سیب زمینی‌ها را درون روغن زیتون در یك تابه آنقدر سرخ كنید تا نرم شوند سپس نمك اضافه كنید.

    • در حین سرخ شدن سیب‌زمینی‌ها، پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای را به قطعات كوچك تقسیم كنید.

    • آن‌ها را به سیب‌زمینی‌های در حال سرخ شدن اضافه كنید و آن‌ها را نیز سرخ كنید.

    • در یك كاسه مرغ و سبزی‌جات را با هم مخلوط كنید.

    • در یك ظرف نسوز مخصوص فر، كره را آب كنید.

    • مخلوط تخم‌مرغ و شیر را درون ظرف ریخته و مرغ رنده شده و نیز سبزی‌جات را روی مخلوط پراكنده كنید.

    • در صورت تمایل، روی آن‌ها پنیر موزارلا بریزید.
    • مواد تهیه شده را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت