جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 5 از 5 مجموع

موضوع: طرز تهیه انواع کوکو سبزی

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض طرز تهیه انواع کوکو سبزی

    روش پخت کوکو سبزی


    مواد لازم برای ۴ نفر:
    سبزی کوکوی خرد شده ۲۵۰گرم

    زرشک و گردو ی خرد شده ۱قاشق سوپخوری از هر کدام

    تخم مرغ ۳عدد

    آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

    روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

    طرز تهیه:

    سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو) را پاک کنید، بشویید و ریز خرد نمایید. دقت داشته باشید که باید سبزی کوکو را از سبزی پلویی ریزتر خرد کنید.
    سبزی خرد کرده را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید.
    مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نیز به آن بیفزاییدو هم بزنید تا یکدست شود.
    سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود.
    وقتی روغن خوب داغ شد، نیمی از مایه کوکو را درون تابه بریزید سپس گردوی خرد شده و زرشک شسته را روی کوکو بپاشید.
    بعد بقیه مایه کوکو را روی گردو و زرشک بریزید و با پشت قاشق روی مواد را فشار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً سرخ و برشته شود.
    سپس کوکو را به شکل های دلخواه برش دهید و آنها را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود.
    می توانید از قالب مخصوص سرخ کردن کوکو نیز استفاده کنید.
    دقت داشته باشید! اگر زرشک را با مواد مخلوط کنید ضمن سرخ شدن کوکو، زرشک ها می سوزند.
    در صورت تمایل، می توانید از ۵ برگ کاهوی خرد شده نیز در سبزی کوکو استفاده کنید. کاهو طعم بهتری به کوکو می دهد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    رولت كوكو سبزي



    مواد لازم براي 3 تا 4 نفر
    سبزي كوكو 2 پيمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    سير يك حبه،رنده شده به دلخواه
    آرد يك قاشق سوپخوري
    نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
    روغن به ميزان لازم
    ژانبون مرغ 4 ورق
    پنير پيتزا 3 ورق
    سس سفيد 4 تا 5 قاشق سوپخوري

    طرز تهيه
    سبزي، تخم مرغ، سير، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و هم بزنيد. مقداري روغن در تابه به قطر 28 سانتي متر داغ كنيد. مايه كوكو را دباره هم بزنيد، سپس در تابه ريخته و با پشت قاشق مايه در تمام سطح تابه به طور يكنواخت پهن كنيد. در تابه را گذاشته و شعله را كم كنيد تا كوكو پخته شود، به طوري كه وقتي با انگشت سطح آنرا لمس كرديد خشك شده باشد. كوكو را از تابه خارج كرده، بگذاريد كاملا سرد شود. سپس تمام سطح كوكو را باسس سفيد بپوشانيد. روي سس ورقه هاي ژامبون را چيده و روي آن ورقه هاي پنير پيتزا را قرار دهيد و به شكل رولت كوكو را بپيچيد. دور كوكو را با فويل پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 5 تا 10 دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شود، سپس از فر خارج نموده وبه مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. فويل را از دور رولت باز كرده، رولت را با چاقو برش بزنيد. در ديس چيده تزيين كرده ميل كنيد.

    نكته
    1-شما مي توانيد كوكو را در فر كه روي سيني آن را با ورق روغني پوشانده ايد طبخ كنيد.
    2-ضخامت كوكو دراين غذا بايد كم باشد.

    منبع:هنر آشپزي،شماره 55
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکوسبزی مجلسی



    سبزی کوکو : نیم کیلو

    تخم مرغ : 4 عدد

    نمک : به میزان لازم

    سیب زمینی پخته : دو عدد کوچک

    زرشک : یک قاشق غذاخوری

    گردوی خرد شده : مقداری

    نان باگت : دو تا سه عدد

    آرد : یکی دو قاشق

    طرز تهیه :

    طرز تهیه این غذا، درست مثل تهیه کردن کوکو سبزی است. فقط کمی شکل و شمایل آن متفاوت است. در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغها مخلوط می کنیم. نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم. نان باگت ها را به صورت حلقه ای می بریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می کنیم. روغن را درون ماهیتابه می ریزیم. داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می ریزیم. حالا می توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز میتوانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو می کنیم.

    کوکوسبزی مجلسی

    نکته 1 : دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد وگرنه کوکوسبزی شما تبدیل به کوکوسیب زمینی می شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می باشد.

    نکته 2 : زمانی که حلقه های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایینتر باشد، نان سرخ می شود و سطح کوکو سرخ نشده می ماند.

    نکته 4: پیشنهاد می شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.

    این غذا را می توانید به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر مانند سبزی پلو با ماهی میل نمایید

    mizeghaza.com

    خوشمزه تر شدن كوكو سبزی - آکاایران

    برای خوشمزه تر شدن كوكو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشك(بر اساس ذائقه ی خود) در مخلوط موادتان استفاده كنید؛ كوكوی شما بسیارخوشمزه و مفیدتر می شود.
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 24-Dec-2010 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکوسبزی

    مواد لازم:


    3 تخم مرغ

    1 عدد تره فرنگی یا مقداری تره ایرانی

    4 تا 5 برگ کاهو

    مقداری جعفری

    نیم قاشق چای خوری بیکین پودر

    1 قاشق سوپ خوری آرد

    روغن به مقدار کافی

    نمک و فلفل


    ظروف و وسایل لازم:
    ماشین خوردکن آشپزخانه، ماهی تابه 25 تا 28 سانتیمتر


    طرز تهیه:
    مقدار سبزی جات را یک سان بگیرید یعنی اگر یک تره فرنگی تقریبا 50 گرم شد به همان مقدار هم برگ کاهو و جعفری استفاده کنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از سبزیجات دیگر هم مثل شاهی و یا گشنیز هم استفاده کنید من معمولا وقتی تره فرنگی استفاده می‌کنم از شاهی و گشنیز استفاده نمی‌کنم چون تره به تنهایی مزه‌ای قوی (نزدیک به تند) دارد و همین به تنهایی کفایت می‌کند، گشنیز و شاهی هم که تقریبا کمی تند هستند. البته اگر دوست داشته باشید اشکالی درکار نیست انتخاب سبزیجات بیشتر از روی سلیقه باید باشد.
    سبزیجات را خوب بشورید و بگذارید آبش برود یا با دستمال کاغذی خشک کنید. آنها را در ماشین آشپزخانه بریزید و خوب خورد کنید. اگر ماشین آشپزخانه در دسترستان نیست می‌توانید با کارد خورد کنید در آن صورت باید سعی کنید که خوب خورد شود. سه عدد تخم مرغ و نیم قاشق بیکن پودر را به آن بیفزاید نمک و فلفل هم بزنید و خوب مخلوط کنید آرد را هم کم کم بیفزاید و خوب بهم بزنید تا آرد بهم نچسبد. معمولا اگر از ماشین آشپزخانه استفاده کنید همه مواد را در همان ماشین می‌توانید مخلوط کنید.
    مقداری روغن را در یک ماهی تابه‌ای به قطر تقریبا 25 تا 28 سانتیمتر بریزید و بگذارید روغن داغ شود(ماهی تابه اگر کوچکتر باشد کوکو زیاد ضخیم می‌شود بزرگتر هم نازک). پس از اینکه روغن خوب داغ شد مایع را در آن بریزید و خوب پهن کنید تا تمام سطح ماهی تابه را بپوشاند. شعله را کم کنید و سر ماهی تابه را ببندید. پس از چند دقیقه کنترل کنید که یک طرف آن خوب سرخ شده است. وقتی طرف اول آن سرخ شد با احتیاط کوکو را پشت و رو کنید از این به بعد سر ماهی تابه را نبندید تا آب آن کاملا تبخیر شود. وقتی دو طرف کوکو سرخ شد آنرا از روی اجاق بردارید. ما معمولا وقتی این کوکو را درست می‌کنیم زیاد درست می‌کنیم و آنرا در یخچال چند روز پیاپی استفاده می‌کنم. این غذا هم آسان است و هم بسیار سالم و مفید.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    کوکو سبزی خاله خانم



    مواد لازم براي 4 نفر



    سبزي كوكو ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) --------- 400 گرم

    تخم مرغ ( سفيده و زرده با هم ) ---------------------- 2 عدد

    نمك و فلفل --------------------------------------------- به مقدار لازم

    بيكينگ پودر --------------------------------------------- نصف قاشق چايخوري

    شير ----------------------------------------------------- يك قاشق غذا خوري

    زرشك و مغز گردو ( به دلخواه ) -------------------------- روي هم نصف استكان







    سبزي را بعد از شستن كنار بگذاريد تا كاملا خشك شود و بعد ريز و يكدست خرد كنيد ( با دست يا با استفاده از سبزي خرد كن ) بعد در يك – دو قاشق روغن خوب سرخ كنيد * بعد از اينكه كاملا سبزي سرخ شد بگذاريد تا كاملا سرد شود .

    وقتي سبزي كاملا سرد شد داخل يك كاسه مناسب تخم مرغ ها را در آن بشكنيد و خوب مخلوط كنيد . بعد نمك و فلفل و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كنيد . در صورت تمايل از نصف استكان مخلوط زرشك و مغز گردو هم داخل مواد استفاده كنيد . و در آخر يك قاشق غذا خوري شير را به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد يك دست شوند .



    در تابه اي مناسب با حجم مواد مقداري روغن بريزيد تا كاملا داغ شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بريزيد و كف تابه پخش كنيد . درب تابه را بگذاريد . حرارت را ابتدا كمي زياد كنيد تا مواد خودشان را بگيرند و بعد زير تابه را كم كنيد تا يك روي مواد كاملا برشته شود ( حدود 15 دقيقه )

    وقتي يك روي مواد كاملا برشته شد ( وقتي معلوم است كاملا برشته شده است كه با تكان دادن تابه كوكوي داخل تابه به راحتي جابه جا شود ) كوكو را برگردانيد طوري كه خرد نشود . و دوباره حرارت را كمي زياد كنيد تا مواد خودشان را بگيرند و بعد اجازه دهيد تا با حرارت ملايم آن روي ديگر كوكو هم برشته شود .



    * سرخ كردن سبزي اين كوكو بسيار مهم است . چون قرار نيست كوكوي شما پخته شود . در نتيجه اگر سبزي را خوب سرخ نكرده باشيد دو روي كوكو سرخ ميشود ولي داخل مواد خام ميماند .



    استفاده از همين مقدار شير در انواع كوكو و كتلت باعث ميشود مواد انسجام بيشتري داشته باشند و موقع سرخ كردن اصطلاحا وا نميروند .



    استفاده از بيكينگ پودر باعث ميشود مواد كوكو هنگام سرخ شدن نه بهم بچسبند و نه شل شوند . و كمي هم به يكدست در آمدن حجم كوكو كمك ميكند . ( خاصيت اصلي بيكينگ پودر در انواع كيك كمك به پف كردن كيك است ! ‌)



    ميتوانيد كوكو سبزي را در فر هم آماده كنيد . در اين صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهايت گرم كنيد و كوكو را به مدت 40 دقيقه داخل آن قرار دهيد تا كاملا برشته شود . اين روش نسبت به روش سرخ كردن در روغن از سلامت بيشتري برخوردار است و همچنين ظاهر كوكو نيز يكدست ميشود

    مهرناز سمیعی
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت