صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 21 مجموع
  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض طرز تهيه و تحليل تغذيه‌اي انواع غذا با مرغ

    تهيه و تحليل ارزش غذايي پيتزاي مرغ
    تهيه و تحليل ارزش غذايي پيتزاي مرغ
    شنیسل سلامت
    شنیسل سلامت
    تهچین سلامت
    تهچین سلامت
    ‌سوپ مرغ
    ‌سوپ مرغ
    شنيسل مرغ
    شنيسل مرغ
    مرغ تنوري با سس مخصوص
    مرغ تنوري با سس مخصوص
    ته چين برنج زعفراني و مرغ
    ته چين برنج زعفراني و مرغ
    خوبی‌های ته چین ته ندارد
    خوبی‌های ته چین ته ندارد
    مرغ ترش
    مرغ ترش
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 23-Nov-2012 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض 8 اشتباه در پخت مرغ

    8 اشتباه در پخت مرغ

    8 اشتباه در پخت مرغبسیاری از آشپزها توجه بیشتری به نحوه پخت مرغ نشان می دهند و در پختن مرغ همان ترسی را دارند که در پختن بوقلمون دارند. به عبارت دیگر، بسیاری از آشپزها از این می ترسند که مرغشان خوب پخته نشود و یا طعم خوبی پیدا نکند. مرغ به مانند یک بوم نقاشی است که عوامل زیادی بر روی مزه و رطوبت آن تأثیر می گذارد. در زیر به شایع ترین اشتباهات موجود در پختن مرغ اشاره خواهیم کرد و روش هایی را برای رفع این اشتباهات بیان می کنیم که برگرفته از نظرات آشپزهای خبره می باشد.
    .
    مرغ های با کیفیت انتخاب کنید
    در ابتدا هنگام خرید، مرغ هایی را انتخاب کنید که آنتی بیوتیک و هورمون کمی دریافت کرده باشد. از آنجا که این نوع مرغ ها به روش مناسبی پرورش داده شده اند، دارای مزه ی بسیار خوبی می باشند. بطور کلی، اگر گوشت مرغ کیفیت نداشته باشد نباید این انتظار را داشته باشید که پس از پخت آن، مرغ خوش طعم و خوش مزه ای را داشته باشید.
    .
    در افزودن ادویه جات زیاده روی نکنید
    نیاید بیش از حد به مرغ ادویه زد اما این را باید در نظر داشت که پیش از کباب کردن مرغ حتما باید به آن نمک و فلفل اضافه کرد.
    حرارت را زیاد نکنید
    اگر مرغ را با دمای بسیار بالایی با اجاق گاز و یا کباب پز بپزید، ممکن است پوست مرغ بسوزد. اگر برای پخت مرغ از یک کباب پز زغالی استفاده می کنید، میزان دما را در حد متوسط و پایین تر نگه دارید. همچنین اگر برای پخت مرغ از اجاق فن دار استفاده می کنید، دمای شعله را بین 180 تا 200 درجه ی سانتیگراد نگه دارید. با این دما پوست مرغ ترد خواهد شد و از سوختن پوست مرغ و تغییر طعم جلوگیری خواهید کرد.
    .
    گوشت مرغ را بیش از اندازه نپزید
    تفاوت های مختلفی میان گوشت قرمز و گوشت مرغ وجود دارد. یکی از این تفاوت ها این است که مرغ به سرعت پخته می شود و امکان سوختن آن زیاد است. هنگام کباب کردن سینه ی مرغ مطمئن شوید که میزان حرارت در سطح متوسط است و همچنین چند دقیقه قبل از آنکه مرغ بطور کامل پخته شود آن را از روی کباب پز بردارید، زیرا زمانی که مرغ را در این حالت از روی کباب پز برمی دارید، حرارت مرغ به حدی است که گرمای لازم برای پخت کامل خودش را فراهم آورد و در نتیجه گوشت آن خشک نمی شود. اگر مرغ را آب پز می کنید باید حین آب پز شدن آن نگاهی به مرغ بیندازید و آن را تست کنید زیرا اگر مرغ را برای مدت زیادی در آب جوش نگه دارید، این امکان وجود دارد که برای خوردن آن مرغ به جویدن زیادی نیاز داشته باشید.
    .
    سس را در مرحله آخر اضافه کنید
    تا وقتی که مرغ شما بطور کامل پخته نشده است، هیچ سسی به آن اضافه نکنید زیرا افزودن سس باعث سوختن مرغ می شود و ممکن است مرغ مزه ی زغال به خود بگیرد.
    .
    رطوبت پوست مرغ را بگیرید
    اگر در نظر دارید مرغ را همراه با پوست بپزید پیش از طبخ، آن را با یک حوله ی کاغذی کاملا خشک کنید. هرچه گوشت مرغ خشک تر باشد، پوست مرغ پس از پخت تردتر خواهد شد.
    .
    درجه حرارت را در اواسط پخت کمی کم کنید
    زمانی که مرغ را در درون فر گذاشید، برای مدت 20 دقیقه دما را روی 200 درجه ی سانتی گراد نگه دارید و سپس برای اینکه مرغ کاملا پخته شود دما را برای مدت مناسبی تا 180 کاهش دهید. پس از یک ساعت مرغ را با یک
    سیخ کباب تست کنید و اگر هنوز بطور کامل پخته نشده است بگذارید بیشتر در فر بماند.
    .
    از دما سنج استفاده کنید
    اگر با طرز استفاده از فر هنوز آشنا نیستید، می توانید از دما سنج استفاده کنید. دما سنج به شما کمک می کند که از پخت بیش از حد و کمتر از حد مرغ جلوگیری کنید

    ghazaa.com
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض روشهای پختن مرغ افراد مختلف

    روشهای پختن مرغ افراد مختلف

    من اول مرغام رو بعد از یخ زدایی با زعفرون آبکرده و پیاز حلقه شده و ادویه مرغ من درآوردی می مخلوطم و میزارم که به خورد مرغ برن (تو یخچال) نیم ساعت کافیه،میشه حتی اینکارم نکرد من چون به بوی مرغ حساسم اینکارو میکنم،راستی دوست گلم منم فقط سینه می خورم و سفت هم نمیشه،بعد این مرغارو از باقیمونده مواد پاک میکنم و توی سرخ کن سرخ میکنم (اگه موقع سرخ کردن مرغ حرارت زیاد باشه مرغ فقط رویه ش طلایی میشه و مهمتر از اون آب نمیندازه و سفت نمی شه،بعد تو فاصله ی سرخ شدن اونا پیاز داغ درست میکنم و با فلفل دلمه و قارچ تفت داده شده رب تفت داده شده اسرار مگی (همون مال مرغش) وادویه ویکم آب (کم باشه) مخلوط می کنم و میزارم سس یکم قوام بیاد بعد حرارت رو کم می کنم و مرغای سرخ شده رو میزارم تو این سسو و آب یه لیمو ترش رو میگیرم بهش اضافه میکنم و با حرارت کم می پزن سرخم که شدن هم خوش قیافه ن هم خوشمزه

    راستی مخلفات سس بسته به اینکه مرغ با چه نوع غذاییه فرق میکنه این واسه زرشک پلو بود مثلا واسه مرغ با سیب زمینی پیاز داغ حذف میشه



    ****************************************

    مرغ رو بعد از تمیز کردن میگذارم با 2 تا 3 لیوان که باز بستگی به اندازه مرغ داره میپزم..با کمی زعفران و زردچوبه نمک و فلفل پیاز و یک حبه سیر
    بعد از پخت یا نیم پز شدن ..توی تابه ای روغن میریزم..بعد مرغهارو خوب توی روغن سرخ میکنیم.. دو طرفش کاملا سرخ شد اخر سر توی همون تابه 2 قاشق رب هم سرخ میکنم...بعد اب مرغ (فقط اب مرغ) توی قابلمه را به رب اضافه میکنیم و کمی ابلیمو و زعفران حل شده و مرغ را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم نیم ساعت بپزه...
    وقتی مهمان داریم از قبل اماده میکنم و موقع سرو نیم ساعت قبل سس رو می ریزم و میگذارم بپزه



    *****************************************

    من پیاز رو رنده می‌کنم می‌گذارم روی گاز تا یه ریزه آبش بخار بشه بعد روغن می‌ریزم دو سه دقیقه که گذشت مرغ رو می‌ریزم توش و یه تفت اساسی می‌دم (هم مرغ هم پیاز در این حالت سرخ و طلایی می‌شن) به یک لیوان آب زعفران بهش اضافه می‌کنم درش رو محکم می‌بندم یا دم کنی می‌گذارم

    ************

    من مرغ رو يه جوري پختم كه طعمش عالي شد به شما هم ميگم حتما امتحان كنيد. سينه مرغ رو چند تيكه برش دادم بعد توي يه قابلمه يكدونه پياز تقريبا بزرگ رو حلقه حلقه كردم و بعدم فلفل دلمه اي رو حلقه حلقه كردم ريختم روي پياز . بعدشم تيكه هاي مرغ رو انداختم توي قابلمه طوريكه روي پيازها و فلفل دلمه اي ها قرار گرفت به مرغ زردچوبه و نمك هم زدم بعد قابلمه رو گذاشتم روي گاز ( بدون اينكه توش آب يا روغن بريزم) با حرارت خيلي كم دو ساعتي پخت. خود مرغ آب و روغن ميندازه و با بخار خودش حسابي پخته ميشه و نرم ميشه . بعد از اينكه مرغ كاملا پخت توي يك ماهيتابه مقداري كره ( من كره محلي حيواني داشتم) ريختم و با مرغ تفت دادم البته مقدار كره اقاشق غذاخوري بود و خيلي كم بود بعد بهش زعفرون و آبليمو زدم .خيلي هم تفت نديد تا مرغتون خشك بشه عالي شده بود شما مي تونيد كمي بهش رب هم بزنيد . اين مرغ براي مرصع پلو رشته پلو زرشك پلو.....خيلي خوب در مياد. در ضمن مي تونيد بعد از تفت دادن مرغ در كره و رب يه دمي روي قابلمه بذاريد تا مرغ نرم بشه


    ashpazkhane-man.blogfa.com
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض سوپ داغ ويتنام را امتحان کنيد

    به سراغ يک کشور آسيايي مي‌رويم، کشوري که آشپزي‌اش از چيني‌ها تاثير گرفته است و سس سويا يکي از چاشني‌هاي پرمصرف مردمش است و برنج رايج‌ترين غله‌اي که مصرف مي‌کنند...


    کشور منتخب ما ويتنام است. مردم اين کشور در وعده ناهار سوپ مي‌خورند. اين سوپ از انواع سبزي‌ها و حتي برنج يا نودل تهيه مي‌شود. يکي از اين سوپ‌ها، سوپ مرغ است که با طرز تهيه آن آشنا خواهيد شد.

    http://www.salamatiran.com/NSite/Ful...7%D8%BA&type=2
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض اگر آشپزي سريلانکا را مي پسنديد اين مرغ را تند بخوريد

    اگر آشپزي سريلانکا را مي پسنديد اين مرغ را تند بخوريد



    به سراغ سريلانكا و آشپزي مردم اين كشور رفته‌ايم. كساني كه غذاهاي اين كشور را امتحان كرده‌اند، در مورد خوشمزه‌بودن آنها اتفاق‌نظر دارند. سريلانكايي‌ها غذاهايشان را طعم‌دار مي‌پزند و ادويه‌هاي مختلف كاربرد فراواني در تهيه آنها دارد....


    البته ويژگي بارز غذاهاي سريلانکا تندي فراواني است كه هنگام خوردن غذاهايشان احساس مي‌شود. يكي از معروف‌ترين غذاهاي اين مردم، خوراك مرغ تند است كه در ادامه با طرز تهيه آن آشنا خواهيد شد.

    http://www.salamatiran.com/NSite/Ful...A%D8%AF&type=2
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض نكته‌هاي ريز روش پخت جوجه‌كباب

    وقتي جوجه ها کباب مي شوند...

    جمعه‌ها و ايام تعطيل، خوردن جوجه‌كباب به‌عنوان يك غذاي مناسب براي پيك‌نيك و بهانه‌اي براي دور هم بودن، بسيار دلچسب است. غذايي كه پختنش روي منقل زغالي طعمي ‌خاص به آن مي‌دهد و همراه گوجه‌فرنگي، پياز و فلفل سبز وعده‌اي به ياد ماندني است...


    روش‌هاي طبخ متفاوتي براي اين غذا وجود دارد، ولي ما يكي از آنها را انتخاب كرده‌ايم و نكته‌هاي ريز روش پخت آن را برايتان برشمرده‌ايم تا از اين پس، جوجه‌كبابي نرم و خوشمزه براي اعضاي خانواده‌تان تهيه کنيد.

    http://salamatiran.ir/NSite/FullStor...8%AF...&type=2
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    روش تهیه‌ی رولت مرغ و اسفناج
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=183616
    روش تهیه‌ی جوجه کباب تابه‌ای
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=181582
    روش تهیه‌ی پیتزای مرغ تنوری
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=180965
    استیک مرغ با سس انار
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=180345
    لازانیای مرغ و پنیر سفید
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=179964
    طرز تهیه‌ی 2 ساندویچ با مرغ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=178419
    خورش مرغ و زیتون؛ غذایی لبنانی
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=176599
    سوپ سرد مرغ و ماست
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=174452
    آشنایی با روش تهیه ی ماکارونی مرغ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=169179

    نخودفرنگی پلو با مرغ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=171094
    امشب پای مرغ با قارچ داریم!
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=165278

    آشنایی با روش تهیه ی خوراک مرغ و بیسکوییت
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=162845
    مرغ سوخاری با سبزیجات
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=154393
    روش تهیه ی ساندویچ مرغ با سس آووکادو
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=161599
    مرغ مراکشی مخصوص
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=154987
    آشنایی با روش تهیه ی فیله مرغ و سیب
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=160820
    آشنایی با روش تهیه ی سالاد جوجه
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=160295
    پای مرغ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=140678

    مرغ بلورین
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=33106
    دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=31492
    مرغ مغزدار شکم پر
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=42880
    ناگت مرغ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=109121
    کوکوی مرغ
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=133224
    بال مرغ کنجدی شیرین
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=152652
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 23-Nov-2012 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض طرز تهيه و تحليل تغذيه‌اي خورش مرغ

    طرز تهيه و تحليل تغذيه‌اي خورش مرغ


    اين‌بار مي‌خواهيم به سراغ يكي از كشورهاي آفريقايي برويم؛ مراكش، كشوري كه در شمال آفريقا جاي دارد. جالب است بدانيد كه خورش‌هاي معروف مراکش جزو غذاهاي? سنتي?شان است و بيشتر از مخلوط مرغ و سبزي تهيه مي‌شوند...


    يكي از معروف‌ترين اين خورش‌ها، خورش مرغ مراكشي است كه در اين شماره قصد داريم شما را با طرز تهيه و البته ارزش غذايي‌اش آشنا كنيم

    http://www.salamatiran.com/NSite/Ful...4%D9%8A&type=2
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #9
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض طرز تهیه جوجه کباب!

    طرز تهیه جوجه کباب!

    اولیه :

    گوشت جوجه – 300 گرم
    ماست – نصف پيمانه
    خامه – نصف پيمانه
    كره – 50 گرم
    فلفل دلمه‌اي قرمز – يك عدد
    پياز – يك عدد
    گوجه‌فرنگي، هويج، لوبياسبز و تربچه – براي تزئين
    نمك و فلفل – به ميزان لازم
    ادويه هندي – به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    جوجه‌ها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، كره، نمك، ادويه و پياز مي‌خوابانيم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود بايد يادآور شد به دليل افزودن ادويه هندي اين كباب بسيار معطر و به سبك (هيماليايي) آماده مي‌شود.

    اطراف اين كباب را مي‌‌توانيد با فلفل‌دلمه‌اي قرمز، گوجه‌فرنگي، لوبيا‌سبز، تربچه و هر سبزي دلخواه ديگري تزئين كنيد.

    نكته: اين كباب بايد تند باشد به همين منظور از فلفل قرمز استفاده كنيد.

    http://aashpazbashi.wordpress.com
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #10
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض آشنایی با روش تهیه نودل سرخ کرده با مرغ و سبزی‌جات

    آشنایی با روش تهیه نودل سرخ کرده با مرغ و سبزی‌جات

    همشهری آنلاین:

    نودل را می‌توان به روش‌های مختلفی طبخ کرد این بار روش پیشنهادی ما را تجربه کنید.

    مواد لازم:

    نودل: یک کاسه بزرگ؛ طبق دستور پشت پاکت، ‌پخته شود.

    سینه مرغ: یک دوم پیمانه، پخته شده و به شکل مربع در آورده شود.

    تخم‌مرغ زده شده و پخته شده: 2 عدد

    سبزی‌جات مخلوط : یک پیمانه ( هویج رنده شده، لوبیای خرد شده، فلفل دلمه‌ای)

    سیر: 6- 4 حبه،‌ کاملا ریز شود.

    پیاز: 2 عدد، خرد شود.

    زنجبیل خرد شده تازه: یک قاشق چای‌خوری

    سس سویا: 2 قاشق چای‌خوری

    چاشنی مرغ: یک بسته کوچک

    سس فلفل: 2 قاشق چای‌خوری یا مقداری جهت طعم دادن

    کچاپ گوجه‌فرنگی: 3 چای‌خوری

    نمک و فلفل:‌ به مقدار لازم

    روغن گیاهی: 6- 5 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    • ابتدا درون یک تابه روی حرارت متوسط سیر را کمی تفت داده سپس پیاز و زنجبیل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن‌ها را تفت دهید.

    • سبزی‌جات مخلوط را به مخلوط درون تابه اضافه کرده و مقداری دیگر آن‌ها را تفت دهید و کمی نمک و فلفل را به ظرف اضافه کنید.

    • قطعات مرغ را به مخلوط اضافه کنید.

    • یک قاشق چای‌خوری سس سویا، کچاپ، سس فلفل را به درون ظرف بیافزایید.

    • نودل ‌های پخته شده را به همراه چاشنی مرغ و مابقی سس‌ها به مخلوط اضافه کنید.

    • نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌های زده شده و پخته شده را به ظرف اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید و کمی دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.
    فایل پیوست فایل پیوست
    • File Type: jpg fried-noodles110.jpg (33.4 کیلوبایت, فایل 55242 مرتبه دریافت شده است)
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  



Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0