گروهي از متخصصان تغذيه مي‌گويند اگر قصد داريد لاغر شويد، ادويه كاري را به رژيم غذايي روزانه خود اضافه كنيد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين متخصصان تاكيد كردند كه يكي از مواد اصلي موجود در ادويه‌هاي كاري فلفل قرمز است كه دماي بدن را افزايش مي‌دهد و به سوختن كالري‌ها كمك مي‌كند. حتي نكته جالب‌تر اين كه اين ادويه به شما كمك مي‌كند كه در وعده غذايي بعدي كمتر غذا بخوريد.

به گزارش روزنامه ديلي اكسپرس، كارشناس تغذيه در دانشگاه پوردو در ايالت ايندياناي آمريكا تصور مي‌كنند كه تركيب فعال موجود در فلفل موسوم به «كاپسايسين» مي‌تواند عامل اين اثرگذاري قوي و آشكار باشد. در اين مطالعه تاثير ادويه فوق روي 25 زن و مرد بالغ بررسي و مشخص شد. نيمي از اين افراد غذاي خود را بدون ادويه و نيمي ديگر همراه با ادويه كاري مصرف كردند در ادامه معلوم شد در گروهي كه از ادويه استفاده كرده بودند سوخت و ساز دروني بدنشان بيشتر شد و شاهد اين امر افزايش دماي داخلي بدن آنها بود.

اين مطالعه در مجله روانشناسي و رفتار منتشر شده است.