بهترين ويتامين و يا مکملي که ميتوانم به کودک شيرخوارم بدهم چيست؟ 6 ماهه است و تا حالا فقط شير خودم را دادم و تازه شروع کردم به چشاندن غذاها تا مزهها را ياد بگيرد. با سپاس فراوان
بهترين ويتامين و يا مکملي که ميتوانم به کودک شيرخوارم بدهم چيست؟ 6 ماهه است و تا حالا فقط شير خودم را دادم و تازه شروع کردم به چشاندن غذاها تا مزهها را ياد بگيرد. با سپاس فراوان
خواهش ميکنم چنين اشتباهي را مرتکب نشويد. شما با چشاندن هر چيزي فقط به کودک خود ضرر ميرسانيد. فرق شيرخشک و شير مادر اين است که شيرخشک تنها يک مزه دارد اما شما که به شيرخوارتان شير مادر ميدهيد او را با انواع مزهها آشنا کردهايد. مادري که قورمهسبزي ميخورد، ميوه، سبزي، فسنجان و غيره همه در شيرش وارد ميشود و شير او تنوعي از مزههاست. براي همين چنين بچههايي راحتتر غذاي جامد را شروع ميکنند تا بچههاي شيرخشکي. چشاندن غذاها فقط باعث ابتلا به آلرژي ميشود و بس. در کشور ما شيوع آلرژي بالاست، پس نبايد او را در معرض انواع آلرژي قرار دهيد. به ويژه اگر استعداد ژنتيکي آن را از شما به ارث برده باشد. هر بچهاي که يکي از والديناش سابقه آلرژي داشته باشد 30 درصد و اگر هر دو والد زمينه آلرژي داشته باشند، تا 70 تا 80 درصد احتمال دارد مبتلا شود. پس تا پايان 6 ماهگي فقط شيرمادر و ويتامين بدهيد. از اول 7 ماهگي هم ميتوانيد غذاي کمکي را به علاوه آب جوشيده و قطره آهن اضافه کنيد. در مورد ويتامين که پرسيده بوديد تاکيد دارم چه قطره ad و چه مولتيويتامين و آهن، از نوع ايراني بخريد. انواع خارجي نه تنها مفيد نيستند که ضرر هم دارند چون آنها با توجه به موادغذايي و غنيسازي آن در کشورهاي خودشان اين مواد را تنظيم ميکنند و به درد ما نميخورند. درست است که قطره آهن ايراني بدمزه است اما لااقل ميدانيد کودک شما ميزان لازم را دريافت ميکند پس تنها ويتامين مورد نياز کودک شما تا6 ماهگي همان d است که در قطرههاي ad يا مولتيويتامين موجود است.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)