سلام و خسته نباشید
پسري 22 ماهه دارم كه از شير خودم تغذيه ميكند. قصد دارم شيردادن به او را قطع كنم. با توجه به اينكه در فصل تابستان هستيم مشكلي براي كودكم و خودم پيش نميآيد؟
سلام و خسته نباشید
پسري 22 ماهه دارم كه از شير خودم تغذيه ميكند. قصد دارم شيردادن به او را قطع كنم. با توجه به اينكه در فصل تابستان هستيم مشكلي براي كودكم و خودم پيش نميآيد؟
چنانچه 2 ماه ديگر به فرزندتان شير بدهيد، هم 2 سال را به او شير دادهايد و هم فصل تابستان تمام ميشود. اگر چه ما اصراري به مقدار و كميت شير نداريم اما كيفيت شيرمادر بهگونهاي است كه مانند چتر حفاظتي بالاي سركودك عمل و از او محافظت ميكند. بهخصوص در فصل تابستان كه بيماريهاي گوارشي و اسهال شيوع فراواني دارد. پس اگر اصراري به قطع شيرتان نداريد، اجازه دهيد كودك تا اوايل پاييز از شيرتان تغذيه كند. ضمن اينكه پديده از شيرگرفتن نبايد ناگهاني صورت بگيرد بلكه بايد بهتدريج انجام شود تا هم براي شما مشكلي ايجاد نشود و هم كودك دچار صدمه روحي نشود. بهتر است از روزي كه تصميم به قطع شيردهي مي?گيريد يك تا 2 ماه به خود مهلت بدهيد و از شيردادن طفره برويد. مثلا اگر بنا باشد کودک از صبح تا ظهر يك تا 2 بار شير بنوشد حالا آن را به يك وعده برسانيد. يعني دفعات شيردهي را بهتدريج كم كنيد. شيرندادن باعث ميشود ترشح شير كم شود تا جايي كه وقتي كودك را به سينه ميگذاريد ديگر شيري در سينه نيست و كودك رغبتي به مكيدن ندارد و مادر هم به زحمت نميافتد و سينهاش ورم نميكند.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)