من براي اولين بار است كه بچهدار شدهام. احساس ميكنم كه وقتي به كودكم شير ميدهم به اندازه كافي سير نميشود. آيا ممكن است مشكل در شيردادن من باشد؟
Printable View
من براي اولين بار است كه بچهدار شدهام. احساس ميكنم كه وقتي به كودكم شير ميدهم به اندازه كافي سير نميشود. آيا ممكن است مشكل در شيردادن من باشد؟
بسياري از خانمهاي جوان در اولين دفعه بچهدار شدن براي انجام صحيح وظايف خود مشكل دارند اما معمولا بچهها بهطور ذاتي اين توانايي را دارند كه بهطور مثال در مورد شيرخوردن بسياري از نيازهاي خود را برآورده كنندبه مرورزمان هم مادر و هم كودك ياد ميگيرند كه چگونه و به بهترين نحو روند شيردادن و شيرخوردن را انجام دهند. با اين حال ميتوان برخي از اقدامات را انجام داد تا با اين كار با آسايش و كيفيت بهتري صورت گيرد: در هنگام شيردادن، مادر بايد در وضعيت كاملا راحتي قرار داشته باشد و كودك را طوري در آغوش بگيرد يا در كنار خود قرار دهد كه هيچ عاملي با شيرخوردن و تماس نزديك كودك با مادر تداخل نكند. سينهاي كه قرار است كودك از آن تغذيه شود بايد توسط دست مقابل مادر نگه داشته و حمايت شود (با انگشتان شست و نشانه دست طرف مقابل، اطراف هاله پستان براي كمك به كودك نگه داشته شود.) با نزديك كردن نوك سينه به سمت صورت كودك، كودك براي شيرخوردن بهطور رفلكسي بر ميگردد تمام نوك سينه و بخش اعظمي از هاله پستان بايد در دهان كودك جا بگيرد. دفعات اين شير خوردن هم گاهي ممكن است زياد باشد و طي 2 هفته اول زندگي، گاهي كودك به 8 تا 12 بار شير خوردن در روز نياز دارد