جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: احتمال مرگ جنین با رژیم پرچرب در بارداری

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض احتمال مرگ جنین با رژیم پرچرب در بارداری

    خطر مرگ جنین در مادران بارداری که رژیم غذایی پر چربی مصرف می کنند، افزایش پیدا می كند. رژیم غذایی پرچربی موجب کاهش جریان خون از بدن مادر به جفت، افزایش احتمال چاقی در نوزاد و دیابتی شدن نوزاد در آینده می شود.رژیم غذایی پُرچربی موجب کاهش جریان خون از بدن مادر به جفت می شود، اندامی که مسئول تغذیه جنین است و از خون مادر منابع مورد نیاز خصوصاً اکسیژن را به جنین منتقل می کند.مطالعاتی که در گذشته انجام شده بود حاکی از این بود که اغلب اختلالات بارداری مانند عدم رشد مناسب جنین، فشار بارداری ، تولد نوزاد نارس و مرگ جنین در شکم مادر، همگی به نحوی ناشی از اختلالات جفت است. به علاوه چاقی مادر در دوران بارداری با التهاب جفت و نقص عملکردی جفت و احتمال مرگ جنین در ارتباط است.

    به گزارش فرهنگ آشتی ؛ چاقی در بارداری برای خود مادر هم خطر آفرین است. زنانی كه در دوران بارداری خود بسیار چاق هستند به مراتب بیش از دیگران در معرض ابتلا به عوارض دوران بارداری هستند.آزمایشات نشان می دهد که مغز نوزادانی که مادران شان در دوران بارداری رژیم غذایی پر چربی مصرف کرده اند، دارای سلول های مخصوصی است که نوعی پروتئین محرک تولید می کند. این یافته می تواند دلیل افزایش سرعت چاقی را از همان اوایل زندگی توجیه کند.مصرف غذاهای پرچرب در هنگام بارداری سبب می شود نوزاد در آینده در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار گیرد، حتی اگر مادر چاق یا دیابتی نباشد مصرف مواد غذایی پرچربی قبل از زایمان سبب تغییراتی در بیان ژن در سلول های کبدی جنین می شود این تغییرات سبب می شود کبد بیشتر به تولید قند بپردازد و این موضوع سبب ایجاد مقاومت به انسولین و بروز دیابت می شود. رژیم های غذایی غربی شامل ۴۵ درصد چربی است. در سال های اخیر، رژیم غذایی اکثر کشورها به سمت مصرف غذاهای پرکالری، پرچربی و غذاهایی که در کافه تریاها سرو می شود سوق یافته و مهم تر از همه علاقه به مصرف فراوان فست فود ها افزایش یافته است. توصیه های تغذیه ای که برای سلامت مادر و نوزاد بسیار مهم و ارزشمند است: زنان باردار باید دارای تغذیه ای متعادل با چربی های اشباع کم باشند. چربی های اشباع غالباً در گوشت های چرب، فست فودها، شیرینی ها و دسرها یافت می شوند. البته مادران باردار به مقادیر مناسبی از چربی های ضروری نظیر اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ نیاز دارند که برای رشد مغز نوزاد و سلامت دستگاه عصبی از اهمیت زیادی برخوردار است.ماهی های آب سرد که جیوه کمتری دارند، دانه و روغن دانه کتان، لوبیای سویا، روغن ماهی Cod، گردو و کدو زمستانه منابع بسیار خوبی برای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. تخم مرغ، روغن ذرت، نان های تهیه شده از غلات کامل، مرغ و دانه و روغن آفتابگردان غنی از اسیدهای چرب امگا ۶ هستند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    تاثیر غذای چرب بر سلامت جنین دختر

    محققان آمریکایی می گویند، خطر بروز سرطان سینه در فرزندان دختر و نوه های زنان بارداری که غذاهای چرب مصرف می کنند، افزایش می یابد.

    به گزارش خراسان ؛ برنامه غذایی ناسالم، به طور دائم سلول های جنین را تغییر می دهد. برنامه غذایی پرچرب با افزایش تولید استروژن در زنان ارتباط دارد.شاید این تحقیق به این سوال پاسخ دهد که چرا با این که در اغلب موارد سرطان سینه دلیل ژنتیکی ندارد، اما در اعضای مختلف یک خانواده دیده می شود. در واقع برنامه غذایی و قرار گرفتن جنین در معرض مواد شیمیایی ممکن است بعضی جهش های ژنی را فعال کند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت