مصرف زیاد گوشت قرمز و کره عامل بروز آلزایمر است

همشهری آنلاین:
متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه‌ هاروارد ادعا کرده‌اند که مصرف زیاد گوشت قرمز و کره خطر ابتلا به آلزایمر را به ویژه در زنان مسن‌تر افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این متخصصان تاکید دارند زنان مسن‌تری که زیاد از گوشت قرمز، کره و سایر مواد غذایی مملو از چربی‌های اشباع شده استفاده می‌کنند نسبت به سایر همسالان خود به مشکلات حافظه‌ای وخیم‌تری مبتلا می‌شوند در عوض زنانی که بیشتر از مواد غذایی حاوی چربی‌های غیراشباع تک زنجیره‌ای مثل روغن زیتون، روغن آفتابگردان،‌ دانه‌ها، مغزها و آووکادو مصرف می‌کنند معمولا توان حافظه‌ای بهتر و قوی‌تری دارند.

روزنامه دیلی تلگراف در این باره نوشت، دکتر اولیوا اوکریک که سرپرستی این متخصصان را برعهده داشته خاطرنشان کرد: ما در مطالعات خود روی تغییرات ایجاد شده در عملکردهای ذهنی مغز انسان دریافته‌ایم که مقدار چربی مصرفی تاثیر چندانی در این زمینه ندارد اما نوع چربی که می‌خوریم روی توان ذهن و حافظه تاثیر به‌سزایی دارد.

این مطالعه حاصل آزمایش روی 6000 زن بالای 65 سال است و شرح آن در مجله "سالانه‌های نورولوژی" منتشر شده است.