سوال شما جنبه طبابت داره... و طبابت کردن هم می دونید در حیطه وظایف ما نیست... چون عملی نیست...
اولا این رو بگم که بیماری رفلاکس شایعترین مشکل گوارشی در سرتاسر دنیا هست و اونقدر زیاده که حتی ذکر کردن که تا 40% همه مردم چند بار در عمرشون دچار حالت ترش شدن میشوند... اما برای بعضی حالت ماندگار داره. برای بعضی حالت پیشرونده داره و تا جراحی نشه بهبودی حاصل نمیشه...چون به هیچ صراطی اون دریچه های نارسا به درمان های موجود جواب نمیدن... اصول کلی درمان این مشکل این هست که باید 1- اون اصول پیشگیرانه رو رعایت کرد... که خودتون مختصرا گفتید من هم به چند مورد دیگه اشاره می کنم. 2- از داروهای موجود استفاده کرد.... 3- اگه تا اینجای کار موثر نبود... جراحی کرد...
توصيه هاي پیش گیری کننده و درماني کم کننده برگشت مری
http://www.iransalamat.com/index.php...n=show&id=1439
در مورد شما من احساس میکنم مدتی از مورد 1 و 2 استفاده کنید.. اگه احساس ناراحتی زیادی می کنید... با پزشکتون مشورت کنید که آیا احتیاج به جراحی داره یا نه..چون به نظر میرسه دچار مشکل قابل توجهی هستید... و حجم مایعی که برگشت کرده زیاد هست... ضمن اینکه باید رفلاکس رو کنترل کنید.. چون اون مایع معده برگشتی به مرور زمان به مری شما آسیب میزنه...
وجود صفرای زیاد شما در معده ارتباطی به این داستان نداره... بهتره از پزشکتون در این مورد بپرسید
با این اطلاعاتی که من دارم ارتباطی بین تلخی دهان شما و کیسه صفرا نمیبینم...و فکر نکنم برداشتن کیسه صفرا کمکی به حل مشکل شما کنه...
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
علاقه مندي ها (Bookmarks)