ارتباط بيماري‌هاي كبدي و پوستي با مصرف زياد ادويه‌

فارس: يك متخصص داخلي گفت: «از انواع ادويه‌‌ها مي‌توان براي تعادل غذاهاي سرد استفاده كرد و مزاج آنها را تغيير داد اما زياده‌روي در استفاده از ادويه‌‌ها باعث بروز ناراحتي‌هاي كبدي مي‌شود.» علي ابوالحبيب با بيان اينكه گوشت‌ سفيد و قرمز منبع غني پروتئين‌هاي حيواني است،‌ اظهار داشت: «امروزه بيشتر مردم روش استفاده بهينه از اين ماده غذايي را نمي‌دانند.» وي با بيان اينكه زياده‌روي در مصرف گوشت سفيد نيز مي‌تواند مضر باشد، گفت: «هر نوع گوشت، مزاج خاصي دارد و براي افراد خاصي توصيه مي‌شود. گوشت‌‌هاي سفيد عموما مزاج سردي دارند و براي افراد مبتلا به ناراحتي‌هاي استخواني و روماتيسم به‌خصوص براي افرادي كه از بيماري‌هاي روحي رنج مي‌برند،‌ توصيه نمي‌شود.» اين متخصص داخلي اضافه كرد: «بعضي از گوشت‌هاي قرمز نيز طبع سرد دارد و به افراد مبتلا به دردهاي استخواني، اعصاب، روماتيسم، آرتريت‌روماتوييد و صرع توصيه نمي‌شوند.» ابوالحبيب بيان داشت: «گوشت شتر براي افرادي كه طبع سرد دارند و هميشه احساس سرما مي‌كنند، بسيار مفيد است.» وي اظهار داشت: «انواع ادويه‌‌ها كه از موادغذايي هستند و براي رنگ و طعم‌دادن به غذا استفاده مي‌شوند، عموما طبع گرم و خشك دارند و از اين‌ر‌و نبايد در مصرف آنها زياده‌روي كرد.»